Шалапатова иска да е партийно необвързана

Няма да участва в предстоящите избори
24 апр 2024 09:40, Инна Ангелова
14
Шалапатова иска да е партийно необвързана
Снимка: БГНЕС

Иванка Шалапатова, която е бивш министър на труда и социалната политика, сподели, че няма да участва в предстоящите избори. Шалапатова допълни, че иска да остане партийно необвързана. “В бъдеще винаги мога да бъда полезна на всяка партия, която получи доверието на хората и има ясна визия, че качеството на живот в България трябва да бъде в центъра на всяка една политика."

Пред bTV тя сподели, че в рамките на целия ѝ мандат е била критикувана, че няма достатъчно административен опит. Никой обаче не е обърнал внимание, че има научна дейност, свързана с ранното детско развитие. “Не се отдаде факт, че от близо 30 години съм в социалната система", допълни Шалапатова.

По думите ѝ системата в МТСП е нефункционираща, а структурите са неработещи.

"Редовно се срещах с премиера и вицепремиера, с цел обратна връзка и оценка на това, което правя. В нито една от тези срещи аз не чух критика във връзка с целите, които аз преследвах", добави Шалапатова.

"Качеството на живот на хората е ниско. Имаме изключителна висока бедност на децата. Огромен брой деца живеят в материално лишение. Ние имаме сериозно инвестиране от нашите данъци като граждани в помощи, които нито са целенасочени, нито са базирани на задълбочена оценка на индивидуалните потребности на хората", обясни бившият министър на труда и социалната политика.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от Избори 2024
Изтича срокът за регистрация на партиите за вота 2 в 1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тая беше най- несоциалният министър, демонстриращ пренебрежение и надменност към бедните и пенсионерите. Рядко неприятна личност.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
antichoveshka bezsardechna partizanska i patriarsheska ortodoksalna spionska administrativna deinost protiv choveshkite prava na bg narod suveren, zatui sichki na besilkite!
10
1
 
5
 
! Отговори
ЕЙ ШАЛА-ПАТКЕ преди 1 седмица
ЗАЩО БЕЛИТЕ ДЕЦА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТСКИ ?
9
1
 
7
 
! Отговори
Фондация преди 1 седмица
Късно е либе за китка да си мислила по рано. Като лапаше от министерството ти беше добре. Друго си е да ти дават пари от Америка и да се правиш на много разбиращ и работещ. Аз само да попитам по време докато сте била министър колко проекти е спечелила вашата Фондация и на каква стойност са те?
8
1
 
5
 
! Отговори
Qweqwe преди 1 седмица
Ми едно е да си в НПО, съвсем друго в държавна структура. Аз от нея слушах само за деца, за да си министър трябва да имаш доста по широк поглед имаш пенсионери, хора с увреждания, социално слаби, мерки на пазара на труда и така нататък.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
видяхме я,вън от политиката!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Уикипедията за нея пише партия: ГЕРБ.
5
4
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 седмица
ТОВА Е ЕДНО ОТ ПИПАЛАТА НА ГЕРБ КОЕТО ВМЕСТО ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА БЕШЕ ВСЕ В КОМАНДИРОВКА !
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Шалабатанова, права сте. Не трябва да се дават пари за децата, а в най лошия случай ваучери за закупуване на учебни помагала или определени хранителни продукти, но е трудно да се организира с последващ контрол въпреки, че имаме компютри и би било лесно с подходящо приложение.
3
1
 
10
 
! Отговори
Всеки иска да е преди 1 седмица
"партийно необвързан" когато партията му пропада.
2
1
 
7
 
! Отговори
Кире преди 1 седмица
Евала. Иска да е партийно свободна, за да пристане на всяка партия. Еии докъде я докарахме.
1
0
 
6
 
! Отговори
Баровець преди 1 седмица
Симпатична жена, бих я клатил