»ван “аков: Ѕ—ѕ-—офи€ отдавна не са разговар€ли с Ќинова

Ѕ—ѕ тр€бва да се върне с обединено л€во в управлението на държавата
ќбновена: 16 апр 2024 12:00 | 16 апр 2024 11:58, »нна јнгелова
12

ћесеци преди изборите Ѕ—ѕ кани над 25 партии, 20 граждански сдружени€ и Ќѕќ-та на дискуси€ за модерна л€ва политика и обща алтернатива на статуквото. ќбщински€т съветник от Ѕ—ѕ »ван “акова каза, че парти€та винаги е била или на първо, или на второ м€сто.

“Ѕ—ѕ тр€бва да се върне с обединеното л€во в управлението на държавата. —амо по този начин държавата може да бъде спасена. ¬сичко, което сме обещали по време на кампани€та, вече го изпълн€ваме заради работещи€ вече ќбщински съвет. Ќаправихме всичко необходимо нашите послани€ да бъдат реализирани и те са в ход гол€ма част от т€х", за€ви общински€т съветник от Ѕ—ѕ »ван “аков в студиото на "Ѕългари€ сутрин".

“аков подчерта, че обединението в л€вото пространство минава през Ѕ—ѕ, а "това, което се случва в —офи€" той определи като "брутална атака срещу градската организаци€", ко€то по думите му се тресе от вътрешнопартийни дразги и напрежени€. ѕред Bulgaria ON AIR лидерът на столичните социалисти об€сни, че движението "Ѕузлуджа" е в Ѕ—ѕ и е платформа за водене на разговори.

ќбщински€т съветник подчерта, че на изминалите местни избори ¬ан€ √ригорова е била спойката за парти€та.

“ой призна, че от много време Ѕ—ѕ-—офи€ не са разговар€ли с  орнели€ Ќинова. “аков добави, че хората вече не виждат л€ва алтернатива в Ѕ—ѕ, затова уточни, че е важно да се върнат към изконните идеи и да направ€т л€во обединение, но на основата на принципи.

"—амо с деклараци€ не става, хората очакват действи€. ясно и категорично мога да за€в€, че работим само за успеха на Ѕ—ѕ", каза “аков.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


12
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
9
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ѕ—ѕ-—офи€ не разговар€т с Ќинова, щото т€ е от  рушовица. ћного са надути тези софи€нци, ей!
8
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»ван “аков е син на янчо ѕи€ницата,съответно внук на ѕеко “аков.
7
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
–еално Ќинова държи Ѕ—ѕ, ако поемат хора като таков и върнат станишев и сие начело, бсп умира , н€ма да хванат и 2-3 %, сичките им избиратели отувт при ¬ъзраждане
6
0
 
0
 
! ќтговори
IQ 3.14 преди 1 месец
некой да ми припомни иван таков къв е на пеко таков. или тва е друго
5
0
 
1
 
! ќтговори
1 преди 1 месец
ко€ парти€ не е на олигарси? нали те ги финансират за да им наместват законите после да си върт€т далаверите и да не ги закачат
4
0
 
1
 
! ќтговори
¬асилев преди 1 месец
ќт времето на —танишев почна затъването на Ѕ—ѕ.ѕри  орнела стигна почти дъното,а дъното ще е ако не успее да мине 4%- граница.ћного точно е споделено,че кадър на —ƒ—.
3
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ќтдел€йте се като Ѕ—ѕ-—офи€ и оставете дъртата седесарка да фалира отиващата си парти€ от провинциални склерита. “€ собственоръчно разсипа партийните организации в ѕлодив, ямбол, —тара «агора,  юстендил, ¬арна, ¬раца, ¬идин, ¬.“ърново и постави навс€къде свои послушни маши. ƒа сърба, каквото е надробила!
2
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќинова е от —ƒ—,тр€бва да отсвири потомствени комунист 10-то поколение “аков,ѕеков...
1
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќ» ќ√ј Ќ≈ √Ћј—”¬ј…“≈ «ј Ѕ—ѕ, »“Ќ » ¬Џ«–ј∆ƒјЌ≈- “≈ —ј ѕј–“»» Ќј ќЋ»√ј–—»“≈ ј Ќ≈ Ќј Ќј–ќƒј- » ¬ —ќ— » ¬ Ќ— √Ћј—”¬ј’ј ѕ–ќ“»¬ Ќј… ¬ј∆Ќ»“≈ «ј ќЌ» «ј Ѕёƒ∆≈“ј 2023√/2024√ » Ќј —ќ‘»я- “≈ ¬ќƒя“ ƒЏ–∆ј¬ј“ј  Џћ –ј«–”’ј...