Решено: Още една седмица ваканция за депутатите

Няма да заседават цял месец заради предстоящите избори
23
Решено: Още една седмица ваканция за депутатите
Снимка: БГНЕС

Цял месец ваканция си гласуваха депутатите заради предстоящите на 29 октомври избори. Законотворците няма да заседават от 7 октомври до 8 ноември.

Това стана с приетото днес предложение на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС. С него парламентът преправи решението, което вече бяха одобри за ваканцията.

Първоначално НС гласува народните представители да работят извънредно на 18, 19, 25 и 26 септември, като и на 2 и 3 октомври. В замяна на това те си дадоха почивка до 27 октомври.

Новото решение обаче предвижда да отпаднат извънредните заседания на 2 и 3 октомври, както и редовното от 4 октомври. След това на 5 и 6 октомври парламентът ще работи и от 7 октомври ще излезе във ваканция. Депутатите ще се върнат на работа чак на 8 ноември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: ваканцияпарламент
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
А уж утре трябва да се депозира за плана за възстановяване документи, ще преговарят с протестиращите до последният момент, а главният орган е в отпуск, после ще реват, че това или онова не е гласувано и затова хората остават без работа!
19
0
 
1
 
! Отговори
Оставка! преди 6 месеца
Хич да не се връщат!
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 6 месеца
Ако свалим това правителство, можете ли да си представите смачканото его на Бойко, Киро, Асен, Мара и Денков :)))) Красота!
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
*** ЗА РАЗСТРЕЛ ЗАЕДНО С ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА И РОДАТА!!!! 👹👹👹
16
0
 
3
 
! Отговори
Справедлив преди 6 месеца
Те уж много бързаха да приемат закони а ще излизат в едномесечна отпуска- задължително трябва да бъде НЕПЛАТЕНА !!! Толкова е и работата им. Всички до един трябва да бъдат уволнени.
15
0
 
3
 
! Отговори
Бай Чеп преди 6 месеца
Кеми, защо ме триеш, да не би и ти да действаш като за последно.
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тежка е депутатската корона...
13
0
 
3
 
! Отговори
тулуп преди 6 месеца
егати кефа, да имаш пари и да почиваш
12
2
 
1
 
! Отговори
НАШИО преди 6 месеца
Харесва ми ''академичния'' вид на ''Тошко Африкански''
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Заслужена почивка!
10
0
 
7
 
! Отговори
a преди 6 месеца
Хахахахахаха, демек до края на годината ще имат още 12-13 работни дни. и за тях реално ще вземат по 25-30 бона всеки....
9
0
 
9
 
! Отговори
Мирка преди 6 месеца
И с тях , и без тях все , тая , все в нашия..... По-добре,без тях.Или крадат,или продават , или подаряват или...с народа се здраво... ебаавваатт.По добре без .. ТЯХ.
8
0
 
7
 
! Отговори
До 6 преди 6 месеца
Ами ще обикалят из районите си с много пари и ще купуват гласове това е общото между депутат и местна власт ! Не е трудно за разбиране !
7
0
 
11
 
! Отговори
НАГЛОСТ, ОТВРАТ, преди 6 месеца
ПРОТИВНОСТ, ПРЕСТЪПНОСТ, ШАРЛАТАНСТВО, КРАЖБИ, ИЗМАМИ, ДАЛАВЕРА ЛЪХА ОТ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТ ! ПРОПУСНАХ ЛИ НЕЩО ? Това са иzRоди във власт и един народ не само ги търпи но и ги избира ! Срамно е да си българин, а още по-срамно според мен е да си български жуналист, защото тази прослойка е най-виновна за дереджето ни защото не престана да слугува на политически престъпници / Пеевски, Тиквата, Копейкин, Петков абе цялата политическа гилдия /!
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И аз не мога да разбера какво общо имат депутатите с местната власт, че щели да почиват един месец, и то при положение че току-що се върнаха от една такава 1 - месечна почивка! И няма управляващи, няма опозиция - всички са доволни да ваканцуват, че и да им се плаща за това време
5
0
 
19
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Само нашите дупедати могат сами да си гласуват почивки, къде се е видяло работник сам да определя колко ваканция да има? Защо Копейката не направи референдум за работния график на дупедатите? Има си официални почивни дни, всички останали са работни и всеки дупедат трябва да е в НС! Те още не са се върнали от ваканция и хоп, нова ваканция, като се върнат ноември ще присъстват 5 дена и ще си гласуват коледна ваканция сигурно. После трябвали ни, я ги съкратете с 90%!
4
4
 
4
 
! Отговори
Тошко Пе де ра с та преди 6 месеца
Важното е че поне ще дадът съветската скраб на Украйна едно нещо поне свършиха като хората!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На про ЗД народ така му се полага
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Важното е че отпуснаха ракетите за украйна. Сега ще си починат за месец и като се върнат ке одобрят изпращанетофи на комплексите. После пак ще има едномесечна почивка. Харесва им да работят за американското посолство.
1
0
 
14
 
! Отговори
МамитуДъВиИбь преди 6 месеца
Уморихте ли се душички .За нас работническата класа защо няма такива почивки?!