Медведев пожела ликвидирането на Зеленски заради атаката срещу Кремъл

Според него това е единствената останала опция
3 май 2023 20:15, Йоана Цонева
131
Медведев пожела ликвидирането на Зеленски заради атаката срещу Кремъл
Снимка: БГНЕС

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев коментира в сряда, че физическото ликвидиране на украинския президент Володимир Зеленски и неговата администрация е единствената останала опция след предполагаемата атака на Киев с дрон срещу Кремъл.

"Дори не е необходимо да се подписва актът за безусловна капитулация. Хитлер, както знаете, също не го е подписвал. Винаги ще има някакъв заместник като вицепрезидента адмирал Дьониц", написа Медведев в Telegram.

Още по темата


Междувременно Зеленски коментира, че страната му не е атакувала Кремъл.

Преди това неговият кабинет заяви, че Украйна използва "всички налични сили и средства, за да освободи собствените си територии, а не да напада други".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Колко *** народ че да подценяват руснаците.Те не използвали най яките си оръжия.Сармати,Посейдони,Циркони.Дори не се използвали бомбандиривачи с не ядрено оръжие.Много лесно могат само да минат да сипят над Киев и да си заминат.Чест им прави че пази мирното население.Ако Русия беше САЩ Украина нямаше да я има за една седмица.
69
1
 
5
 
! Отговори
Малко за политика преди 11 месеца
В началото на войната, при разговор с бившият премиер на Израел, Путин е обещал че Зеленски няма да бъде ликвидиран. Сега може и да се откаже от това обещание. След дроновете стрещу Кремъл има всички основания за това.
68
8
 
4
 
! Отговори
Ганчо Пенчев преди 11 месеца
Аз пожелавам ликвидирането на Путин понеже ходи с бели а не с розови чорапи
67
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя пак ли ще пуска атОмни бомби? Клоун.
66
5
 
5
 
! Отговори
Гошето преди 11 месеца
Медведев е краен фашист.Използват го за да плашат запада,че има по-лошо от Путин.Разбира се никой не успяха да изплашат с жалките пиянски изцепки на това недоразумение,изтупано и реанимирано от прашния килер.Не се сещам за дори едно нещо свързано с "руския свят",което да набодобява нещо положително.Само агресия,болшевишки шовенизъм и крайна човеконенавист.
65
4
 
2
 
! Отговори
Зелето преди 11 месеца
Избегах в Хонолулу с два куфара памперси
64
6
 
10
 
! Отговори
Върховна наглост преди 11 месеца
Е да засипваш една страна с бомби и ракети, да обстрелваш жилищни сгради, болници, театри, училища и да очакваш тази страна да седи и да гледа как я унищожаваш.Естествено, че тази страна ще се стреми да отвърне, да се защити по някакъв начин.Никоя жертва няма да стои и да чака да бъде затрита.Смешен плач е това на хора изгубили човешкия си облик.Жалко, с тези свои действия Русия загуби моралния си облик и в очите на болшинството хора по света е само държава - терорист!
63
2
 
2
 
! Отговори
Божил Божилов преди 11 месеца
Три джуджета се скарали и страните свои пребили.
62
2
 
14
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
Пак не са го проверили с Дрегер,преди да прави изявления.
61
2
 
12
 
! Отговори
пак ли... преди 11 месеца
Малката Джуджа хиххиии
60
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Медведев си е е шоумен. Но факт, че ще опитат всячески да вгорчат празнуването на 9-ти май. Интересно е да се наблюдава как фашизма се възражда и става официална идеология, но този път прецакани ще са белите, защото само БЛМ. Белите сега си правят харакири.
59
7
 
18
 
! Отговори
Паню Баирски преди 11 месеца
Първият, който трябва да се ликвидира след жалкия въшкарник Путин, е този папуняк Медведев.
58
7
 
16
 
! Отговори
Така е .. преди 11 месеца
"Предполагаема " атака на Киев към Москва. Предполагаемо ликвидиране на Зеленски...Предполагаема победа на Русия.. Все предполагаеми действия. А истината не е предполагаема. Украйна си иска своето , а Путин иска чуждото.Така е.
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
да не му прелити и за него някой дрон
56
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На Байдън не му пука за Зеленски и обкръжението му. Веднага ще ги замени с други марионетки. Зеленски да не е някаква личност. Каквото му заповядат, това прави. Но факт, че въпреки всички въоръжения, украинците се провалят на фронта и вече се преминава към откровен тероризъм, като отчаян ход. Това им остава на американците. А те разбират от тероризъм, даже срещу себе си го практикуват-11-ти септември, най-яркият пример.
55
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
спиртосан клоун
54
5
 
15
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 11 месеца
Тоя ликвидатор що не вземе да иде на фронта нали иска да ликвидира кво чака, да иде на фронта наркомана и пияницата другаря Медведчук:))))
53
4
 
17
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 11 месеца
Няма ли другия път някой дрон да падне върху тоя, на всеки 2 3 дни излиза от лудницата и сипе простотии, вземете си го в лудницата най-накрая, да вземе да се ликвидира сам себе си, тоя ликвидатор смешен
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Вместо Зеленски унищожи 2 броя финландии. Само до обед.
51
2
 
8
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 11 месеца
Тоа нестандартния голяма кафа малки рамене сам се бие да не забрави накъде е тръгнал.