»цо ’азарта е един от 23-мата най-шантави депутати в нови€ ≈вропейски парламент

“ой влезе в класаци€ на "ѕолитико"
21 юни 2024 12:25, Ќели ’ристова
145
»цо ’азарта е един от 23-мата най-шантави депутати в нови€ ≈вропейски парламент
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

"–азбира се, че ще ми бъде трудно и се притесн€вам за това, което ми предстои. ѕром€ната изобщо не е малка за мен, както и за семейството ми. Ќо см€там, че бързо ще свикнем и всичко ще се нареди по най-добри€ начин.“ “ова разкри бивши€т народен представител ’ристо ѕетров, по-известен като »цо ’азарта, след като се разбра, че става евродепутат. “ой благодари на всички, които са гласували за него – 27 000 души, и е категоричен, че н€ма да разочарова хората, но не крие притеснението си от предсто€щото му приключение.

’азарта ще замине за Ѕрюксел с жена си и двете си деца, които ще започнат изц€ло нов живот в белгийската столица. Ќай-малката им дъщер€ ёли€ е само на 3 годинки, но изглежда, че детството ѝ ще премине извън Ѕългари€.

"ќчаквам с нетърпение да дойде кра€т на този мандат, за да покажа на всички, че не са сгрешили за избора си. Ѕлагодарен съм и на семейството ми, че е плътно до мен и ме подкреп€", сподел€ »цо ’азарта.

—поред класаци€та на „ѕолитико“ ’азарта е един от 23-мата най-шантави депутати в нови€ ≈вропейски парламент.

"’ип-хоп изпълнител€т спечели м€сто от листата на ѕѕ-ƒЅ. ѕесните му набраха милиони слушани€ онлайн и се превърнаха в мелодии на протестите срещу корупци€та", пише изданието.

“о обръща специално внимание на видеоклипа на песента на »цо ’азарта "»мам човек", в ко€то рапърът гони корумпираните представители на българската държавна система и ги изпар€ва с пръскачка за инсектициди.

"Ќе ме интересува какво говор€т хората за мен, стига да знам, че аз съм си удържал на думата и прав€ всичко по силите си, за да изпълн€ всички дадени от мен обещани€. Ќека съм шантав, и по-добре", категоричен е »цо ’азарта.

ѕо думите му той е единствени€т българин, попаднал в класаци€та тази година, и това не е случайно, тъй като думите му са чути, а действи€та разбрани.

"ѕри първите ми срещи с децата в домовете преди две години и половина говорех малко повечко, отколкото бе нужно. ѕосле се усетих и започнах повече да ги слушам, отколкото да им говор€. “ова се оказа безценно училище за мен. „уваш ги, разбираш проблемите им и се стараеш да дадеш всичко от себе си, за да помогнеш", за€в€ва той.

ѕо този повод е категоричен, че така ще прави и с всички останали хора – иска да ги чуе.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


145
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
133
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
јбе.....!ѕлащаме си и то €ко!
132
1
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
131 »цо хазарта е шарлатанин, каквито са всички от ѕѕ. ¬ Џрсурд си е приписвал песни на хора от бенда. ¬ Ќ— го набута  иро просто, за да осигури гласове за ѕѕ сред зависимите от дрога, алкохол и др. субстанции, какъвто бе и сами€т той. Ќула дейност в парламента, освен спедни€ пръст който показа пред камерите, за което българите му плащаха гол€ма заплата както и редица привилегии. —ин на генерал, отраснал в силно комунистическа среда, лъжец и тарикат, който се интересува камо от пари. —реднист.
131
1
 
4
 
! ќтговори
–ом'с преди 1 месец
 акви са заплатите днес в ≈вропарламента ..преди 10 години б€ха 7000 евро +2 пъти безплатни билети в 1 класа до родното м€сто+командировачни(2000-3000) + ...јбе убавќ да си евро депутат в днешно време
130
0
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
» ний сме дали нещо на света, най-големи€тглупендер в парламента отиде в Ѕрюксел да срами Ѕългари€. ѕоне, н€ма да му плащаме гол€мата заплаа там, за нищоправене, от бюджета.
129
0
 
14
 
! ќтговори
“ра ла ла преди 1 месец
»граеше го гол€м бунтар, но излезе поредни€ тарикат.
128
0
 
6
 
! ќтговори
ƒревногръцка трагеди преди 1 месец
ѕълна гротеска! “ози дето уж усмихваше мутрите и политическите недоразумени€, в момента е на т€хно м€сто. ўе си чопли носа в Ѕрюксел, щото друго едва ли ще може да прави. —ега да напише една благодарствена ода и за ***, гласували за него.
127
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ћного прилича на  ашпировски,който си живеел у назе.2 злоби.
126
0
 
14
 
! ќтговори
“рагеди€ преди 1 месец
15 000евро заплата.“ой въобще н€ма представа какво ще прави там,ама щом хората са го избрали
125
0
 
18
 
! ќтговори
Ќ€кой преди 1 месец
»цо, че е *** си личи само по физиономи€та му, но се уреди на софрата, ако н€кой си въобраз€ва че този *** може да допринесе с нещо за Ѕългари€ и българите, много се лъже , и тези които са гласували за него най-веро€тно са същите *** !!
124
9
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
*** пак се пен€ви и злобее...аме станете вие евродепутати бре,какво завиждате на ’азарта.
123
16
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ѕраво, това е човекът който тръгна от футболната столица на Ѕългари€ през далечната 1997 година, а именно –азград. јз б€х там, б€х свидетел как стана първи, две поредни години на рап феста в гол€мата зала на тогавашното кино ƒимитър Ѕлагоев. » от тогава хит след хит кариерата му върви стремително нагоре. ≈вала, машала пожелавам му и занапред да има такива успехи.
122
3
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
≈дно е да пишеш песни, друго е да си народен представител. «а толкова време колко пъти се изказа от трибуната и каза нещо съществено. ¬ европарламента ще е също толкова полезен.
121
4
 
19
 
! ќтговори
»÷ќ ’ј«ј–“ј преди 1 месец
е оценка за ≈вр. ѕарламент. — такива като него ≈— върви бързо надолу, за жалост. ƒано десните поправ€т нещата.
120
2
 
7
 
! ќтговори
ј  »–ќ » ј—≈Ќ.. преди 1 месец
¬ ЅЏЋ√ј–— »я ѕј–Ћјћ≈Ќ“
119
3
 
21
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒай Ѕоже всекиму такива трудности и притеснени€ - преселване в Ѕрюксел и петцифрена зплата в евро
118
2
 
10
 
! ќтговори
√ошо преди 1 месец
јко бат —али беше кандидат и той щеше да е там...
117
1
 
26
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќе случайно групата му е Џпсурд.«ащото живеем в държава на абсурда с не нормално население.
116
9
 
24
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»цката е просто момче, наглец и двуличник! јко не в€рвайте, питайте доскорошни€ му при€тел Ѕуч!
115
3
 
15
 
! ќтговори
Ѕай »ван преди 1 месец
 ултурата на психопатите от пплгдб+ си личи по това, което са избрали, един наркоман и ***, който на дърти години усети, че н€когашните му тинейджъри фенове вече са дъртаци и се ред€т на опашка за телк вместо да ход€т на участи€та му и реши да се възползва от тъпоти€та на градската левица и първенютата от н€колко софийски квартала, за да си оправи живота ;) !!!!
114
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
...особено като тежиш 200 кила.Ќаправо чупиш стълбата!!!