Рекорд при заразените с COVID-19 за ден в Русия, болните са 1036

Жертвите в страната вече са 4
27 мар 2020 12:41, Ния Христова
73
Рекорд при заразените с COVID-19 за ден в Русия, болните са 1036
Снимка: БГНЕС
Русия днес съобщи за 196 нови случая на коронавирус. Това е рекорд за денонощие, а в страната заразените стават 1036, предаде Райтерс, цитиран от БНР. 
 
За последните 24 часа е починал един човек, с което жертвите стават 4. 
 
Руското правителство нареди всички кафета и ресторанти в страната да затворят за седмица от събота. Разпореждането е срещу разпространението на коронавируса. 
 
Разпоредено е на обектите на федерацията да "спрат дейността на организациите в сектора на общественото хранене". Изключение ще се прави за доставка на храна по домовете. 
Още по темата
 
Президентът Владимир Путин обяви в сряда, че седмицата от 28 март до 5 април ще бъде неработна.
 
От днес В Русия са спрени и всички международни полети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
sssr преди 4 години
хора ,на руснаци не вярвайте дори да се кълне в майка си. това е изостанала държава и назадничави хота . те нямаха еднократни спринцовки до 1990 година и ги гледаха каточели са пристигнали от марс а не от търново.
60
6
 
2
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
НА 147 милионна Русия 1036 заболели това са 0.00000007 на човек А в 6 милионна България 314 са 0.0005 на човек Е къде са заболелите повече
59
8
 
6
 
! Отговори
горчивата истина преди 4 години
Руснаците ще се справят, те са видели две и двеста. Има видеа на ю-туб, как си лекуват болните. Там е военна дисциплина. Да му мислят разглезените европейци. Съжалявам за американските граждани-заложници на една много порочна здравна с-***, но същото е и в доста европейски страни,където се цели болните не да се излекуват,а да се докарат до хронифициране на болеста,за да може фармацефтичният бизнес да процъфтява.Затова има и ще има много жертви в ЕС, повече от хората имат заболявание млади и стари
58
6
 
10
 
! Отговори
Доналд Тръмп преди 4 години
В *** сащ използват торби за смет вместо предпазно костюми за лекарите ,какво ги мислите руснаците ,тук в кравария е трагедия ,вчера почина българка, понеже няма здравни осигуровки, това в Русия не може да се случи !
57
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
както е тръгнало май няма да има кой да участва на парада
56
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВ Русия с население от 147 милиона имат 47 000 апарата за изкуствно дишане!!!и всичките са безаналогови :)))
55
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сибир е пълен с чайници но те имали само 196 нови случаи.......мъкаааа.
54
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия "рекорди" са безмислени, тъй като така или иначе не се подава вярна информация за това колко са заразените и жертвите. Както обикновено, руската пропаганда работи на пълни обороти да изкара "туристите" отвън виновни. Това е стар и изпитан метод, да капсулират обществото им с дезинформация ии липса на информация и след това да обявят "външния" враг. Нищо не се е променило в похватите на КГБ от 60 години. Никой нормален не вярва на Русия.
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен "Проблема на Русия са безмозъчните туристи които се завръщат от Европа, мнозина от които не спазват карантината"Истината!
52
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В САЩ болните са 86 012 хиляди!Минаха и Китайците!Мед. персонала им използва найлонови торби за смет!!!!!!
51
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рекорд при заразените с COVID-19 за ден в Русия, болните са 1036---------------Къв рекорд, бе???В Ирландия с население от 3,5 милиона вече имаме 1819 болни!!!А за здравната им с-*** да не говоря!Дори Българската здравна с-*** е на Свтлинни Години Пред Ирландската!!!А, САЩ чупят всички рекорди....В Русия с население от 147 милиона имат 47 000 апарата за изкуствно дишане!!!Проблема на Русия са безмозъчните туристи които се завръщат от Европа, мнозина от които не спазват карантината
50
3
 
10
 
! Отговори
трагикомично преди 4 години
В Щатие 18 000 срещу 196 в Русия е малко трагикомично.
49
12
 
9
 
! Отговори
Шойгу преди 4 години
За 9 май Джуджето под карантина
48
12
 
10
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До Поручик РжевскиСамо си забравил да добавиш че между градовете няма асвалт, болниците в провинцията изглеждат като след военни действия, лекарства и апаратура няма, докторите са перманентно пияни...
47
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един от най-сърцераздирателните коментари, който се шири и по други сайтове, е че българите и русофобите се радват на това, че в Русия са зле. Много сте дребни душици и не разбирате, че никой не се радва, когато който и да било народ е зле. Ама в Русия са зле вече 100 години. Какво да си мисли човек? Зле са с жилищата, с храната, с възможността да пътуват по света, с брой на жертвите на Голодомор и ГУЛАГ.Ми то прави впечатление и хората коментират. Да се вземат в ръце крайно време е.
46
2
 
4
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 4 години
Днес.бг ако още един път използват думата рекорд, ще им е за първи път!!! То бива несъобразителност ама чак толкова...
45
11
 
7
 
! Отговори
haha преди 4 години
Пустите му русофоби не могат да четат на английски... А се обявяват за англо-саксон-фили
44
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил Гейтс платил милиони преди 2 години за разработване на ваксина точно срещу този вирус. Случайно??
43
4
 
18
 
! Отговори
Бате Гойко преди 4 години
Курт ДоколенковБраво, един да напише нещо смислено! Бедни, злобни душици, се радват, че заразените в Русия (САЩ, ЮК...) се увеличават и злорадстват против Путин (Тръмп, Джонсън....), а в същото време не си дават смерка, че ако за закучи това положение, България ще е сред най-пострадалите, не от вируса, а от това че изпада в черна дупка и никой няма да си мръдне пръста за нас.
42
1
 
1
 
! Отговори
haha преди 4 години
Потърсете на Гуглето, coronavirus cases per country. ... Има добра статистика. И елементарен английски ще ви оправи, само една табличка е.