Свлиенски обяви какво очаква БСП от РСМ

Основните теми за правителството са доходите
27 май 2022 17:52, Росен Стойчев
6
Свлиенски обяви какво очаква БСП от РСМ
Снимка: БГНЕС

"За мен основните теми са цените, доходите, парламентарната програма, това, което трябва да решаваме – проблемите на хората. Това са основните проблеми за нас".

Още по темата
Това обяви председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски, съобщи Bulgaria ON AIR.

По думите му коалиционният съвет се събира всяка седмица, тъй като има много текущи задачи, които трябва да бъдат коментирани.

Според Свиленски свикването на Консултативен съвет по национална сигурност във връзка с темата за Северна Македония е добра идея.

"По темата Северна Македония няма нещо, което да може да промени позицията на БСП. Единственото, което може да я промени, е изпълнението на договора от 2017 г., което на този етап не го отбелязваме", заяви председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски в НС.

Свиленски допълни, че към БСП като парламентарна група, към членовете на партията и към коалицията не се усеща външен натиск по темата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Свлиенски преди 1 година
Кирил Петков е в ролята на Понтий Пилат. Опитах се да махна ветото, не става и си измих ръцете! Други инструменти ще влязат в действие в бъдеще.
4
2
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Ааахаххаааа, РСМ в ЕС само след Турция :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българските политици не осъзнават, че трябва да се наложи вето върху присъединяването на РСМ към ЕС, а не върху започването на преговорите и за членство.
2
0
 
5
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 година
Баджанака къде е объркан Ами и името сте му сбъркали
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РСМ прави етническо прочистване след като беше приета в Нато в 2020 г. и САЩ си затваря очите. Не е проблема с договора.