Дългото сбогуване с Deep Purple отново в София

Рок иконите ще забият в "Арена Армеец" през декември
25 мар 2019 10:32, Александър Попов
24
Дългото сбогуване с Deep Purple отново в София
Гилън в Арена Армеец през 2017 г. Снимка: Булфото

Deep Purple ще гостуват в София и ще зарадват за пореден път своите фенове. Те ще забият на 7 декември в зала "Арена Армеец".

Преди две години рок групата стартира турнето The Long Goodbye, с което приключват окончателно своята концертна дейност. Поради огромния интерес на милионите фенове по света, Deep Purple ще посетят отново, в рамките на турнето, някои държави, за щастие в това число и България. Рок идолите са силно впечатлени от многобройните си български почитатели.

Deep Purple са една от най-емблематичните групи в музикалната история. Те стартират зашеметяващата си кариера през далечната 1968 година и постигат мултимилионни продажби на албуми като "In Rock" (1970), "Machine Head" (1972), "Made In Japan" (1973), "Perfect Strangers" (1984). Бандата е и член на Rock and Roll Hall of Fame от 2016 година.

Звездният състав, в който Deep Purple ще направят своята визита в България през декември, включва Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Стийв Морз и Дон Еъри.

Билетите за концерта ще бъдат на цени 60 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим. Продажбата на билетите стартира на 29 март, петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.