Бойко Борисов на разпит в прокуратурата

Той е призован за „Барселонагейт“ и за злоупотреба с власт
Обновена: 25 май 2023 08:50 | 25 май 2023 08:25, Елка Василева
66
Бойко Борисов на разпит в прокуратурата
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде разпитан днес. Той е получил призовка да се яви в 10 часа в Софийската градска прокуратура и във Върховната касационна прокуратура.

Борисов трябва да даде показания по делото, известно като "Барселонагейт" и по обвиненията срещу него за злоупотреба с власт.

В понеделник от Софийска градска прокуратура разпространиха две съобщения, свързани с лидера на ГЕРБ. В първото се сочеше, че делото “Барселонагейт” не е “на трупчета”, по него се работи и се правят преводи на множество документи от чужбина. Във второто се цитираха новопостъпили сигнали, един от които е от гражданско сдружение и уличава за корупция и злоупотреба с власт, припомня БНТ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
юни, кат' останите без пенции и заплати, ши викатаи "мутри вън" и ши свивате юмручета, ши въртити коремни всичкити кат' отслабнити в президентскта рипублика, а пенционерити ...бог да ги пази, или ...прости!
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Гешев е главния прокурор на Боко, Сарафов е главния прокурор на Кокорко, не може ли и Костя Коппейкин и Нинова да си назначат по един главен прокурор, за да станат 4 главни прокурора? Пълна тетрархия.
27
2
 
7
 
! Отговори
Герб преди 10 месеца
Не дадоха имунитета на добрев та какво остава за баце ако има някакво обвинениеПп ги подсигури промяната стана измама
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кой от двамата главни прокурора ще го разпитва? Тетрархията конституционна ли е в Чалгария, да имате двама главни прокурора и двама премиера?
25
7
 
9
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Баце си купи индугенция с чертежите на самолети от - сащНяма да го закачи никойКакто е казал големият - ал капонеПарата прави борбата
24
3
 
14
 
! Отговори
Хаха ха преди 10 месеца
Като го питат вие ли сте борисов баце ще каже не го познавам , този сьм го виждал с едно шкавче и пистолет и оня другия горанов с сака
23
2
 
10
 
! Отговори
Мда преди 10 месеца
Да им метне една пачка и те са хора бял хляб ядат - трупчетата стават букови греди веднага
22
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В България няма един съд , който да осъди корумпиран богат човек , особено свързан с политиката и властта.Няма и няма да има.Затова и винаги само и единствено гл. прокурор им е пречка.Ще вземе да се окаже с морал и вече е пречка.И почват вълнения анти прокуратурата.Вместо анти мафия имаме анти прокуратурата.Така от 90 те насам.
21
2
 
18
 
! Отговори
Жоро от Есватини преди 10 месеца
Вашите прехвалени хамериканци намагнетизираха други хора с доста по-мижави основания, а Тиквуца магнит не я лови, толкова за почтеността на САЩ.
20
4
 
10
 
! Отговори
Пак не се разбра, преди 10 месеца
...чакали били години за да преведат какво им изпратили испанците ??? И за какво викат Борисов, да им помогне в превода ли? За преводач ли го викат? А много по'ми'яри си мечтаят, лъвът да падне , че да се почистват значими! Все такива ще си останат!
19
2
 
12
 
! Отговори
Коментар преди 10 месеца
Той съда не може да осъди оня Имилипедалетката за системни антиобществени прояви,камо ли Боко с милиардите!Муаха!
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бацето се кълне в децата си Тази къща не е лично негова .Той също така се кълне , че не той съсипа България .А Симеон Дянков и Цветан Цветанов
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сигурно за подвизите му в Чехия като по-млад и безрасъден
16
3
 
11
 
! Отговори
Един там преди 10 месеца
След разпита или до стената или на дървото! Това заслужава мутрата крадец!
15
6
 
3
 
! Отговори
На работа преди 10 месеца
При Рашков беше с обиски в дома и т.н. Но Тиквон пак им прости, ако въобще той взема решенията.
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ще му се размине и на Бойко.Няма общество, което да изисква такива хора да си получават заслуженото.България е територия на зло, мафия, хората са с престъпно мислене.Само вижте за какви партии се гласува.Всеки знае какво за ГЕРБ,ПП и ДБ и пак милиони под строя за крадливите политици.Медии, олигархия са с тях.Светстните ги считат за луди .Това не е от днес или вчера.Не народ , а ***.
13
0
 
11
 
! Отговори
Споко Боко преди 10 месеца
Малко симулация на дейност да направим!После през съда за оправдание и издаване на индулгенция за вечна невинност,после Боката ще съди България за щети и ще изкара още някоя лесна пачка от данъкоплатците за обезщетение!Тоз филм сме го гледали много пъти!
12
1
 
9
 
! Отговори
Dj преди 10 месеца
Ако вземат, че го задържат скоро, кой ще ходи на инструктаж в ареста, как да гласуват в НС?
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Борисов затова е в НС.Да си пази имунитета.
10
19
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 10 месеца
За кои ли път вече. То не бяха разпити , арест и още десетки удари под кръста.Не могат да му простят 12 годишното успешно управление на държавата. Борисов е титан в сравнение с другите шматки.