Вигенин: Трябват писмени гаранции за политиката, която ще се следва

Имало съвпадения като цяло в програмите на БСП и ИТН
Обновена: 29 юли 2021 09:05 | 29 юли 2021 09:05, Елка Василева
41
Вигенин: Трябват писмени гаранции за политиката, която ще се следва
Снимка: архив, БГНЕС

Трябва да имаме писмени гаранции за политиката, която ще бъде следвана. Това заяви пред БНТ Кристиан Вигенин от БСП по повод разговорите с "Има такъв народ" за евентуална подкрепа за бъдещ кабинет.

Още по темата

По думите му има известни различия за сроковете и обхвата на мерките, има съвпадения като цяло обаче в програмите на двете политически сили. Има различия по отношение на данъчното облагане, доходите.

"Има такъв народ" подхожда много сериозно към това, което предстои за страната", коментира Вигенин.

Днес предстои среща между "БСП за България" и ИТН за правосъдието и съдебната реформа.

Виждам, че нямаме причини да имаме колебания по отношение на политиката, която ще бъде следвана, ако заявките се реализират, допълни Вигенин.

Окончателното решение за подкрепа ще бъде взето след представянето на персоналния състав на кабинета и при условие, че бъде подписано споразумение, с което ИТН да се ангажира по реализацията на нещата, които се коментират на експертните срещи. Не може на сляпо да се подкрепя правителство, коментира Вигенин.

 


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
0
 
! Отговори
нн преди 1 месец
Ех, БСП каква я гласяхте каква стана? Събаряме ГЕРБ, печелим и 4 години управляваме. Изритани в политиката и унижени сега се чудите какво да правите? Пазете се от следващи предсрочни избори защото тогава изчезвате от политиката. ГЕРБ са брутално атакувани, но има още много хлаб у тях. Хората ще го разберат и то много скоро.
30
2
 
2
 
! Отговори
ХоХо преди 1 месец
Курнито е готова да си заложи пред никът а такива като Вегеннчо задн никът само и само да са на масата с баницата
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И като e писмено каква разлика има? Ще ги дадеш на съд за неизпълнение на предизборните обещания ли? Ако ставаше така цялото БСП трябва да е в панделата.
28
1
 
3
 
! Отговори
Биволъ преди 1 месец
ГЕРБ твърде дълго управляваха,на всички избори дърпаха килимчето,особено след избора на онова недоразумение *** Нищоправецов Ветов на червените кхмери и техните отрочета. Кажете ми с какви пари завършиха тези "Харвардски" възпитаници,след като обикновените американци не могат и да мечтаят да изучат децата си там освен със стипендия за високи спортни достижения.
27
1
 
1
 
! Отговори
Пепи преди 1 месец
Олигарси!!! Я кажи за кой работи т. нар. ти съпруга, че май мълчиш по темата!
26
1
 
3
 
! Отговори
Азер Меликов преди 1 месец
Не се притеснявай, Кристиянчо, още следобед ще ти го напиша там с .. бялото мастило
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
че то съвпаденията с програмите на герб са още по големи, ама не ги канят в управлението! микробните партийки почнаха да притискат дългия и той вероятно ще ги отреже! просто се гответе за нови избори 2 в 1!
24
1
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 месец
Боже, червените кхмери от Бузлуджа взеха че си повярваха и вече искат писмени гаранции ... Сестрите галеви със своите 5% също се взеха насериозно, както и бойкикевците, а Тошко африкански и компания продължават да ни забавляват със скечовете си ... Учиндолският месия ни уведоми че е жив и мълвата за смъртта му е преувеличена, а рашкоФците продължават да размахват папки с информация взета от някакви листчета, които са били унищожени, но продължават да наливат вода в мелницата му за фалшиви новини
23
1
 
5
 
! Отговори
от ДКМС преди 1 месец
е не е ли достатъчно - рапорт даден , рапорт приет .
22
0
 
3
 
! Отговори
Да допълнея преди 1 месец
Съгласен съм с казаното,с изключение на последното изречение.Трябва да си...за да го кажеш.
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БСП не е партия на социално слабите.Всички от ръководството са разклонения на оялятя се олигархия.Не чакайте защита от тия.Вижте им благосъстоянието.
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още мааааалко и всички партии стават история. Само тогава ще дръпнем напред. Сега всяка една слага прът в колелата на всяка друга и вдички пращят от завист, че все другите крадат повече. Ще катурнат окончателно държавата. Това ли дсе чака?
19
3
 
8
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 месец
До О, божке 8 Аз знам какво очаква президента. Очаква ИТН да се провалят и да връчи мандата на любимата БСП. Но и от тази туфа заек няма да излезе.Батака е пълен.Така е като изчегъртаха Борисов , най добрия премиер.
18
0
 
8
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Писмена гаранция и за 1 лв. партийна субсидия ! :)))
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Човекът е роден за застраховстелен агент.
16
1
 
13
 
! Отговори
я гледай... преди 1 месец
Абе Вигенчо , вие като бяхте три пъти на власт, защо не дадохте гаранции че няма да фалирате държавата ?За това Борисов взе властта и за 12 години построи съвременна европейска държава, подредена от всякъде.Ама това не ви хареса и решихте да го изчегъртате.Сега искате гаранции.
15
5
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ГЛАСУВАШ ЗА СЛАВИ И НЕПОЛУЧАВАШ ГЕРБ ! ЧЕСТИТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
новината е стара, в момента пълни циркове в парламента тошко Йорданов обвини ДБ и Мутрите и почнаха обиди и псувни, пълен цирк нема такава държава просто
13
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ПИСМЕНИ ГАРАНЦИИ СЕ НАРИЧА КОАЛИЦИЯ! А КОАЛИЦИЯ МОЖЕШЕ ДА ИМА АКО БСП НЕ БЕШЕ ХВАНАЛО САМО 10%
12
1
 
6
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Гаранция Франция нотариално заверена