Патриотите останали във властта в името на стабилността

Националният интерес за тях бил над всичко
43
Патриотите останали във властта в името на стабилността
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпредседателят на ПГ на Обединени патриоти Искрен Веселинов призна, че се намираме се в края на едно управление, което беше белязано от кризи.

„Скоро ние ще дадем ясен отговор на общество защо участвахме във властта и защо не я напуснахме, когато това беше политическо изгодно. Един от отговорите сега е спадът на болните от коронавирус, а ако се бяхме поддали на натиска, днес нямаше да има нито бюджет, нито условия за справяне с кризата“, коментира той.

Още по темата

Според него истински тревожната тенденция е липсата на съзнание от нуждата на общонационални консенсуси.

„Разделението е големият проблем. Напук на тази тенденция ние ще продължим да търсим единството и да поставяме националните интереси над всичко“, отсече Веселинов.

Той обяви приоритетите на Обединени патриоти в тази сесия - промени в Наказателния кодекс, криминализиране на проповядване на радикалния ислям, разширяване на пределите на неизбежната отбрана и преформализирането на понятието за малките кражби.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
стабиляга патриот преди 3 години
в името на стабилността - да са ни равномерно големи тумбаците, иначе се получава дисбаланс
30
2
 
0
 
! Отговори
И шкафчетата обаче.. преди 3 години
Ние тук сме балами......ха..ха...хаааа....
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само един човек познавам дето е гласувал за тия. Той е шашав. Работи като журналист и е сатанист.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21 Кои искаш да плати за тръбата ? Според изискванията на ЕС , Газпром не може да я строи и да я притежава .Пак според изискванията на ЕС , по тръбата може да се транзитира всякакъв газ , не само руски . Къде бяха катарските , азерските , израелски и други производители на газ да доставят газ през нея , никой не ги е спирал За Белене и глобите покрай реакторите благодари на Борисов , че спря проекта при произведено оборудване .
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега народа ще им даде червен картон защото са пълни мошеници
26
2
 
5
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Остават в името на парите
25
2
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Целият генезис на "Борисов 3" бе дело на въопросните "Патриоти", които с еоказаха, най-големите гербери в българската история. За никакъв нац. интерес не става дума тук,а за чист финансов интерес. ОП-то трябваше по някакъв начин да осребрят своите проценти от парламентарният вот и го направиха, като Винкелот, основният актьор в тази пиеска, донесе от 9 кладенеца вода, за да го бъде "Борисов 3". Спомнете си, че той това опита да направи и при 'Борисов 2", но ние го прецакахме лошо;)))
24
2
 
11
 
! Отговори
сигурно преди 3 години
Патриоите са по големи мушингери и от партията на магарешки !!
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези които искат тая карта, да не ги броят накрая за гласоподаватели на ВМРО?Кой ми гарантира, че личните ми данни няма да се използват за фалшифициране на предстоящите избори?
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гирбави май.муняци стига те разпространявали лъжи никакви пари не са давани за руски и поток той просто не съществува я по-добре вижте какво са ви написали в опорните точкипишете гл.упости и ще ви падне надницатате германците много зле искат руска газ а българите "американска4добита в ямал закарана до бостън и после до терминала в гърция
21
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази измислена партия държа за топките д-р Борисов през целият мандат и той не смееше да мръдне щото ха мръдне и стискаха яко! Бяха жадни за власт както и самовлюбения и страдащ от мания за величие д-р Борисов! Не се спряха с пазарлъците си и бяха нагли! Та всички " управлявали" до сега.Няма и да помиришат вече власт! Политически трупове са отдавна! Време е за промяна!
20
2
 
18
 
! Отговори
Даа! преди 3 години
Всичко се съдържа в едно изречение , И въпросът , И отговорът :България най-бедна и най-корумпирана държава !Защо сме най-бедна държава ?Защото сме най-корумпираната държава !
19
3
 
16
 
! Отговори
МОЖЕ ЛИ ДА ,... преди 3 години
,... погледнем резултатите , и от отва управление :Какви са докладите на ЕК от ЕС за България , ВСЯКА ГОДИНА , САМО ЦИФРИТЕ НА ГОДИНАТА СЕ СМЕНЯ :''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА '' !
18
2
 
21
 
! Отговори
СРАМ МЕ Е .... преди 3 години
Какво става след 1989г. ?Отровени , води , почва , въздух , всеки 2-ри неграмотен , опустошени фабрики и заводи , безработица , няма здравеопазване , повсеметна КОРУПЦИЯ , неграмотни държавни институции , шуробадженащина , пенсии от 100 евра , раграбване на държавни земи и имущество , слаба съд. система ...И ВСИЧКО ТОВА ВЛАСТТА Я УСТРОЙВА ...НЕ Е ЛИ ОБИДНО ??
17
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баш патриотът с огромния мезонет и два декара тераса !На базата на какво се нарича така та омаскарява хубавата българска дума ? Едни живет в преядане , а други в мизерия и глад .!
16
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кой плати 3 милиарда за Руски Поток за кефа на Газпром бе мушморок?Кой даде за гьола Белене и ръждиви руски самосвали още 3-4 милиарда?Кой позволява на Лукойл да граби безобразно българските граждани?
15
2
 
10
 
! Отговори
Джамбазито преди 3 години
ПатрАотите , ПатрАотите...
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Агент Красимир Каракачанов Е агент на ДС:ДА +НЕ -
13
1
 
20
 
! Отговори
Какви патриоти? преди 3 години
Материалното победи духовното , няма дух , няма и патриоти , има само ,... СОБСТВЕНА ЛИЧНА ОБЛАГА !
12
1
 
19
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"Патриотите останали във властта в името на стабилносттаНационалният интерес за тях бил над всичко"===Аха, ясно! Това в случай, че някой се обърка и си помисли, че са за личен келепир във властта :)))