Путин се закани: Ще стигнем до тези, които поръчаха атентата

Отговорност за нападението пое "Ислямска държава"
2 апр 2024 21:50, Нели Христова
193
Путин се закани: Ще стигнем до тези, които поръчаха атентата
Снимка: БГНЕС

Президентът Владимир Путин заяви днес, че Русия ще открие кой стои зад извършеното миналия месец нападение в концертна зала край Москва, при което загинаха най-малко 144 души, предаде Ройтерс.

"Определено ще стигнем до тези, които в крайна сметка са го поръчали", заяви Путин на среща с представители на министерството на вътрешните работи. "Ние платихме много висока цена и целият анализ на ситуацията трябва да бъде изключително обективен и професионален."

Отговорност за нападението пое "Ислямска държава", а представители на САЩ заявиха, че разполагат с разузнавателни данни, според които атаката  е била извършена от афганистанския клон на мрежата – "Ислямска държава Хорасан" (ИД-Х).

Русия твърди, че разполага с доказателства, че нападателите са имали връзки с Украйна, което Киев отрича, а САЩ отхвърлят като глупости, предаде БТА.

Междувременно шефът на руското външно разузнаване (РВР) Сергей Наришкин заяви, че САЩ са изпратили на Москва информация за потенциална атака, но тя е била твърде обща, съобщи "Интерфакс".

"Федералната служба за сигурност (ФСС) получи определена информация от разузнавателните служби на Съединените американски щати, че такова нещо [заплаха от атака срещу "Крокус сити хол" – бел. ред.], за съжаление, е възможно. Но както казаха нашите руски колеги, информацията беше твърде обща и не позволяваше да се установят докрай лицата, замесени в това ужасно престъпление", каза Наришкин след заседание на ръководителите на РВР и Комитета за държавна сигурност на Беларус, предаде ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от Русия
10 дни след трагедията: Русия все още не приема, че ИК пое отговорност
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
1
 
4
 
! Отговори
крепостна радос преди 3 седмици
Путин колкото и да се опитва да замаже военните престъпления и убиства на цивилни само зацапва още повече ... Не знае ли че кръв и руски фекалии не може лесно да се измият.
152
0
 
6
 
! Отговори
денс преди 3 седмици
Сигурно ще ги стигнеш. Чакат те в Хага.
151
3
 
1
 
! Отговори
ссс преди 3 седмици
До АнонименГЛЕДАЛ СИ ГО СКОРО ФИМА ЗА ЧАРЛИ ЧАПЛИН АКО НЕ СИ ГО ПУСНИ ТАМ НЕ УМИРАТ ХОРА НО ЯВНО ГЛЕДКАШ СИ СОБСТВЕНИТЕ ФИЛМЧЕТА А В МОМЕНТА ГО ИГРАЕШ РЕЖИСИРАШ ТВОЙТО МНЕНИЕ ДА АМА НЕ ЩЕ ТИ КАЖА АЗ ЕДИН ВАРЯНТ СЛОЖЕН ВЪРХУ ШАБЛОНА НА ТОЯ ФИМ ЗА КОЙТО ГОВОРИШ НЕЗНАЧИ ЧЕ Е ИСТИНАТА , И ЩТОМ НЕ МОЖЕ ДА ГО ДОКАЖЕШ ЗНАЧИ НЕ Е ИСТИНА С ДВЕ ДУМИ ПОДВЕЖДАШ И ЗАЩИТАВАШ ОТВЕТНАТА СТРАНА КОЯТО НАЙ ВЕРОЯТНО Е ПРИЧИНАТА ЗА ТРАГЕДИЯТА СИРЕЧ САЩ СЕ ОПИТАЛИ ДА ПОМОГНАТ АМА НЕ БАШ КРЪДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦ
150
4
 
2
 
! Отговори
ссс преди 3 седмици
До АнгеловАНГЕЛАРИ РЕЧНИКА ТИ Е ЗЛЕ УМСТВЕНИЯ КАПАЦИТЕТ КЪГЛА 0 ПОВТАРЯШ ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ КАТО ПАПАГАЛ И ТИ ДА СЕ ИЗКАЖЕШ ОТ ТВОЙТО СЕЛО АБЕ НЯМАТЕЛИ МОТИКА ХОДИ ДА КОПАШ ПО ЩЕ ТИ ХОДИ КАТО ТРОПАШ, АДЕ МАРШ НА НИВАТА КРАСАВЕЦО ВЯРНО ТАМ НЯМА ДА НАМЕРИШ ВНИМАНИЕ ОСВЕН АКО НЕ ТЕ ВИДИ НЯКОЯ ПОЛСКА МИШКА КАТО ТЕБ
149
3
 
1
 
! Отговори
ссс преди 3 седмици
До АнонименАБЕ ТИ ОТ КЪДЕ СИ ТОЛКОВА НАЧЕТЕН С ЛЪЖАТА И ПОВТОРЕНИЕТО ГО ЗНАЕШ НАЙ ВЕРОЯТНО СИ ГО ЧУВАЛ В МИЖАВИЯТ ТИ ЖИВОТ НО КОГА ХОДИ В КРЕМЪЛ БЕ АЙО ТОЯ ТРИК ГО ИЗПОЛВАТ И ПОВТАРЯТ ДРУГИРТЕ ОТ СРЕЩА 100 ПЪТИ ПО ВЕЧЕ ТИЯ ДЕТО СИ МИСЛИМ ЧЕ СМЕ СТЯХ И ТЕ ЗНАЯТ ЧЕ СМЕ С ТЯХ НО ИМ ТРЯБВАМЕ ЗА ПОДЛОЖКА ПУТИН НЕ ЛЪГЕ МОГЕ ДА ПРЕМЪЛЧИ НО ТОЙ ЗНАЕ НЕ Е В СТИЛА МУ ДА БЛЪФИРА ДА НО НА ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА ВИНАГИ ТОЙ ПРЕЦЕНЯ ДА Е БЛЪФ ИЛИ НЕ ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ ,АЕ ЧАО КОМФРОМИСЧЕ
148
3
 
1
 
! Отговори
ссс преди 3 седмици
До Веселинъ 7112136860 ВЪЗМОЖНО Е ДАНО ДА НЯМА ЖЕРТВИ И ВЪПРОС ТИ КОГА БЕШЕ ТАМ СИГУРНО СИ ОТ ДАНС АМА КЛЮКАРСКИЯ С ВИД НА ИНТЕЛЕГНТОСТ И ИНТЕЛЕКТ И ЕКВИВАЛЕНТЕН НА 0,000000001 АЙДЕ И ЕДНА ЕДИНИЦА ОТ МЕН ДА НЕ СИ КАПО
147
3
 
1
 
! Отговори
ссс преди 3 седмици
До За кремълскатаВ ВСЯКА ТЕЗА ИМА ДОСТА ИСТИНА , НО ПО ВАЖНОТО Е КАУЗАТА И НАЙ ВЕЧЕ В КРАЙНА СМЕТКА ЯВНО НА ТЕБ ТИ Е ОБЪРКАНА И СМЕТКАТА И КАУЗАТА ПРОСТО СИ ЕДИН ИЗРАСТЪК ЧУВАЩ И НЕМИСЛЕЩ С РОЗОВИ ОЧИЛА , ЧЕ ХОДИ НА КИНО ПО ЧЕСТО ИЛИ СЕ ФИЛМИРАШ ЗА ДА СПЕСТИШ, ФАШИСТИТЕ СА В УКРАЙНА И СКОРО И ТЕ ЩЕ СА ПРИ ДРУГИТЕ А ТИ ПАК ЩЕ СИ *** АЙДЕ ПО МИЛО РЪБ
146
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Зеленски го е поръчал, забравихте ли майдана и Одеса.
145
0
 
6
 
! Отговори
Путин е станал преди 3 седмици
Много къс напоследък
144
5
 
6
 
! Отговори
За кремълската преди 3 седмици
Фашистка хунта животът на крепостните няма значение. 200-300 души повече или по- малко -няма проблем . Важно е путинската фашистка хунта да накара крепостните доброзорно да се жертват за славата на жужето в завоевателната смоубийствена война.
143
0
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 седмици
Птин решил да самоубива като поръчител..ха.ха ха ха
142
6
 
7
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 седмици
Атентатът бе поръчан от теб,Путин ! Няма никаква логика твоите арабски любовници да ти правят атентати.Но повече от това аз мисля,че не е имало никакъв атентат,а за да се заличи доказуемостта на не-атентата , руските пожарникари изгориха до основи залата. Тази зала,без съдействието на пожарникарите,нямаше как да изгори,защото десет минути след подаденият сигнал пред залата имаше вече множество пожарни коли. Няма никакви жертви! Всичко е една кремълска лъжа.
141
2
 
12
 
! Отговори
Ангелов преди 3 седмици
Американците дори и Иран ги предупредили за заплахата от атентат 2 седмици преди трагедията даже им казали и евентуално каде ще е но за великото ФСБ информацията била повърхностна сигорно трябваше да идат да ги хванат да ги вържат да им ги доставят на тепсия а чекистите чикиджии да се направят на велики а може и нарочно да си затворили очите за някакви Путин ски интереси.
140
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен ИД ще докаже. С още атентати в Блатная.
139
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трябва доказателства че е ИД. Не е достатъчно че тя поема отговорност. Така е в правото. Трябва да се докаже че е тя или че не е.
138
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Трябва доказателства че е ИД. Не е достатъчно че тя приема отговорност. Така е в правото. Трябва да се докаже че е тя или че не е.
137
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пълната и Безусловна Капитулация на Бандеровска Украйна ще бъде обявена за планетарен празник. Две трети от хората по света не подкрепят това раково образование. Бандеровците се бият с натовско оръжие, натовски наемници, натовски инструктори, натовски боеприпаси, натовско разузнаване, натовско целенасочване. Но за пред света, бандеровците се бият сами срещу руската мечка. Все тая, чували с натовски трупове постоянно се връщат в натовските държави.
136
7
 
12
 
! Отговори
карачанаков преди 3 седмици
,,Русия твърди, че разполага с доказателства, че нападателите са имали връзки с Украйна,, има си хас да не разполага те Украйна взривиха метрата в Москва и Санкт Петербург, училището в Беслан та няма да взривят един търговски център,даже навремето свалиха и един южнокорейски самолет,ако не вярвате питайте ПЕСков.
135
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всички знаят филма на Чарли Чаплин "Хлапето". То ходеше да чупи прозорците на хората с камъни, а Чарли въреше след него с нови стъкла и ги поставяше на мястото на счупените, срещу заплащане разбира се. Така и путин си поръча атентат, загинаха хора, а той има оправдание за агресията срещу Украйна. Ясно като бял ден. И стига се е правил на ударен. Много добре знае кои са извършителите на атентата.
134
6
 
8
 
! Отговори
ГРУ преди 3 седмици
и МОСАД винаги намират тези, които търсят. От тйх некой досега не се е скрил!