Енергийният министър с разкрития за договорите на Николов

Реално не са отговаряли на закона
Обновена: 9 фев 2023 14:15 | 9 фев 2023 14:15, Росен Стойчев
20
Енергийният министър с разкрития за договорите на Николов
Снимка: БГНЕС

По времето на Александър Николов като министър на енергетиката са сключвани договори, които не отговарят на Закона за енергетиката, обяви настоящият министър Росен Христов, предаде БНР.

Той потвърди, че е давал показания по случая, заради който прокуратурата повдигна обвинения към Николов.

Още по темата
"Факт, че много договори са сключени в нарушение на Закона за енергетиката. Оттам нататък кой каква роля има, кой какви решения е вземал, защо ги е вземал, това вече ще решават компетентните органи."

Христов коментира и решението на "Грийнпийс" да заведе дело срещу стратегията за развитие на енергетиката. По думите на министъра това  e не "стратегия", а "визия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
ВъзмУтен преди 1 година
Този ли точно се явява експерт, кйто ще дава показания?До вчера чу**ше старици по яхти и круизи з апари, сега изведнъж станал експерт?!?
12
0
 
0
 
! Отговори
Тишина а а преди 1 година
...много договори са сключени в нарушение... Да не стане , като оная фирма за криптовалута ? Тръбиха, тръбиха, реваха 3 дни и после тишинаааааа !
11
1
 
1
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
До Анонимен 10. Ама на теб не ти се отдава много мисленето, нали. Още когато двамата внедрени предатели спряха доставките на газ за да са еврогъзолизци на повечето хора им стана ясно, че не Газпром е спрял доставките и се двамата престъпници въртят схеми с посредници. На теб обаче и след още 5 години няма да ти се разщъка мозъка, а Газпром вероятно ще си вземат парите за газа, който сме отказали.
10
1
 
8
 
! Отговори
Пп преди 1 година
Те измамиха протестирашите та какво остава за бьлгарският народДано си платят ама надали
9
3
 
13
 
! Отговори
киро преди 1 година
ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ КАЗА ЗА ПП: " ШАРЛАТАНИ
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей тая енергетика ту е на светло , ту е на тъмно. Само в Масква знаят каква е работата.
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя руски лакей по добре да каже кога България ще заведе дело срещу любимия му Газпром за обезщетения за спрения газ. А там неустойката е голяма около 1млд лева. Или Решетников и льотчика не му позволяват а? Тия матрьошки на Радев продадоха България.
6
6
 
6
 
! Отговори
Добри Сили преди 1 година
дерзайте, борбата НЯМА да е лесна още повече на местните избори където бойко-догановата мафия държи народа на верижка. Още повече че президента ПРЕДАДЕ промяната и реставрира герб и дпс в централната власт.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Те затова дойдоха - НЕ, с цената на всичко искат да се върнат на власт, за да могат да заметат стореното, затова и т.нар. коалиционни партньори пак се разцелуваха, защото иначе много партийни лидери ще лидерстват при бай Ставри...
4
8
 
20
 
! Отговори
Те затова дойдоха преди 1 година
Променкаджиите за шест месеца такива схеми навъртяха, че вече може и да не идват на власт. Нахраниха се повече, отколкото ГЕРБ открадна за 12 години. Честито, наивници. С тази смешна коалиция, крепяща се на това кой откъде ще краде и по колко.
3
7
 
3
 
! Отговори
Росен ако преди 1 година
падне ГЕРБ директно в кауша.
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никакви разкрития! Сашо кеша се надява всичко това да е фарс и предизборна манипулация, а като дойде време да се защитава в съда всичко ще мине в негова полза и съдът ще го оправдае. Да, той даже се й надява да не се стигне до съд, но всичко е изпипано и доказано. Нахака на българите газ през посредници, взе си комисиона, а народа да му плаща масрафа! Саше тая приказка вече не се играе, комисионните да отидеш в ЕС и да ги дадеш всичките до евро и грам злато на съответните чиновници, че гориш!
1
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадефф почна предизборната кампания. Целта е *** партии да са с повече депутати. Т. е. всички без ПП и ДБ. Фигурантът козирува на Кремъл и им изпълнява чинно поръчките. Защитата на националните ни интереси се представя като корупция и престъпление, а защитата на руските ингереси се маскира като доржавноотговорна политика. Опичайте си акъла на 2 април и непременно гласувайте.