ПП покани на преговори отцепилата се Елена Гунчева

Тя е почти на 99% сигурна, че ще гласува против кабинета
5 юли 2022 13:09, Нели Христова
79
ПП покани на преговори отцепилата се Елена Гунчева
Снимка: БГНЕС

Елена Гунчева, която напусна партия "Възраждане" заяви за БНТ, че е поканена на преговори от името на Андрей Гюров. Тя каза още, че е 99% убедена, че ще гласува против кабинета на "Продължаваме промяната".

"С мен Кирил Петков не се е свързал, свърза се господин Манджуков от името на Андрей Гюров. Аз им казах какви са моите приоритети, казах им какво мисля за политиката на правителството на на Кирил Петков, което няма абсолютно нищо различно от това, което съм казала и досега за това което е извършено. Най-вече за предоставянето на оръжието за Украйна, гоненето на руски дипломати - неща, с които аз категорично не съм съгласна.

От ПП са я поканили на преговори, за да обсъдят програмата на кабинета.

"Аз ще изчакам да видя какво последно ще кажат, но почти 99% съм убедена че ще гласувам против такъв кабинет. Като ми изтекат болничните на 13 юли ще реша дали да продължа и как да продължа", добави Гунчева.


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
3
 
! Отговори
Диоген преди 1 месец
На тази изкукуригала бабичка с удоволствие четях писанията по време на "любовния" за цял народ Протест. И като дУпетат си е същата! С подобна готовност момите от "магистралата" се "отцепват" всекидневно, но за единия хляб.Нетолкова хубавата Елена обаче не е евтина и хляб не и трябва, както и зъби.Понеже зъбите ще драскат по ПП (правилната партийна) линия.. :-))
67
2
 
3
 
! Отговори
рибока преди 1 месец
Не мога точно да определя изражението и на снимката - на учуден човек или на замислен над предложение човек?
66
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЖЕНАТА ВДИГА ЦЕНАТА ПРЕДИ ДА ВДИГНЕ КРАКАТА...
65
0
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
УЛТРА НАГЛА ЛЪЖКИНЯ И ИЗМАМНИЦА! ПЪРВО НЕОТИДЕ ДА ГЛАСУВА ВОТА НЕ НЕДОВЕРИЕ С КОЕТО ПОДКРЕПИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ПОСЛЕ КАЗА, ЧЕ ЩЕ НАПУСНЕ) СЛЕД ТОВА КАЗА, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ ! И НА 99% Е СИГУРНА, ЧЕ АКО И СЕ ПЛАТИ ОЩЕ ЩЕ ПОДКРЕПИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ОТНОВО! ВСИЧКИ КОИТО Я ПОДКРЕПИХА СЛЕД ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ СА ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА И СИ ГО ЗНАЯТ!
64
0
 
1
 
! Отговори
една преди 1 месец
правят се договорки и се водят разговори с депутати, които вече СА в парламента, така се прави, това е начинът. Не знам тук кви сънища сънувате... :))))
63
1
 
5
 
! Отговори
помнеща преди 1 месец
когато на 3 март от Възраждане правиха цирковете на Шипка, Гунчева вееше някъде си руското знаме и плюеше по правителството... Кво е ся това, аман, бе - от пеперудки в политиката.
62
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бързо оздравяване, Ви желаят всички идеалисти в ПП "Възраждане". Ще бъдем заедно отново съвсем скоро, и ще победим злото в лицето на Костадинов.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Опа, тр0лчетата на ПП са в статията. Така и така сте тук, да ви цитирам текст от песен, съдържащо действие което много обичате - лa.пaй и се потапяй
60
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колебая се между Янев и Възраждане.
59
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
по-големи предатели от възраждане няма, но народа е кьорав и подведен
58
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП - дами канят. То там наистина са само дами... Някои с бради
57
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
възраждане са руски патриоти, плаща им се от кремъл, а скапаните русофилчета гласуват за тях, що така ве другаре... не може ли да сте българофили?...
56
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото и да се напъвате по форуми, че Възраждане били гледали Българския интерес в опит да им чистите имиджа, е само щракане на клавиатурата/телефона на вятъра, няма кой да се върже.
55
7
 
8
 
! Отговори
Васил преди 1 месец
Маските падат. Крайно време ни е за Възраждане. Всички са срещу тях както всички са против България. Изглежда, че само те са някаква надежда за това да имаме суверенитет и да не се превърнем в плацдарм на идещия конфликт. Тази зима ще комбинира инфлация, пандемия и война, а ние се делим по всякакви маловажни теми. Клаус Шваб си действа с глобалния рестарт докато се хапем едни други. Да живее България!
54
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е виновна за провала на партията. Костадинов е недостоен да оглавява патриотичен политически проект. Пълна подкрепа за Гунчева! Госпожо Гунчева, не предавайте българските интереси! Върнете се начело на партията ни, молим ви!
53
2
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 1 месец
Тази кязя, че ще напусне парламента, пък си остана като независима. На предател нямай вяра!
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По-безпринципна коалиция досега не е имало и няма да има... Ама кво ли не праят кинтите...
51
6
 
7
 
! Отговори
Тази преди 1 месец
Не канете тази тя ще бъде Троянският кон.Това че напуска Израждане е голям БЛЪФ.
50
1
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
А пък аз да взема да се хвана на приказките на КК КОРНИ/г-жа ЛЪЖА/ че от 1.07.2022 г хляба е намален с 20 % ,а бензиня и дизела с 25 ст.хляба бе 1,50 лв и днес 5.07.2022 г. пак е 1,50 лв.Отивам да заредя що не ми свалихте 25 ст? Няма такова нещо!Е как бе Курнелата каза.......Ами *** при нея тя да ти зареди с 25 ст по малко.Златни му уста на този дето и рече г-жа ЛЪЖА
49
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само отцепници и предатели!!!