» ¬ъзраждане очаква трети€ мандат, били готови да управл€ват

ўе има компромис за шеф на Ќ—, см€та депутатът ѕетър ѕетров
19 юни 2024 21:37, јниси€ »ванова
48
» ¬ъзраждане очаква трети€ мандат, били готови да управл€ват
—нимка: Bulgaria ON AIR

Ќикой измежду четиримата номинирани от партиите кандидати за председател на Ќ—, не събра нужната подкрепа, за да заеме поста.

"“акъв ще бъде избран. ≈вроатлантическото мнозинство има отча€на нужда да се стигне до актуализаци€ на държавни€ бюджет. “ова е основната нишка, ко€то ги ръководи, за да опитат да удължат живота на това Ќ— и то да не последва живота на предишно Ќ—", за€ви едини€т от кандидатите за председател на Ќ— и депутат от "¬ъзраждане" ѕетър ѕетров в "ƒен€т ON AIR".

—поред него ще се стигне до избор на "пръв сред равни"

"— подкрепата на тези, които вчера се джавкаха един срещу друг, т.нар. евроатлантици. “ова са първите три политически групи в парламента. ўе постигнат компромис", см€та ѕетров.

ѕринципна позици€ на "¬ъзраждане" е да не подкреп€ друг кандидат за председател на Ќ—, подчерта той.

"Ќаши€т кандидат е фигура, ко€то отговар€ за този пост. Ќ€ма как да подкрепим чужда кандидатура. Ќие ще подкрепим кабинет с мандат на "¬ъзраждане". ўе предложим проект на кабинет, който е излъчен от редиците на "¬ъзраждане", за да поемем отговорност. ќчакваме да получим трети€ мандат", коментира още ѕетров пред Bulgaria ON AIR.

ѕо думите му, ако "¬ъзраждане" получи трети€ мандат, ще бъде излъчен кандидат за министър-председател и пълен състав на правителство.

"≈дна от причините да не сме втора политическа сила е, че протестни€т вот не излезе да гласува на тези избори. ’ората, лъгани от поредните за€вки за първото м€сто, са се заситили от предизборни обещани€. ¬зехме си поука", уточни депутатът.

Ќай-добри€т вариант е да има правителство на "¬ъзраждане", изтъкна ѕетров, другата алтернатива според него са нови предсрочни избори.

"“е €сно отраз€ват политическите нагласи. ѕолитическата класа тр€бва да мине през много шамари, докато се постигне радикална пром€на, ко€то да удовлетвор€ва обществото. »збирателната активност на следващи избори ще бъде по-висока", прогнозира ѕетров.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


48
ќще от ѕолитика
“рифонов: Ќадеждите са трети€т мандат да е при нас, ще предложим експертен кабинет
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
43
0
 
1
 
! ќтговори
ѕипо преди 3 седмици
ƒайте на всеки дупетат по 3 -4 дена мандат да награби колко може пачки и да бега. » без това друго така и не прав€т
42
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
¬ъзраждане чакат поредни€ милион от ѕѕ ,да не подкреп€т герб ))
41
0
 
0
 
! ќтговори
√умен  радев : преди 3 седмици
"Ќикакъв мандат за ¬ъзраждане! Ќикакъв референдум за запазване на лева! Ќикакъв референдум за излизане от Ќј“ќ! “ака е демократично! » евроатлантическо нек'си! —лава  окаине и «иг ’айл «ельоньй ‘юрЏр!  вотќ каже ѕосолството - тва е! ћалко ала бала и зиг заг маневри за пред електората!  рим е руски,Ѕълг≈ри€ е хамериканска! ќтивам да се гмуркам в ла≈номорието... "
40
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
ќоох мале! » ти€ ли?
39
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
агони€та на нс и дупедатите :)))
38
1
 
3
 
! ќтговори
»диоти преди 3 седмици
» магарета. “ова са бг политиците. «апънали са се като магаре на байр. јбе имате по десетина депутата, но искали да управл€ват. “ова са малко, ама много малко умници. ¬ъзраждане, »“Ќ, ¬еличие, ѕѕ, искат да управл€ват. јбе колко хора ви искат вас бе нещастници?  ато се има предвид, че побрдителитв са с едва 8-9 процента от имащите право на глас. —траната продължава да пропада, а те само за т€хно управление дърпат. “ехната....
37
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
“е никого не подкреп€т, но очакват н€кой т€х да подкрепи! » кой ще е този, като единствените безпринципни само и само да докопат власт са ƒѕ— и от части Ѕ—ѕ? Ќаправо насрочвайте нови избори, да не ви гледаме безплодните сапунки още 2-3 месеца.
36
4
 
1
 
! ќтговори
ѕри 60% русофили преди 3 седмици
¬ парламента, напълно веро€тно е управление на ¬ъзраждане с плуващо мнозинство.  акво толкова. ѕутин си плаща! ”сп€ да извади GB от ≈—, че BG ли? ѕатриоти, популисти, демократи, либерали. √лупости! —тава дума за много пари! » за много загубени европари! ≈, толкова си можем, това ще си и получим.
35
4
 
6
 
! ќтговори
ами преди 3 седмици
щом киро *** и ококорени€ педеруг управл€ваха, на тез какво им пречи
34
1
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
» аз очаквам трети€ мандат, и аз съм готов да управл€вам .... сам! ƒавайте ми депутатска заплата и аз само ще нареждам! јко не - знаете какво ви очаква - избори!
33
3
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
“ези ще управл€ват когато  опейката си види дупката на седалището без огледало. ƒураци!
32
6
 
14
 
! ќтговори
—ън розови облаци преди 3 седмици
ѕрограма на ѕѕ възраждане:1. »злизане от ≈—2. »злизане от Ќј“ќ3. —пиране на помощта за ”крайна4. ќтхвърл€не на санкциите срещу –уси€5. ќтказ от еврозоната“ова са официални позиции на парти€та, лично спуснати от  оцето! »ма ли нормални хора в тази държава, които ще искат излизане от ≈—???!!! » ще го подкреп€т???!
31
0
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
Ѕреййй,колко мераклии за власт.» всички готови,подготвени,можещи,знаещи,да се чуди човек защо сме на това дередже.
30
3
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
“ези оптимисти много си в€рват.  ато че живе€т на ћарс.
29
6
 
18
 
! ќтговори
≈хооооо преди 3 седмици
»зраждането мечта€т да управл€ват....ѕадението-величие провеждат усилено изучаване на руски език...иначе уж големи родолюбци. ƒърпат уверено към кремъл...Ќо н€ма да стане! Ѕългари€ е на Ѕългарите!
28
6
 
9
 
! ќтговори
≈хооо преди 3 седмици
»зраждането мечта€т да управл€ват....ѕадението-величие провеждат есилено изечаване на руски език...иначе уж големи родолюбци. ƒърпат уверено към кремъл...Ќо н€ма да стане! Ѕългари€ е на Ѕългарите!
27
4
 
16
 
! ќтговори
дедо ви преди 3 седмици
не ми се четат глупости , нито пък ми се слушат бръщолевици на болни хора !
26
3
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
ƒърпай бе!
25
6
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
6 “ой и гнома јј така мислеше, но отиде на трето м€сто. ј казваше на ѕѕ,ƒЅ че м€сто има за всички.
24
4
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
’аххах кой ше управл€ва бе, ÷ончо ваксинирани€ антиваксър ли?