Атанас Славов: Важно е да се обедини демократичната общност

Предлага се общо явяване на избори
28 юли 2022 16:18, Росен Стойчев
51
Атанас Славов: Важно е да се обедини демократичната общност
Снимка: БГНЕС

Важно е в момента да обединяваме, а не да разделяме демократичната общност в страната.

Това посочи в интервю за БНР конституционалистът Атанас Славов, народен представител от ДБ и заместник-председател на Правната комисия в парламента.

Още по темата


Той припомни, че ДБ вече няколко пъти прави предложения към ПП за общо явяване на изборите.

"Нашето желание е тази демократична общност, която беше на площадите преди 2 години, да бъде заедно."

Конституционалистът не смята, че има автоматизъм във възстановяването на поста председател на КЕВР на Иван Иванов.

"ДБ по всяка вероятност ще се въздържи при гласуването на това решение, защото има известни пороци в цялата процедура, която върви в момента."

За нас от ДБ е много важно да не се направи ревизия на външнополитическата ориентация на страната, подчерта Славов относно дейността на следващия служебен кабинет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Като в басня преди 1 година
"Колко силно ще тропаме по моста"-казала мравката на гърба на слона.Може и да стане,ако народът през октомври не я издуха от там,а току виж и слонът паднал.
42
0
 
5
 
! Отговори
Роси преди 1 година
А бе гушкайте се с когото искате,и без това при вас принципа е кокала така,че няма значение
41
0
 
11
 
! Отговори
А преди 1 година
дали демократичната общност е приемливо да се прегръща с левица, леле какви глупости гледахме и слушахме-вън от политическата сцена продажници
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъкмо няма да гласува никой за вас!ДБ са воденичен камък за всеки.
39
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НИНОВИЦА БЕШЕ ПРИ КОСТОВ!ТЕ ЗА ТОВА СЕ ПРЕГРЪЩАТ С РИСТЮ!ЧУДЯ СЕ НА КОМУНИСТИТЕ С КОЙ АКЪЛ НАПРАВИХА НИНОВА С НЕЙНОТО МИНАЛО НА КОСТОВИСТКА И ПРИВАТИЗАТОРКА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП!АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА!
38
0
 
13
 
! Отговори
7373 преди 1 година
Бойкакиев и Генерал Гном ги е страх да не изпаднат от каруцата.
37
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страх.Страх ги тресе псевдо демократите. С безродните си и лобистки действия,те са най-големите лобисти на Възраждане.Да сте мислили ,когато е трябвало да изпълнявате заръките на благодетелите ви. Не е нужно да бъдеш експерт,за да предвидиш елементарни неща,като възхода на нациналистите и анархистите.Колкото и да подценявате българския народ,той ,рано или късно ще ви прати където ви е мястото.На бунището на срамното предателство, а и в затвора.На кой как му провърви. Срам да ви е.
36
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демократичната общност - такова живoтни нема. В България всички са демократи след 1989 година. Кого ще обединява и защо, както и защо намесва "демократичната общност", сякаш другите, извън тези, за които говори не са демократи?
35
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ристю,иде Видовден.Събирайте се псевдо зелените лобисти,жълтопаветния безроден планктон,интернационалисти,глобалисти,***,комунисти,слугите на задкулисието,сектанти,всеядни и некадърни психо десни аутсайдери и грантаджии.Нека ви видият срамотийте и безсрамието.Ще бъде интересна предизборна есен.
34
0
 
9
 
! Отговори
Teнгри кан преди 1 година
Който има житейски и политически опит (не кат амебите дет ми праат констатации тука) знае, че "демократичната общност" винаги се обединява преди избори и не дай си Боже да спечели, почва са люспи и а са кърти;))) Защо? Защото демокрацията издига на пиедестал личността и нейните способности, а не колективното общо действие;))) Та, какви са спецификите, сега? Ами конгломерация около ПП за да влезнат, не просто в Парламата, но и вуправлението тези, които са обречени да са извън НС, като ДБ;)))
33
13
 
4
 
! Отговори
??? преди 1 година
Коя партия си имаше за премиер пожарникар и пазвантин, а за вицепремиер и министър на вътрешните работи имаше физкултурник и разносвач на папки в МВР?
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
очаквай катастрофа!Бългапите никога не прощоват на ЗАГУБИЛИЯ. Властта, парите или квотои да е там. Виж - на силния грабещ - лижат ***.
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви демокарите са червените отрочета като мравояда и гнома, то по тази логика излиза че Ниновица която никога не е била член на БКП е най-големия демократ.
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 28 - сега трябва по най- бързия начин да се свали от сайта на Дарик... демократично? свобода на словото нещо? ако всичко е чисто, защо трябва да се сваля? защо бягаш като правиш лайф, но ти казват "Маджо звъня"? да продължавам ли?
29
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече и пожарникар не може да бъде. Как го виждаш с тези килограми на пожарникарската стълба?
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демократи са всички, които бяха във властта, вкл. и в парламента, след 1989 година. Това включва и монарходемократите от НДСВ и мутродемократите от 2009 година досега.
27
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо го показвате този дърт комунист Бойкикев, той ли е от демократичната общност??? Пфуууу
26
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо скандално няма в този запис. Който смята, че има нещо скандално, нека го цитира без да го вади от контекста и обясни защо според него е скандално.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демократи са всички, които бяха във властта, вкл. и в парламента, след 1979 година. Това включва и монарходемократите от НДСВ и мутродемократите от 2009 година досега
24
0
 
16
 
! Отговори
Ром'с преди 1 година
ДБ и ПП са продукти на Иво Прокопиев и получаващи указанията на закуска на ул Козяк.а и Иво Прокопиев получава по 3 милиона от една НПО на САЩ за русофобска риторика в своите медии и за разрушаване привързаността на българите към Русия