Ела в бъдещето с картата на безкрайните възможности

Съвместният продукт на Пощенска банка и Mastercard открива вселена от възможности за модерния човек
Спонсорирано съдържание | 25 фев 2021 12:20, Александър Попов
Ела в бъдещето с картата на безкрайните възможности

Вдъхновяваща и стилна, с метално тяло и минималистична визия Mastercard UNIVERSE спокойно може да се нареди до модните ти аксесоари. Но брилянтната опаковка е само началото на едно перфектно преживяване. Mastercard UNIVERSE наистина отваря вселена от безкрайни възможности за своя притежател. И ти ще обикнеш тази карта не заради впечатляващата визия, а защото има способността да „те разбира“ и да откликва на динамичните ти потребности. Mastercard UNIVERSE ще ти осигури атрактивни възможности и безкраен комфорт в напрегнатото работно ежедневие, в свободното време, на път и във всяка точка на света. Звучи ти невероятно? Нека видим какво се крие зад изчистената визия в черно и сребро.

Цял екип работи за теб и твоите планове 24/7

Ключов играч в него е твоят личен банкер в един от новооткритите Premium центрове от ново поколение на Пощенска банка. Имаш свой доверен човек, който ще ти предложи най-доброто банково решение във всяка ситуация. С негова помощ ще финансираш новия си бизнес проект и ще откриеш най-добрата формула за инвестиции. За всякакви въпроси и нужда от съдействие разчиташ на Premium линията на банката, която денонощно е на твое разположение. Другият ключов играч в твоя екип е персоналният ти асистент или Concierge, който се грижи за желанията ти, независимо в коя точка на света се намираш. Услугата Concierge също е достъпна 24/7 само с едно телефонно обаждане и е най-комфортният начин да направиш резервация в хотел, ресторант, да резервираш самолетни билети, както и билети за специални събития.

Пътуваш в абсолютен комфорт

Пътуването за модерния човек често е необходимост, а днес спокойствието и безопасността са по-важни от всякога. Mastercard UNIVERSE осигурява множество екстри, които ще ти донесат така ценното усещане за комфорт, когато си на път. Чрез Програма LoungeKey™ имаш достъп до над 1000 специални салона в летища по цял свят, както и 10 безплатни посещения в тях за двама на година. Ползваш постоянен безплатен достъп за двама в салоните „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, както и в салоните JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена. За перфектна свързаност на летището, в хотела, както и в над 1 млн. точки по света разполагаш с Boingo Wi-Fi, безплатен високоскоростен интернет. Имаш и един ангажимент по-малко по отношение на непрекъснатото подновяване на застраховки при пътуване, защото получаваш безплатна застраховка „Помощ при пътуване“ с високо покритие до 200 000 евро при пътуване извън страната.

Твоят ден наистина е вселена от възможности

Твоята Mastercard UNIVERSE те превръща в специален гост на някои от най-атрактивните заведения, хотели и магазини в София и страната. Планираш бизнес среща, обяд с приятел или семеен уикенд извън града? С Mastercard UNIVERSE получаваш отстъпка в Hilton, Grand hotel Millenium, Lucky Bansko, ARTE Spa&Park във Велинград и други. Искаш да поднесеш изискан подарък, магазини за бижута Altinbas винаги е добра идея. И това не е всичко – с всяка покупка чрез Програмата за лоялност „Моите награди“ трупаш отстъпка от целия обем на покупките под формата на точки, които се превръщат в парични награди до 1000 лв. годишно.

Всеки ден Mastercard UNIVERSE ти носи усещането за безкрайни възможности и един избор, който постоянно се възнаграждава. Повече информация можеш да откриеш в широката клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на www.postbank.bg.


Още от

Спонсорирани публикации