Лекари: Навални може да умре всеки момент от сърдечен арест

Здравето му бързо се влошавало
18 апр 2021 16:40, Нели Христова
149
Лекари: Навални може да умре всеки момент от сърдечен арест
Снимка: БГНЕС

Затвореният критик на Кремъл Алексей Навални рискува да получи сърдечен арест "всеки момент“ и да почине, тъй като здравето му бързо се влошава, предупредиха лекари, призовавайки за незабавен достъп до най-известния руски затворник, предаде Агенция Франс прес.

Същевременно депутатите от няколко законодателни събрания поискаха от президента Владимир Путин на Навални да бъде осигурена адекватна медицинска помощ.

Навални излежава от февруари присъда от 2,5 години затвор в колония в град Покров на около 100 километра (60 мили) източно от Москва по стари обвинения за присвояване. На 31 март той обяви гладна стачка.

Публикуваните резултати от изследванията на Алексей Навални, който обяви безсрочна гладна стачка, показват повишено количество на калий в кръвта му.

Според личния лекар на опозиционера Анастасия Василиева той е заплашен от бъбречна недостатъчност и внезапно спиране на сърцето.

Същевременно депутати от няколко законодателни събрания в Русия публикуваха открито писмо до президента Путин. Те настояват Навални незабавно да бъде настанен в лечебно заведение, което съответства на тежестта на здравословното му състояние.

Личният лекар на Навални Анастасия Василиева, както и други медици, грижещи се за 44-годишния критик на Кремъл, нямат право да го посещават в руската наказателна колония, където е затворен.

Навални получава всички медицински грижи, от които се нуждае, категорични са руските власти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
баси моментът? минаха два ден от как моментът започна.тоя красавчик ще си им го дадът на държавите които се загрижени за резултатите които навални е обещал да постигне за огромните пари които е взел.ще го почиват извън Русия. Укрутания е най подходяща. още повече че по национален произход Навалеца е укротка
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То Навални е просто наркоман, изобщо защо го държи в затвора?
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аааааа, Путин натиска опозицията, за да напада Крим. Уилям му двал някои нежелателни идеи, както винаги с Путин, но този път е вече мега нагло
86
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте ни занимавали с този криминален престъпни.Пука ми дали ще умре.Днес в България има 50 умрели от КОРОНА 19, а вие *** пишете за някакъв скапан руснак.Вие не сте български сайт, ан някакви американски близачи.Ха сега изтрийте това, за да докажете, че не сте журналисти, а цензори!
85
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо още ни занимавате с тоя лигльо?
84
2
 
11
 
! Отговори
bar преди 3 години
Как ще предскажеш сърдечен удар бе? Освен ако не му го направиш ти. Както направиха АНгличаните със Скрипал, на тяхна територия, пък после обвиниха Руснаците. Голяма комедия беше...сега е същото.
83
1
 
11
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Ами живота в затвора е тежък. То ако беше хубаво в затворите, всеки щеше да се натиска да ходи там и за всяко мрънкане да му осигуряват лекар и закуска в леглото.
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да вземе да умре че ми писна от този клоун
81
0
 
10
 
! Отговори
50 на 50 преди 3 години
А може и да не умре
80
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
крайно време е този сериал да свърши.
79
1
 
11
 
! Отговори
МНОГО СЪМ ПРОСТ преди 3 години
НЕКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ КАКВО Е ,,СЪРДЕЧЕН АРЕСТ,, ТЕ ТАКА ДА ЗНАМ. ТАТЕ ВИКА ПИТАЙ ЗА ДА ЗНАЕШ А КАТ ГО ПИТАМ ВИКА НЕ ЗНАМ.
78
1
 
6
 
! Отговори
... преди 3 години
Както и всеки друг човек на планетата Земя. Едва ли са толкова *** да го направят мъченик, та да му налеят вода в мелницата. И без това е бита карта.
77
3
 
14
 
! Отговори
до анонимеН преди 3 години
РУСИЯ ДА ВЪРНЕ ВСИЧКАТА ЗЕМЯ КОЯТО Е ВЗЕЛА ОТ УКРАЙНА ПРИ РАЗПАДА НА СССР !!!------------Абе, Д.Б.Л. завършен, през 1922 година Ленин подарява на УССР 7 руски области - Харковска, Луганска, Донецка, Запорожска, Херсонска, Николаевска и Одеска област.А, Сталин включва в състава на УССР след ВСВ - Лвовска, Ивано-Франковска, Черниговска и Закарпатска област!*** съ лкувай бе, или прочети алко книжки, а?!
76
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще му дадат вълшебно лекарство от което ще получи арест, инфаркт и инсулт едновременно.Не случайно Джо каза че *** е убиец!
75
10
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НА МЕН ЛИЧНО НЕ МИ ДРЕМЕ ХИЧ ЗА КРИМ :DКРИМ БЕШЕ АВТОНОМНА ОБЛАСТ ОТ УКРАЙНА КЪДЕТО РУСИЯ СИ ПРАВЕШЕ КАКВОТО СИ ИСКА!ТОВА ПРЕСТЪПНО АНЕКСИРАНЕ МОЖЕ ДА УНИЩОЖИ РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТЪЙ, ЧЕ АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА КРИМ ОТ РУСИЯ :D
74
0
 
11
 
! Отговори
До 90 преди 3 години
Сърдечен арест и сърдечен удар са две различни неща !КРАЙНО ВРЕМЕ ПУБЕРИ НЕГРАМОТНИ И НЕИНФОРМИРАНИ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ!...Като не знаете питайте бе ,ама нали сте анонимни хлапаци ,дращите каквото ви е в малкият пилешки мозъчец!
73
12
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До до анонимеНРУСИЯ ДА ВЪРНЕ ВСИЧКАТА ЗЕМЯ КОЯТО Е ВЗЕЛА ОТ УКРАЙНА ПРИ РАЗПАДА НА СССР !!! ТОГАВА ДА ИСКА КРИМ!УКРАЙНЕ Е САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА ДО ВЛИЗАНЕТО СИ В СССР СЪС СОБСТВЕНА ТЕРИТОРИЯ!КРИМ Е ДАДЕН ОТ РУСИЯ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ !!!-------------------ПРЕСТЪПНИКА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ РУСИЯ!
72
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДоматакосматаНяма как да излезе цяла Русия: още отсега диктатора провежда заплашителни кампании срещу потенциалните участници, а с тая робска психика там ....
71
5
 
9
 
! Отговори
драма куин преди 3 години
Погладува няколко дни и започна да припада.Хайде сега-аз изкарах само на вода ,две седмици и още толкова можех да изкарам, но се наложи да спра(социални ангажименти) ,но не по здравословни причини-напротив,тялото се изчиства ,човек се чувства супер.Сега ,ако искат да го уморят ,да му сервират една мешана скара,захранването е по-важно от самото гладуване.Има клиники в САЩ и зап.Европа,където си плащаш за да те държат гладен- цел-лекуване и подмладяване
70
4
 
9
 
! Отговори
до анонимеН преди 3 години
АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ Е ДОКУМЕНТНА ИЗМАМА!!!------------Верно е!Хрушчов включи п-в Крим в състава на Украина в нарушение на Конституцията на РСФСР през 1954 година!-))))