Промени в столичния транспорт

Ремонтни работи са причина за промяната на някои маршрути на транспорта в София
2 юли 2005 12:13,
Ремонтни работи са причина за промяната на някои маршрути на транспорта в София, съобщиха от Столичната компания за градски транспорт.

Поради ремонт на ж.п.прелеза на Божурище от 28 юни до 3 юли маршрутът на автобусна линия номер 54 е разделен на 2 части - от метростанция "Сливница" до ж.п. прелеза и от ж.п. прелеза до Божурище. Заради изместване на водопровод по бул. "Панчо Владигеров" от 28 юни до 10 август включително спирка "Търговски център" за автобусна линия номер 111 в посока Кооперативен пазар-Люлин се измества назад в посока бул. "Царица Йоанна" преди изхода на бензиностанцията.

Извършването на бетонови работи в локалното платно по бул. "Тотлебен" от 08.00 до 16.00 ч. на 3 юли е причина автобусите по линия номер 604 да се движат, както следва: от бул. "Гешов", ул. "Георги Софийски", ул. "Райко Жензифов", ул. "Яков Крайков", ул. "Константин Иречек" и по маршрута си.

По повод на 10-ото дамско автомобилно рали днес от 11.30 до 14.30 ч. се променят маршрутите на някои автобусни линии. За автобусна линия номер 42 - скъсява се маршрута до автобусното колело; за автобусни линии номер 43 и номер 44 - скъсяват се маршрутите до площада пред сградата на район Банкя, като са обръща посоката на движение от бул. "Цар Освободител" по ул. "Цар Симеон", ул. "Сливница", бул. "Цар Освободител".

Днес лифтовете "Симеоново-Алеко" и "Драгалевци-Голи връх" ще превозват безплатно ученици, студенти и пенсионери срещу представяне на карта за градски транспорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание