Теменужка Петкова: Кабинетът Петков е платил колосална сума за преговори с "Газпром"

По думите й ГЕРБ е направила всичко възможно за газова връзка с Гърция
12 авг 2022 08:33, Нели Христова
84
Теменужка Петкова: Кабинетът Петков е платил колосална сума за преговори с "Газпром"
Снимка: БГНЕС

"Трябва да се провери защо "Булгаргаз" не си е изпълнило задълженията. Трябвало е да резервира слотове, да резервира газ. Чухме, че правителството на Кирил Петков е платило на наета адвокатска кантора колосална сума, за да води преговорите с "Газпром". И това трябва да се провери", каза Теменужка Петкова от ГЕРБ пред БНТ.

По време на управлението на ГЕРБ сме създали всички необходими предпоставки за изграждането на газова връзка с Гърция.

Но кабинетът "Петков" направи много странна трактовка на понятието девирсификация на природен газ, каза Петкова.           

 


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На теб не ти ли писна да обикаляш и да лъжеш! Извади пътната карта , като сте толкова чисти ! Но явно има нещо , което не е както трябва и за това я скрихте! А помниш ли как искаше да пробуташ селската си приятелка , която уж щеше да купува електрокомпания ! Ама БСП ви развали плановете!
71
15
 
8
 
! Отговори
Когато цъфнат преди 1 месец
Теменужките и работите станат зле.......се разбира кой какви ги е вършил,или невършил в "услуга на народа".Не знам какво е чула Теменужка,но Ние пък чухме,че има тайни клаузи в онзи договор с Газпром,чиято пътна карта,така и не се намери в "Теменужкиното" министерство при управлението на ГербКакто и не знаем какви "предпоставки" е изградило правителството на ГЕРБ,че за 12 години така и не успя да дивесифицира газовите доставки на България....Но ще научим!Обещаваме!
70
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е от значение от коя партия си, има един факт, който е закачил от съветското образование си личи разликата в мисленето ,колкото и да крадат , знаят и как да балансират и замазват и всичко да върви що-годе, а новите като зарков и онзи от австрия примерно дето сега сложиха, гледайте, пп е цялото поколение след 90 , сега започва кефа за турците, българите сами ще си продават земята за да са в крак със западните стандарти, англия обяви банкрупт по медиите, стагфлация ит.н. цлото западно образова
69
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първият , който загроби държавата е правешкият пей,занин!
68
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първият, който загроби държавата, е Иван Костов, Кирил Петков я довърши.
67
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тепърва ще плаща киро по всякакви начини, разбира се, не само парични
66
0
 
3
 
! Отговори
Xcvhb преди 1 месец
Всички идват само да крадат- Мутропитеци, Петкови,Ленчета,Асанчовци, истината, е изпълниха мечтата на *** да сме абсолютно вързани с руски газ с посредници, без посредници, пребоядисана руска газ по една тръба,Лукойл мафията си вършее...
65
2
 
4
 
! Отговори
3 стъпки преди 1 месец
Ми тарикатска далаверка в 3 хода без да е нужно харварско образовани. 1.Спазаряваме танкери с газ на висока цена (с висока комисионна за участниците). 2.Не плащаме в рубли и няма руска газ. 3.Гоним 70 рашки от посолството за да сме сигурни че няма да дойде руска газ и да се изпълни точка 1.....
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всеки крадец вика дръжте крадеца и то в тая политика само това дурго не могат. Две тухли една върху друга не могат да сложат, и на две магарета сламата няма да могат да разделят.
63
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен # 60 За първи път чувам за адвокатска кантора, за такова нещо в медиите не е споменавано. За двата танкера с газ от САЩ. Горивото им е било продадено на Турция по цените от Вашингтон, а сме закупили турски газ по цената на такъв от Турски поток. По договора с Газпром: той не е прекратен официално, налице е недоставяне на гориво поради незаплащане на такова в рубли и има опасност Русия да ни осъди. Мисля, че руски газ няма да видим след изгонването от Киро на 70-те руски дипломати.
62
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото и да са платили, щом е за евроатлантизъм - не е достатъчно! И милиарди да са платили - оправдано е. Няма "колосална" сума щом става дума за сближаване с Брюксел и Вашингтон. 95% от българите гласуваха за това! Дано и новите правителства дадат милиони на адвокатските кантори да защитят правото ни да не внасяме газ от Русия. Защото това е волята на българския гласоподавател.
61
10
 
21
 
! Отговори
Ива преди 1 месец
Днес трият истината..В правителството на Гълъб Донев и правителствата на Борисов вижахме сериозни хора,управленци а при ПП и коалицията им виждаме едни самозабравили се лъжци, мошениц, надрусани веселяци ,които от сутрин до вечер дрънкат овехтели небивалици Тия ли ще управляват България?Я стига,колко още упражнения на нагли не адеква тници а?
60
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лельо Нуше, ти си счетоводителка по професия и не ги разбираш тези работи. Онзи перушан с лъжливото гражданство реши да се изфука пред Урсулата и президент Байдън и не веднаж, а на 3 пъти грубо е отказал на Газпром. Това може да се провери, та дори се хвалеше, че е единственият, унижил Путин! Хвалипръцко, какво да го правиш. При форсмажор, а това е такъв пример, продавачът е в правото си да иска промяна, в случая на валутата. Не зная адвотска кантора да е искала преговори с Газпром.Турция е купи
59
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колосална , колко да е колосална ?!И с какво е платена колосалната сума , с кюлчета или пачки от по 500 евро ? Щото за някои и цяло чекмедже кюлчета и евра са нищо ...
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От къде се научават тези неща от бърдака
57
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"платило на наета адвокатска кантора колосална сума" ".... Парите са платени на адвокати, а не на Газпром. Ако бяха дадени на Газпром, сега щеше да имаме газ..
56
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази леля колко е противна...Слуга на банкянската мутра...
55
13
 
15
 
! Отговори
Кметът преди 1 месец
А ти с тиквата колко плати за Балкански ПАТОК-3млрд.,а за недоставените изтребители-2,5млрд.
54
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Счетоводителката Теменужка станала енергиен експерт.Божеее,слез и си прибери вересиите.
53
9
 
12
 
! Отговори
КИРО,АСЕН-В ЗАТВОРА преди 1 месец
РАШКОВ - ДА ИМ НОСИ ПИЦА И РАЙСКИ Г*З......

Спонсорирани публикации