По-евтин ток за дома с продукти за соларни системи от Практикер

Веригата е първата от типа „направи си сам“, която предлага фотоволтаични панели, инвертори и системи
Спонсорирано съдържание | 24 яну 2023 14:42, Александър Попов
По-евтин ток за дома с продукти за соларни системи от Практикер

Водещата верига хипермаркети за дома и градината Практикер допълни богатия асортимент от продукти, които предлага, с фотоволтаични панели, инвертори, батерии и аксесоари за монтаж. Като лидер на пазара в сектор „Направи си сам“, компанията непрестанно увеличава портфолиото си от стоки, за да удовлетвори нуждите на своите клиенти.

Макар и с нетипично за сезона време, зимата е тук и напомня за себе си с по-високите сметки за електричество и отопление, затова сега е точният момент да помислим как да намалим разходите си.

А какво по-добро решение от соларни системи, преобразуващи слънчевата светлина в електрическа енергия, необходима за ежедневните ни битови нужди.

В периода 20.01-09.02.2023 г., клиентите на Практикер могат се възползват от атрактивни модели и условия за покупка на фотоволтаични панели, инвертори, батерии и аксесоари за монтаж. Потребителите могат да изберат от:

o    Моно соларен панел V-TAC в три мощности на супер цена 65 стотинки за 1W (ват);
o    Хибриден монофазен инвертор V-TAC с WI-FI  модул - 5 или 6kW;
o    Батерия за фотоволтаична соларна система V-TAC -  5 или 10kWh.

Продуктите за соларни системи могат да бъдат закупени на изплащане без оскъпяване в обектите на веригата*.
 
Видеолукс Холдинг, обединяващ Практикер и Технополис, е сред първите компании в страната, които сами генерират необходимата електроенергия за търговските си обекти посредством соларни системи, инсталирани на покривите на сградите. С монтирани над 40 фотоволтаични системи, за изминалата 2022 г., с мощност от 5900 kWp са осигурени 27% собствено производство на електроенергия. В следващите 18 месеца Видеолукс Холдинг планира утрояването на генерираната от соларната система мощност. Чиста енергия, която спомага за опазването на околната среда и осигурява едно по-добро бъдеще за нашите деца.

Грижата за хората и средата, в която живеем ще продължава да бъде мисия за компанията, която не спира да инвестира и развива инициативи променящи облика на света около нас.

*На изплащане на 10 или 20 равни вноски без  оскъпяване. Първата вноска е платима на касата на Практикер в момента на покупката, а останалите 9 или 19 се финансират с кредит от УниКредит Кънсюмър Файненсинг. ГЛП %, ГПР 0%, такси 0 лева.  Валидност от 20.01. до 09.02.2023 г. Пълните условия можете да научите в търговските обекти на  Практикер.


Още по темата: Практикер
Още от