Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР

Цветанов се разхожда, Плевнелиев се държи като клоун, заяви Станишев
Обновена: 30 сеп 2011 21:09 | 30 сеп 2011 21:09, Антония Михайлова
244
Ситуацията била взривоопасна заради бездействието на МВР
Снимка: Архив, БТА

Заради бездействието на МВР ситуацията в страната е взривоопасна, заяви в председателят на НС на БСП Сергей Станишев в Провадия, където участва в откриването на предизборната кампания на БСП в града.

Сега поведението на ръководството на МВР е бездействие, докато в прехода през последните 20 години българските полицаи са показали, че могат и знаят как да действат при кризисни ситуации.

„Цветан Цветанов се разхожда, Бойко Борисов не взима отношение по въпроса, а Росен Плевнелиев се държи като клоун”, каза Сергей Станишев. според него няма по-политически въпрос от това, което се случва в момента в държавата.

Утре предстои заседание на Консултативния съвет за Националния съвет за сигурност, който е свикан от президента по предложение на Ивайло Калфин. Според Сергей Станишев подготвените материали от управляващата партия за това заседание показват безпомощност.

Сергей Станишев посочи, че управляващата партия е била най-силна в сферата на сигурността и затова хората са им прощавали поразиите в други сфери.

Сергей Станишев изтъкна, че Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са най-силната кандидатпрезидентска двойка, докато Росен Плевнелиев бил недоразумение. Той не бил наясно с президентската институция, какво трябва и какво може да свърши тя.

Кандидатпрезидентската двойка на управляващата партия нямала и послание. „Президентска кампания не се прави по паркетите в Брюксел”, каза Станишев.

Пред младежите в Провадия той обясни, че на тези избори въпросът не е ще я има ли БСП, а ще има ли България, защото хората са все по-отчаяни и живеят все по-бедно.

„Задължение и отговорност пред България е БСП да спре това”, каза още Сергей Станишев. При срещите с хората през последните седмици той вижда хъс. Според него на 23 октомври БСП ще се поздрави с победа.
 


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
1
 
1
 
! Отговори
Бате Серго преди 10 години
СерГЕЙ ти беше клоуна на Доган и Азер Меликов! От думите ти разбирам, че на 23 Калфата ще е президент. Продължаващ да спиш момче/момиче?????? Проспа си мандата за разлика от Доган и твоите министри, които поне го осребриха! Спинкай си спокойно, той баща ти се е погрижил за теб, а някой истински мъж и за детето ти!
230
1
 
3
 
! Отговори
Бойчо преди 10 години
Калфин и Данаилов са мн. по-подходящи за президентството от послушните кукли на конци Плевн. и Попова! Затова те ще спечелят битката, а герберите ще разберат, че искат прекалено много за възможностите си.
229
3
 
1
 
! Отговори
безпартиен преди 10 години
Този червен *** не искам да го виждам никога повече. Да оправиш чинията на Бузлуджа и да напуснеш Земята, междупланетен *** такъв!
228
0
 
5
 
! Отговори
Sapienti sat преди 10 години
Българинът трябва първо да се излекува от несподелената си и перверзна любов към вавилонската блудница Европа, от която се разболя след 1990 г. От Запад идват главните директиви за свръх-толерантност към ***, за прикрит геноцид над пенсионери, бедни, болни и инакомислещи.Българските "политици" са марионетки на Брюксел и Вашингтон, и докато не се промени външната политика, нищо добро не очаква и народа. Защото вътрешната политика е фунция на външната. Така е при глобализма...
227
3
 
3
 
! Отговори
Лъв преди 10 години
Сравнете Сергей безработен министър председател специалист по униформи и Калфин голословник не си е узаконил дипломата с Плевненлиев по образование, стаж, бизнес реализация, строителство, интелигентност,представителност контакти в Е77462вропа, езици и ...Помислете и разсъдете ...
226
5
 
3
 
! Отговори
Фейс група преди 10 години
*** в Индия, украинците в Украйна !
225
6
 
4
 
! Отговори
Умерен преди 10 години
Комуназите развъждаха *** ,като зайци за да гласуват за тях срещу 20 кинта.......Спомнете си колко *** и турци избраха Гоцко........за десет години под крилото на черверастите *** се размножиха дотам, че 2010 година 48 % от първолаците са ***
224
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Национална съпротива,големи .айна сте забъркали и много вонкат-абсолютно сте неграмотни..Минете през един адвокат да ви нахвърля малко от малко грамотно структурите срещу които се борите-та това са стълбовете на държавността,или искате изхвърляйки ги да създавате анархия...Кой ще застане зад анархия-шепа *** и ултраси,които си крият лицата.Кой се бори за нещо с .*** си,бандитите.Мутрички вашето време мина!!!
223
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СТАНИШЕВ ДА СИ ПРИПОМНИ ЗА МНОГОБРОЙНИТЕ ОТВЛИЧАНИЯ НА НАГЛИТЕ И ДРУГИ БАНДИ. СРЕЩУ КОИТО НЕГОВОТО МВР НЕ МОЖЕШЕ НИЩО ДА НАПРАВИ. РЕЖЕХА ПРЪСТИ И УШИ,ЗАСТРЕЛВАХА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ.ИМАШЕ МАГИСТРАЛНИ БАНДИ НАПАДАЩИ ТУРЦИТЕ И ДРУГИ ЧУЖДЕНЦИ,МИНАВАЩИ ПРЕЗ БЕГЕ. ЩО ЗА НАГЛОСТ СТАНИШЕВ? ЩО ЗА ГЬОНСУРАТЛЪК? ХЕМ СИ ***,ХЕМ КУРНАЗ! ТОЧНО ЗА ПОЛИЦИЯТА И МВР СИ МЪЛЧИ,ЧЕ КАТО ПРЕМИЕР СЕ ИЗДЪНИ ТОТАЛНО!
222
7
 
4
 
! Отговори
НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА преди 10 години
1. Прекратяване на валутния борд; скъсване на договорите с МВФ и СБ.2. Излизане от ЕС и НАТО.3. Изгонване от страната на електроразпределителните и водоснабдителни фирми, останалите чуждестранни "инвеститори" и NGO.4. Извънредно законодателство и съд с експроприация и наказване на политическата върхушка (от 1990 насам) и нейните сателити: полиция, прокуратура, съд, здравноосигурителна каса, корумпирани лекари и държавни служители.5. Национализация на здравеопазването и образованието.
221
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дръж се Серго, след по-малко от две години пак ще си премиер!
220
3
 
10
 
! Отговори
До №229 aSo преди 10 години
Логиката на коментарът ми е достъпна за всеки с IQ по-голямо от на парапитек. Изглежда по-голямата част от феновете на Тиквата или т.нар "тиквеничета" са интелектуални...... зеленчуци
219
7
 
10
 
! Отговори
VoB do 227 преди 10 години
Треснаха ни Шенгенската вратата под носа, заради корупция, безнаказаност и "Бабаитлък в Армани". На политически език това си е мощен шут в задника на Правителството и оценка за дейността му. Ако според теб това не било изритване, ходи асфалтирай слънчогледи!
218
5
 
9
 
! Отговори
aSo преди 10 години
до 218Самата истина!:)) Жалкото в коментара ти е това, че Гербаристите няма да го разберат...
217
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки, който може да коментира нека да го прави при положение че му пука за България и може да мисли. Защо се делим непрекъснато когато държавата има нужда от обединение срещу една власт, която безнаказано мачка и бие наред.
216
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
225,ти па кога улазна у Шенгено,та те и изгониха?!Гони се от някъде,ако първо си бил в това някъде.Ей прости и неграмотни хора драскат,ама какво искаш от неграмотни, безработни мутрички!
215
9
 
11
 
! Отговори
zzz преди 10 години
Намерил се, кой да коментира ситуацията!! На другаря Станишев отрочето .... жалко подобие на хуманоид!
214
4
 
14
 
! Отговори
VoB преди 10 години
Какво сте се разцвъркали за Станишев!!! Това ли ви е проблемът???Случват се далече по-важни неща в държавата. Събитията в Катуница!! Затварянето на болници (само в Девин 15 души починаха заради липса на болнични места)!!!!С 50% се е увеличила безработицата сред младите 40 000 през 2008 до 60 000 през 2011!!! Тотален правителствен контрол над медиите (включително и Интернет)!!! Изритаха ни от Шенген!!! Парното, токът и горивата се покачват а доходите намаляват!!!! България e в рецесия, ценови шок, иконимическа стагнация и финансов колапс. Къщата ни гори а вие семки ми люпите!!!
213
4
 
9
 
! Отговори
до 223 преди 10 години
И ти от бойковите тиквеничета явно. Полицейщината не е непременно сигурност и ред. Полицейщина е да мачкаш хора незаслужено, да подлушваш всички за своя лична облага... Полицейщина е да се арестуват българите, докато се пазят ромските лидери. Това е полицейщина. И да полицията бездейства...всички видяха това. Не може да подадат хората жалба срещу Рашков и полицията да отиде да си говори с тях да не правят така, само няколко часа преди умишленото убийство на Ангел! Счупи си огледалцето много моля
212
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А, сега де?!До преди една седмица, куманоидите ни заливаха с уверенията,че живеем в полицейска държава,а сега полицията бездейства!!!Я се разберете коя мантра да мятате,че тая нещо се бие сама със себе си!