НОЩ не работи още от 15 април, не чакайте брифинги

Работата му не е била възстановявана след тази дата
100
НОЩ не работи още от 15 април, не чакайте брифинги
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като на 15 април 2021 г. Националният оперативен щаб бе разформирован, не е издавана последваща заповед за възстановяването му. Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Още по темата

Националният оперативен щаб за борба с коронавирусната епидемия беше разформирован от премиера Бойко Борисов, докато той беше в оставка. Новината тогава бе обявена от правителствената пресслужба, като в съобщението не се посочваха никакви аргументи.

Щабът беше създаден със заповед на министър-председателя Бойко Борисов в началото на пандемията през февруари 2020 година. 

Националният оперативен щаб имаше за цел да организира и координира  действията на компетентните държавни органи във връзка с обявената от Световната здравна организация спешност за общественото здраве от международно значение по отношение на заболяването COVID-19.


 


100
Още по темата: нощЯневщабБорисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
1
 
! Отговори
смях в залата преди 7 месеца
Вчера имаше статия с Фигуранта с маска.След всичките истъпления и масово заразяване на хората на Бузлуджа и Шипка . . .Боже обери си версиите.
64
6
 
4
 
! Отговори
538 преди 8 месеца
На кой му пука за гробарите, който щели да правят детските площадки складове за трупове, но нямали достатъчно чували???? Нагли политически изтривалки на Тулупа, който вече са в мръсният канал на историята.
63
8
 
9
 
! Отговори
Недоразбрал преди 8 месеца
Дежурните рубладжии висят под всеки матриал за Борисов?!Никой не го е еня за живота на раците,камо ли за вашто мнение,добре подплатено с ру бли от Фигуранта и началника му от Дубай!Той и Грипена подскачаше,че няма вирус,но вирусът го направи за посмешище!Първо се кри като партизанин в разгарът на епидемията,после любовницата му биде сколасана с тежки мозъчни последствия!!Така,че като се еб,аваш с хората не значи,че ще се еб,аваш и с болестите!!А да видим колко ще окрякате без щабът,умняги!?
62
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Доло Мотафчйиски доло доло
61
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Добре , че не работи . Жертвите на коронавируса рязко намаляха от тогава .
60
7
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 8 месеца
Само калинки имаше в този национално оперативен щаб. Нито пребориха вируса, нито нищо. Отбор *** в него даваха акъл на Бойко Борисов. Хубаво, че го закриха този бардак. Мерките могат да бъдат въведени и без нуждата от щаба да дава акъл.
59
2
 
10
 
! Отговори
11 преди 8 месеца
Аве кой ти чака скапаните брифинги, ве?
58
0
 
4
 
! Отговори
Абе, какво стана с преди 8 месеца
Мангъров? Как е човекът? Нещо не се е появявал скоро?
57
0
 
9
 
! Отговори
Направи добро, изяш преди 8 месеца
...еди какво си.Д-р Кунчев познавам лично, човечен и тогава работещ в Клиниката по инфекциозни болести срещу затвора в София. С материална база на 50 г... Имахме проблем след пребиваване в Африканска държава - туризъм. 500 лв. за прегледи и вирусология в една "Амчи, бадем" болница и после той реши проблема с едно изследване. Каквото предположи - това беше.От ген. Мутафчийски и ВМА съм с отлични впечатления. Още при комунизма хване ли моряк малария, СПИН - от цяла България във ВМА ги пращаха.
56
13
 
6
 
! Отговори
komitata преди 8 месеца
никой не ще да ви чуе за какви брифинги говорите за чували и трупове ли да говорите
55
18
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 8 месеца
Всички тия негодници от тоя нощ трябва да отговарят за умишлено създаване на хаос в здравната система чрез разпространение на страх сред населението, което доведе до множество смъртни случаи на хора, които не получават навременна медицинска помощ, защото са наплашени или просто, защото системата е задръстена в благодарение на тия то лу пи!
54
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кво стана сега Мине тчето няма ли да е кандидат-президент на ГРОБ.Жалко за ли за нето ...
53
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ЩАБА от наесен ще дава брифинги в Софийски централен !
52
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Шефът на швейцарският щаб вече е подсъдим, група адвокати са завели дело срещу него. Скоро ще ги последват и в други страни. Всеки ще жъне, каквото е посял.
51
18
 
30
 
! Отговори
Опорки на протестъра преди 8 месеца
"Няма нужда от НОЩ, както няма нужда и от ваксини. Това грипче се лекува с чайчета. Не са необходими маски,горете ги. Няма умрели хора от вируса. В болниците плащат по 4 бона на ръка на лежащ уж от Ковид, за да се източва здравна пътека за 1600лв."Обаче : Когато близък се разболее или почине от Ковид, държавата и Бойко били виновни. ЩО бе, нали няма епидемия и всички искат свобода?!Починалите ги погребват с дни закъснение , защото е навалица. Мутафчийски май беше прав..
50
12
 
15
 
! Отговори
Обиден преди 8 месеца
Я, Земята продължава да се върти и без управлението на ГЕРБ, даже наклонът на земната ос не се изменя драстично!
49
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чака ги трибунал, заедно с техните кукловоди.
48
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не знам за щаба, но Коджак би бил един много добър президент на Република България!!!
47
18
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 8 месеца
НОЩ са типичен пример как повечето хора гледат, но не виждат и си мислят, че всичко знаят.Щабът беше полузаконна структура, създадена със заповед на премиера, каквато няма в нормативните документи и съответно нямаше бюджет и заплащане за участието в този щаб. Права и отговорности щабът нямаше - всичко се решаваше от здравния министър или каквото му нареди Борисов. Целта на щаба беше ясна - да отклони вниманието на немислещите от некадърността на правителството при тази епидемия, с което успешно
46
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не съм и чакал айде отлитайте