Създателките на Alessa "облякоха" българско вино

Бялото и розето Verano Azur са с нови дизайнерски етикети, а принтът присъства в най-новата колекция на модния бранд
Спонсорирано съдържание | Обновена: 1 юли 2022 12:22 | 1 юли 2022 10:17, Александър Попов

По примера на най-успешните световни марки, които си партнират с различни брандове, създателките на Alessa нарисуваха първия си винен етикет. Те приеха предложението на New Bloom Winery да „облекат“ тяхната лимитирана серия на популярните вина Verano Azur. В рамките на общия проект Alessa създаде своя интерпретация за етикетите на бялото и розе виното от серията. Принтовете са изцяло авторски – по идея на Мими и Мая, които стоят зад Alessa като са преработени любими за клиентките им дизайни в розово за розето и зелено за бялото. Рекламни лица на колаборацията са самите Мими и Мая като биобордите с общата инициатива са в цялата страна. Така за първи път у нас се реализира партньорство между  подобни марки  – тенденция, наложена от големите имена в световен мащаб вече близо десетилетие.

Модната марка Alessa е създадена преди 10 години от сестрите Мими и Мая. За разлика от повечето други световни модни компании, Alessa e семеен бизнес, стартирал със сайт за 19 долара и нищожен начален капитал и днес достига до 90000 клиенти от 26 държави. Марката остава изцяло независима като на първо място е модата и отношението към клиента като предлага доживотна гаранция за всяка своя дреха.

Вината Verano Azur се произвеждат от собствените лозови масиви на избата в Съединение New Bloom Winery. Те са вдъхновени от дамите със свободен дух, които искат да се наслаждават на живота тук и сега и се отличават със смелата си визия и хармоничен вкус. Бялото вино Verano Azur за лимитираната серия by Alessa е от сортовете Совиньон блан и Вионие, а розето от Каберне Совиньон.

„Това, което ни спечели във вината Verano Azur и смятаме, че е обща характеристика за нашите марки, е качеството. Щастливи сме, че имаме възможността да участваме в партньорство от такъв калибър за първи път в България. Идеята две изкуства – на виното и модата да си подадат ръка, много ни хареса и се надяваме нашите почитателки да я харесат.  А и какво по-хубаво то това виното да си отива с любимия ти тоалет“, споделят създателките на Alessa. Лимитираната серия Verano Azur by Alessa вече може да се намери по магазините в цялата страна.


Още по темата: Verano Azur
Още от

Спонсорирани публикации