От мерки за сигурност ли? Путин си донесе чаша на срещата на Г-20

Руският президент дори вдигна наздравица с нея
29 юни 2019 07:38, Красимир Ангелов
192
От мерки за сигурност ли? Путин си донесе чаша на срещата на Г-20

Руският президент Владимир Путин си донесе собствена чаша на вечерята след първия ден от срещата на Г-20 и това предизвика сериозни коментари в интернет, предаде Франс прес.

На вечерята на държавните глави, с която завърши първия ден от форума на Г-20, руският президент беше увековечен как пие от собствена бяла чаша, докато останалите лидери имаха традиционни стъклени чаши на столчета.

Путин: Не приемам много от методите на Тръмп, но той е талантлив човек

На телевизионни кадри се видя как Путин и американския президент Доналд Тръмп вдигат чаши, седнали от двете страни на домакина на Г-20 - японския премиер Шиндзо Абе.
Чашата на Путин веднага обиколи социалните мрежи, като някои потребители повече или по-малко сериозно си задаваха въпроса дали руският президент не се бои да не бъде отровен, посочва АФП.

Путин обаче не за пръв път се появява с подобна чаша - чашата, в която пиеше на форума на Г-20, бяла и с герба на Русия, много напомня онази, която президентът използваше миналата седмица, когато отговаряше в пряко предаване на въпроси на свои съграждани.

Путин: Либералните ценности са отживелица

Кремъл бързо потуши полемиката, а говорителят на президента обясни, че причината е, че Путин често пие чай от тази чаша, отбелязва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Владимир ПутинчашаГ-20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джуджето е много страхливо....много.
110
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ima si lubima chashka i dobre pravi.
109
2
 
3
 
! Отговори
Преминаващ преди 4 години
"Горгона" се казва чашата на Путин ! Който я погледне или пипне става на камък ! Който иска нека да се пробва ...
108
1
 
9
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
хъм, и каква е логиката с чашата, като могат да намажат чинията или прибора, трябва да си носи чиния и прибор май. може и да си носи, просто не са снимани. И сигурно си има своите съмнения, за да го прави, повече сигурност не вреди
107
4
 
13
 
! Отговори
Много добре преди 4 години
Путин може да пие в каквато си поиска чаша! Дори в това е оригинален и не се води от протоколи. Пък и наистина е по-добре да е по-предпазлив, че като нищо му спретнали някоя гнусна провокация. Вече им знаем номерата: който латиноамерикански президент тръгне наляво, веднага го сатанизират и свалят, а ако не могат го разболяват от рак.
106
2
 
8
 
! Отговори
Факти, а не клишета преди 4 години
До 100 рубли = 1 ДОЛАРА да ти е известно, че в САЩ 46 милиона са под екзистенц минимума? А 42 милиона от тях са бездомници, спят в палатки по улици и шосета, в коли на паркинг или под саморъчно направени навеси. Нямат медицинска помощ и се хранят с купони. В Ю туб има много клипове, може да им се насладиш.
105
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не може да се сравнява по параноя и неуважение с Премиер Бойко:Посрещат го със Хляб и Сол... момиче в народна носия.И Премиер Бойко чупи Хляба топи и го пъха в устата на момичето което му поднася.Той сам не близва.Върха на простащината и неуважението към народа, домакините и традициите.
104
32
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо не се е променило в руския манталитет и култура за последните 400 години. Тровене, убийства, заговори и параноичен страх за собсвената кожа на самодържеца. Присъствието на Путин на Г20 е сблъсък на съвременния свят със средновековието, затова толкова неестествено ни се струва поведението на руския страхливец
103
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъртия отровител Путин знае как да се предпазва.
102
24
 
7
 
! Отговори
100 рубли = 1 ДОЛАР преди 4 години
До като скалпа на путин не се вее пред Белият Дом света няма да е добро място за живеене
101
26
 
10
 
! Отговори
100 рубли = 1 ДОЛАР преди 4 години
Защо великите САЩ са богата държава и хората живеят добре а русия е бедна *** миризлива ???!!
100
24
 
12
 
! Отговори
КУР за путин !!!! преди 4 години
Пияниците мръсни избиха стотици руснаци с отрова за това ги е страх но хората не са като тях гадове и катили *** руски скотове
99
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До поручик ржевскиМного странно, в САЩ пълно с просяци и на никой не му идва на акъла да емигрира в страната на благоденствието Русия? А бе цъpвул скапан, и на теб сигурно децата или внуците ти отдавна са изпратени в САЩ с откраднати от народа парички, а ти лижеш *** на руснаците!
98
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия в сравнение със САЩ е една въшка, или по-точно една нищожна жаба, като онези, които като се надуят до пръсване, мислят да създадат респект!Нищо подобно, само една карфица и жабата гръмва! Къде е Америка, къде е Русия?Скоро Турция ще надмине ушанките по БВП.
97
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин си мисли, че и АИ други *** като тях, руснаците да се занимават с подобни гадости
96
15
 
11
 
! Отговори
Енчо преди 4 години
А преди 1989г. България да не е била на първо място в СИВ и Варшавския договор? Я стига сте писали глупости. Чехите, пляците, унгарците, гедерейците-германци, румънци ни изпреварваха в икономика , като бърз влак.Защо лъжете и насаждате неверни истории за държавата на др. Живков? Я престанете вече, че ставате жалки.
95
9
 
28
 
! Отговори
Бай Петко преди 4 години
Путин да престане с тези провокации ,че педерacткaта дружинка тук направо получи инсулт!
94
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До България е във НАТОИ е първа по смъртност в света, бедна като страна от третия свят.
93
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофобията - страх от Русия и сериозна диагноза в България.По-малко гледайте чуждата чиния драги -фоби и повече обичайте България.
92
32
 
15
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Гузен негонен бяга ! Осъзнава ,че е мразен от всички и се страхува чашката която ще му дадат да не е намазана с някое вещество ,което ще му причини нелечими болести ! Само това му липсва като се има в предвид ,че той вече има една нелечима болест - умствена недостатъчност !