"Люлин" без топла вода

През изминалата нощ аварийните екипи са възстановили топлоподаването за микрорайони 3, 4, 5 и 6 в жк "Люлин" и "Обеля" - 1 и 2
17 сеп 2008 11:33,
16
"Люлин" без топла вода
Авария е причинила спирането на водата. Снимка: БГНЕС

Поради тежка авария на главен топлопровод вчера е преустановено подаването на топла вода в някои райони на
столичния комплекс "Люлин", съобщиха от "Топлофикация-София". 

През изминалата нощ аварийните екипи са възстановили топлоподаването за 3-ти, 4-ти, 5-и и 6-и микрорайон в жк "Люлин" и в "Обеля" - 1 и 2.

Продължава работата за възстановяване на топлоподаването в останалите микрорайони на жк "Люлин", което се очаква да стане днес до края на деня.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
liulin преди 15 години
do koga 6te palnim na nqkoi gu6ata a nie da mraznem i da nqma voda??????????????????????????????
14
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
nqkoi hora se nagruhaha i im e topli4ko(nqkoi daje na toplo) a nie mraznem
13
0
 
1
 
! Отговори
Жител на Люлин преди 15 години
В Люлин 6 (бл 647) няма топла вода от 10.09.2008 до момента.Имаше залепена предупредителна бележка според която периода беше от 12.09 до 22.09.Но типично за някои българи, от топлофикация, срока не е спазен и водата е спряна от 10.09. а бележката е заменена с нова също на 10.09. Е какво толкова ...??? Има хора с бебета, с платени сметки и т.н. НО от топлофикация не смятат че трябва да са коректни с тях, а отново излъгаха.... България.......това е то....и да се оплачеш, на никои не му дреме...А защо ли пък ние сме длъжни да плащаме????
12
0
 
1
 
! Отговори
БОЛНИ МОЗЪЦИ преди 15 години
Разбрахме къде е адреса на аварията в Люлин - болните мозъци на "уважаемите" господа от Топлофикация! Трети ден вече нямаме топла вода и на никой не му дреме, а само лъжат безочливо - дойде края на деня, а ГАРАНТИРАНОТО отстраняване на аварията, уви не се случи.
11
0
 
1
 
! Отговори
vladimir преди 15 години
Само да питам, ще ни пуснат ли водата в Люлин все пак или не! И стига са лъгали, че е авария!
10
0
 
1
 
! Отговори
българин, съответно преди 15 години
Не знам дали мери защитава топлото или не - не можах да схвана, но аз смятам, че истината е някъде посредата - има хора които работят там и такива които не работят!И нека наистина първо покажат какво се случи с незаконно присвоените милиони и после да ни заплашват! Защото това ако не е наглост, не знам в каква страна живеем тогава!!И да - къде и как да изсипваме гнева си?! Само късаме нерви във форуми и коментари! Но какво предлагаш, мери? Като сме оставили мафията да влезне навсякъде, сега се бори за права! Ще плачем на ЕС и ЕК да ни защитава от собственото ни правителство! Безумие!
9
0
 
1
 
! Отговори
meri преди 15 години
Отново на принципа разделяй и владей, а пък аз се мислех, че сме станали по-интелигентни т.е. никой не може да ни манипулира.Редовно си плащам сметките и затова попадам от другата страна-будалите а си мислех,че у нас незаконно съществуват и безхаберстват само ***. Сега ще сме по-миризливи и ще си станем като тях.Хем ползваме благинки хем няма да плащаме,защото юристите в България не измислиха как да стане така, че никой да не ми пречи да живея спокойно и нормално ,а непрекъснато ми обясняват,че мажеш да си крадец,вандал,безхаберен човек,защото ти се нарушавали правата.Време е да помислим къде точно да изсипваме гнева си и да оставим хората да си въшат задълженията,ако може да им се помогне да си съберат задълженията , ане само да ги псуваме защото те ни дават с труда си комфорт.
8
0
 
1
 
! Отговори
люлин-1 преди 15 години
Естествено, че ни лъжат. Няма никаква авария. Как така изведнъж точно сега възникна такава огромна, изключително сложна за оправяне "авария". Наистина е време това да влезе и в новините, три дена ни лъжат и още нямаме вода.p.s. И ние в Люлин-1 все още нямаме топла вода.
7
0
 
1
 
! Отговори
Люлин 2 преди 15 години
Как е възможно такова безобразие... Вечно стават някакви аварии в тоя Люлин... Преди нямахме вода заради някакъв си строеж, сега пък авария станала и 5 дена не могат да оправят проблема... Няма оправия...
6
0
 
1
 
! Отговори
aonimniq преди 15 години
лъщат ни като деца и ние вярваме. студено ни е
5
0
 
1
 
! Отговори
do koga преди 15 години
е свързахме се с топлото, явно цяла сутрин са мъдрили какво да обясняват на бесните абонати, които звънят.... е този израз - днес до края на деня - важеше за всеки ден откакто отстраняват аварията, сега обаче казаха ГАРАНТИРАМЕ, че днес до края на деня ще бъде отстранена! вчера се получило усложнение(?!) - което за мен означава че всички Любчовци и прочее парзнуващи 17ти септ. са отишли да се напият, а ние другите именници - аз бях такава - седяхме вкъщи на студено и чакахме "края на деня".. Още нещо - лелката НЕ ЗНАЕШЕ какъв точно е проблемът с "тежката" непрестанно усложняваща се авария, и май не знае къде е .... то така, накрая неусетно София ще остане без вода, уж заради тази авария....и аз искам да знам адреса й!
4
0
 
1
 
! Отговори
}I{opo преди 15 години
Да благодарим дружно на Топлото за Празничната Изненада.А всички ли си купиха вазелин? Ще ви трябва, хора!
3
0
 
1
 
! Отговори
mi6oka преди 15 години
Ne znaq kakva e tazi avariq, no e ne 4ove6ko na 10gradusa da se poliva6 s kan4e! Pisna mi, studeno e i e nehigieni4no. Pusnete ni toplata vodaaaaaaaa!
2
0
 
1
 
! Отговори
люлин 8 преди 15 години
Щом и в Люлин 3 нямате още вода, моята доскоро смешна теория, че пестят гориво и ни правят демонстрации колко зле ще ни е без топла вода се потвърждава!Учудвам се как още не е влезнало това в новините! Мина ми през ума да им се обадя на топлофикация да ги питам за точния адрес на аварията... дали има изобщо такава?!
1
0
 
1
 
! Отговори
Люлин 3 преди 15 години
Няма никаква топла вода вече трети ден !!!Поправете си статията!!!