ИТН очаква всички предложения за министри да са отбор "Клас А"

"Червената линия" - линията на коректността и почтеността
Обновена: 7 дек 2021 11:54 | 7 дек 2021 10:38, Камелия Цветанова
25
ИТН очаква всички предложения за министри да са отбор "Клас А"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Силно се надяваме да има четиригодишен мандат, да има стабилно управление, хората да са спокойни. Ние искаме да внесем спокойствие в България. Това каза Любомир Каримански от "Има такъв народ" след консултациите при президента с представите на ПГ на ИТН, цитиран от БТА.

Още по темата
Ще държим на почтеността, заяви Каримански в отговор на въпрос на какво ще държат в коалиционния договор.

"Червената линия" е линията на коректност, почтеност, на единни стандарти и на това наистина нещата да бъдат обсъдени коалиционно, и когато се каже, че се избира т.нар. отбор клас А, то на масата да бъдат положени абсолютно всички онези CV-та, които са от "отбор клас А", на това ще държим, каза Каримански, попитан кои са "червените линии", които не биха пресекли в подписването на такова споразумение. По думите му, техните кандидати са от "отбор клас А".
Ще измерваме нещата в единен стандарт за всички онези, които са коалиционни партньори, и не бихме искали да мерим с различен аршин, отговори Любомир Каримански на въпрос какво означава изявлението им, че ще бъдат лоялни, ако и другите са лоялни.

Попитан дали ИТН ще имат свой вицепремиер в следващото правителство, Каримански отговори, че нещата са динамични и това ще бъде уточнено при подписване на споразумението. Днес ще имаме среща и на ПГ, и на експертите, и ще бъдат обсъдени всички възможни програми, които са приложени, за да видим дали това са финалните, и след това за самото коалиционно споразумение, каза Каримански в отговор на въпрос дали имат забележки към коалиционното споразумение. Не сме казали, че има разминаване, просто трябва да преценим всичко, което е написано вътре още веднъж, добави той.

Попитан колко министерства се предвиждат за ИТН, Каримански каза, че засега все още не знаят.

Нека да видим окончателно какво ще предложат и при изменения, ако има някакви, от другите политически сили, нещата ще бъдат обсъдени, посочи той.


25
Още по темата: правителствоИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Клас А, това изключва психично нестабилна партия като ИТН, Тошко африкански е абсолютно неадекватен.
23
0
 
2
 
! Отговори
П.К. инк. преди 1 месец
Е, това е наистина уникално и отлично предложение. Макар, че идва от хептен мърлявите и в никой случай те да са от отбор, "КЛАС А".Един пример. Вероятно г-жа Импексова, вече номирирана за "министър" на икономиката и на индустрията е този върхов клас? И, на всичкото отгоре и като "вице премиер"? Дали, вече тази господжа си е харесала някоя голяма индустриална фирма за "приватизиране"? Това предстои да видим.Но, и ще видим как индустрията в България цъфва и връзва... под нейната известна шапка...
22
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 1 месец
Ааа, не така пич. Вече повече от 70 години наблюдаваме оформянето на традицията властта да се предава от баща на син и от дядо на внук. При това власт, придобита не с подвизи на бойното поле, както в далечното минало са се печелили аристократичните титли от основателя на всяка феодална фамилия, а власт, получена от чужда окупационна армия или от подлизуркане пред овластените през есента на 1944 г. Такива "велможи" властват и в министерствата, и в науката, и в културата и изкуството, и в бизнеса
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моля, моля! Кирето е отбор клас ААА, Асен Василев и Корнелия Нинова отбор клас АА.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много злеее!!!
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тошко е пич
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв отбор? Какъв клас? Поредните калинки ще са - назначени от Америка, хора без стаж и опит във водените от тях ресори. Просто поредните изпълнители на външни западни поръчки.
17
1
 
4
 
! Отговори
Майора преди 1 месец
Жалко Каримански , ти отново запя старата песен на нов глас! С какво ПП дели хората на почтени и непочтени и ние обикновените хора ли сме непочтени , а тия които нарушават законите и Конституцията и после се заклеват в нея , не са почтени със съдружниците си , опростачиха цяло едно поколение и признават еднополовите бракове, са почтени? Докато делите хората , до никъде няма да стигнете!
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В 1А клас ли?
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ИТН не ми харесват.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Харесва ми символиката с портретите в кабинета на Президента.
13
1
 
8
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Всички са от Б и В-футболна селска група :)))
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По-голям смях одавна не съм чел. Как г-жа Нинова - Техноимпексова попада в клас А и какво общо има с почтеността? Някой май има нужда от тълковен речник, да си изясни смисъла на някои думи.
11
2
 
14
 
! Отговори
отбор чалгари преди 1 месец
Като предложението на Шнорхела :)))Не мога да повярвам, че след тия феноменални издънки на отбор Чалга, още има хора, които гласуват за тях. Берачите на ягоди от UK определено не са отбор А по интелект ;)
10
0
 
13
 
! Отговори
Димитров преди 1 месец
Само гледайте кво сте избрали половината от гласоподалите. Почват ви, да сте МислилИ: Македония в евросъюза без никакви компромиси от тяхна страна; Ваксинация до разпорване, ако требва и с 3та кожена доза; активно участие в триморието против Русия............
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Клас А, като Аристократи! Откъде ги намерихте тези чалгарски благородници и чакарака феодализъма им? Така не се прави съвременна държава, с бостански благородници, като Тошо Свинара, Ицо Комара и Мишо Шамара. Във феодализма и средновековието ли ще живееме сега, заради вас?
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Толкова добър отбор, че след 4 години ще се събудим без *** и няма да знаем къде се намираме.
7
1
 
11
 
! Отговори
Радой Ралин преди 1 месец
Радев, другарю, защо запечата вестник Труд? Истини за теб ли писаха?
6
9
 
3
 
! Отговори
ИТН преди 1 месец
Нали свалихме ГЕРБ, другото са подробности.
5
2
 
16
 
! Отговори
Един преди 1 месец
Отбор клас А. Нинова - Техноимпексова ще обгрижва държавните предприятия. Че кой по-подходящ? Чиста и неопетнена ..... приватизаторка.