Никой не можеше да спаси Уитни

Звездата пропиля 100 милиона лири заради своята зависимост към наркотиците, пише в. "Дейли мейл"
Обновена: 13 фев 2012 16:07 | 13 фев 2012 16:05,
30
Никой не можеше да спаси Уитни
Снимка: Reuters

Никой не можеше да спаси Уитни Хюстън от печалния й край, след като тя пропиля цялото си богатство от 100 милиона британски лири заради своят зависимост към крек кокаина, пише в. "Дейли мейл".

Въпреки отчаяните си опити да се откаже от дрогата, през последните 8 години звездата три пъти влизаше в лечебни заведения, тя изцяло бе обладана от нея. Това бе особено видно в последните дни от живота й. На партита в Бевърли хилс в края на миналата седмица тя беше видимо неадекватна, потеше се обилно и изглеждаше дезориентирана, като парче дъвка висеше от устната й.

По време на един от последните й тежки купони тя почти се сби с човек, присъстващ на партито, защо я "зяпал в лицето", твърдят свидетели.

Можеше ли някой да спаси Уитни?

Едва ли, защото през последните две десетилетия тя просто се самоубиваше. А на финалната права годините на богатство й охолство отдавна бяха зад гърба й. Тя е била напълно разорена от разсипващата я страст, въпреки че състоянието й е възлизало на над 100 милиона британски лири.

Само преди две години тя взе 20 милиона британски лири за глобално турне с 50 дати. А този месец е просела подаяния от големия си благодетел Клайв Дейвис, музикалния продуцент, който я откри за голямата сцена.

Музикалният бизнес се надяваше Уитни да успее да запише нов албум, въпреки посредственото й представяне в студиото след завръщането си през 2009 година.

В едно неотдавнашно интервю Уитни си призна, че в средата на 90-те години на миналия век е взимала кокаин почти всеки ден.

Тя бе отрязана от участие в "Оскар"-ите през 2000 година, след като изпя друга песен по време на репетициите.

Преди години, по съвет на Къртни Лав, Клайв Дейвис наема единствения човек, който би могъл да освободи Хюстън от зависимостите й. Това е бившият наркоман Уорън Бойд, помогнал за възстановяването на Робърт Дауни-младши. Неговата стратегия била да бъде 24 часа в денонощието в близост до пациента, като по този начин преустанови връзките му с дилърите и с другите му опасни запознанства.

Лечението струвало по 1300 долара на ден в продължение на три години, като сметките плащал Дейвис. Той погасил и дълг на певицата за дома й в Ню Джърси на стойност 1,2 милиона долара. А
това е доста странно, като се има предвид, че Уитни е продала над 140 милиона албума по света.

През 2009 година тя пусна диска "I Look To You", но в него вече нямаше и помен от регистъра й от 5 октави заради злоупотребите й с различни субстанции. При представянето на албума в Лондон стана ясно, че без помощта на Бойд, Уитни отново е загазила. Топче крек кокаин тогава изпадна от единия й джоб.

Тя имаше проблеми и по време на турнетата си, като не можеше да изпее високите ноти, затрудняваше се да общува с публиката. През месец май миналата година Уитни отново влезе в болнично заведение за лечение на зависимости, но и този път не успя да се освободи от тях. Миналата есен тя едва не бе арстувана и предизвика голям скандал, след като отказа да затегне колана си по време на полет, припомня в. "Дейли мейл".

БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Уитни Хюстън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да ги разбера тези "звезди" - толкова ли са ограничени, че все залитат към дрогата?Ако човек има пари, има толкова много неща които да види, толкова места които да посети, толкова неща които може да направи... и нито едно от тях не включва дрога.Толкова ли са ограничени, че единственият начин да осмислят богатството си е чрез дрогата?!?!?!Има премного неща, заради които си заслужава да се живее.Не ме учудва че Уитни умря. Учудва ме че доживя досега.
4
3
 
14
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Айде, стига бе! 10 такива, като Уитни Хюстън не могат да изшмъркат 100 милиона британски лири!
3
9
 
11
 
! Отговори
дс преди 12 години
Никой не можеше да спаси Уитни Хюстън от печалния й край, след като тя пропиля цялото си богатство от 100 милиона британски лири заради своят зависимост към крек кокаина !?!!?!?ДНЕС.БГ малко повечко нули написахте май !?Я този който е писал статията да го прочете това и да си помисли колко са 100млн и колко кокаин е това...Долни лъжи и инсинуации !!
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Zvezdata propilja 100 000 liri....."100 000 liri gi propija sapruga i Bobi Braun, koito ja prebivashe i tapcheshe s narkotizi...njama li da ima sledstvie i nakazanie za tozi *** !!!!
1
3
 
57
 
! Отговори
13 преди 12 години
Каквото и да напишат сега, аз ще я запомня с песните й!Мисля, че не от лесно посегна към наркотиците! МИР НА ПРАХАЙ!