Петков отсече: ГЕРБ и ДПС да кажат, че ще управляват заедно

Нямало гласуване в НС, в което да не участвали заедно
Обновена: 2 апр 2024 12:56 | 2 апр 2024 12:55, Камелия Цветанова
248
Петков отсече: ГЕРБ и ДПС да кажат, че ще управляват заедно
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ да не се срамуват и да кажат, че управляват с ДПС. Затова призова съпредседателят на ПП Кирил Петков, въпреки че по-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че правителство с ДПС няма да прави.

Според Петков обаче няма гласуване в зала, при което ГЕРБ и ДПС да не гласуват заедно. Той разкритикува Борисов и отговори на критиките на лидера на ГЕРБ.

Още по темата
По думите му коефициентът на плодовитост е нисък при управлението на ГЕРБ, а след това започва да скача.

"Има безплатни детски градини, хората видяха сигурност, доходите се качиха, минималната работна заплата се качи много пъти повече, отколкото през годините на ГЕРБ", обясни защо е така Петков.

"Ако се върнем към стария модел, демографската криза ще продължава да е проблем. Ако продължим с новия модел, където има социална политика и има икономически растеж, и демографията ще бъде решена", добави той.

Петков упрекна Борисов и за тезата му за промените в конституцията.

"Няма как да казваш - не знаех какво пише в Конституцията. Ти си първа политическа партия в парламента. Ти казваш на своите депутати, гласувайте. Аз не знам какво преговарят четирите дами. Не знам кой предложи Калин Стоянов. Не знам какво пише в конституцията. Стига толкова. Време е хората да си поемат отговорността", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от Политика
Шенген по въздух и вода не променя нищо за превозвачите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Вече няма да има избрана еднолична партия да управлява това е добре защото когато няколко партии са в коалиция те сами се контролират ППДБ не могат да елиминират Борисов Пеевски и Нинова но поне се опитват да ги превъзпитат на коалициона култура и отговорност Герб ДПС БСП и Радев трябва да разберат че България е на Българите не е тяхна касичка за лична употреба Българите искат реформи и да живеят в нормална държава да виждат бъдеще за децата си
235
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 седмици
До 241 "... плащат си с откраднатите наши пари да ви промиват мозъците" - е и? Също както ЕС плаща годишно 500 милиона евро за пропаганда.
234
0
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 седмици
До 238 "... безпринципна олигархична секта, която е евроатлантическа партия само на думи" - мухаха, че нали това е евроатлантизмът бе, про'с'так неграмотен?!
233
0
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 4 седмици
Нещо май е нервен. Отдавна си личеше, че е психично болен.
232
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ПП направиха правителство с БСП, с което доказаха че са безпринципна олигархична секта, която е евроатлантическа партия само на думи.
231
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Хора спрете да гледате телевизия и всичко ще бъде наред Всичките медии са на Шиши и ББ плащат си с откраднатите наши пари да ви промиват мозъците
230
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Киро е неспасяем. Толкова подигравки, смях и съжаление, отнася всеки път, колчем се изкаже в парламента, и медиите, колкото нито един политик в историята на България. И тези за учени жестове, "думичките", които употребява са по-малко от тези на един петокласник.
229
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И ако кажат, кокво? ДПС е българска партия с голям политически опит. Уважавана членка е на Европейския либерален съюз, чийто представител заема висок пост в него. Кои са ПП,ДБ? Скоро претърпяха критики от европейски политици, на най-високо ниво. Не са представени в Европейския парламент. Не знаят, дали са леви, или десни. Откраднаха платформите на ГЕРБ, БСП, ДПС. ПП,ДБ не са алтернатива на никоя партия.
228
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тоя е толкова елементарен. Ония ниския заповядва на президента, тоя заповядва на други партии. С това ли ще печелите избиратели.
227
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Киро, много плитка уловка залагаш на ГЕРБ. Твоята и на Кокорчо партия с нескопосното си управление и алчност за власт, с неумението на финансовия министър да управлява финансите на държавата , с назначения от теб, Кире, министър на МО Тагаренко, който се държи не като министър на РБ, а като представител на Зеленски в МС, ви доведоха до това, че вече копаете второто дъно. Поддръжката на ПП-ДБ ще падне до 11-13%. Промените в закона за избор на служебен кабинет утежняват допълнително ситуацията ви
226
2
 
6
 
! Отговори
Четиримата от запаса преди 4 седмици
Киро: Каква Конституция, аз не знам какво пише в нея;))); Бойко: Конституцията ли? Те колегите гласуваха някакви промени, аз не съм се занимавал с това! ; Пеевски: Промени в Конституцията? Нима има такива? Има ли?; Христо Иванов: А? Че кога станаха? Аз още не съм ги написал!;)))
225
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Те герп-дпс са си заедно откакто окрадоха и фалираха ктб
224
2
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 седмици
Ей бонго как можааа бреееХааа ха хаТююююю замириса бре Петков...
223
2
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 4 седмици
Петков може да посече пръйднята с още една пръйдня... ДЖООООАААААРТ на забавен кадър излизат и пръски сосчи...... хххххааааа ха ха ха
222
2
 
5
 
! Отговори
абе преди 4 седмици
тоя хамстер като каже"добрутро", гледай къде е слънцето, а пък ако гласуваш за него си абсолютно куку!
221
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Тази пиеса съд сглобката я гледахме 2013 с Р.Б. , сегашните ППДБ 1:1. Там беше "предизборен трик", тук "маркетингов враг". Бойко си беше заминал още 2013, после и 2020. Едни и същи под различни имена го перат и връщат всеки път. Шиши беше тежка намагнитен в Дубай. Пак същите му дадоха кураж да се върне. Нищо че 1/2 дължат съществуването си на героичната борба срещу него през 2013. Мафията винаги е обслужвана в крайна сметка перфектно от т.н. "градска десница".
220
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кире, Кире на три лафове вече няма кой да ви се върже. Видяхме ви как щяхте да изчегъртват е ГЕРБ и да разкриете далаверите на наМагнитения от ДПС, а след изборите си легнахте заедно с дракона от Банкя и ходихте ежедневно при наМагнитеният да внасяте заедно законопроекти и конституционни промени
219
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кирчо управлява, иска друг да му поема отговорността... хахаха.
218
1
 
5
 
! Отговори
Про 100 по 100 преди 4 седмици
Не плачи на чужди гробища!
217
2
 
12
 
! Отговори
Тоя па пумпал... преди 4 седмици
Няма ден да не се и3xоди с някоя словесна диapия, аман вече...