168 снегорина чистиха София през нощта

Работата продължи във всички райони
37
168 снегорина чистиха София през нощта
Снимка: БТА

През изминалата нощ в София са работили 168 снегопочистващи машини, които са извършили обработка със смеси срещу заледяване и избутване на снежна маса.

Работата продължи във всички райони, като на места са правени по две обработки, съобщава Столична община.

Обработени са пътните платна на улиците, по които се движи масовия градски транспорт, опасни и стръмни участъци.

Започна работа по почистване на вътрешно-квартални улици и главни улици в районите. Извършва се опесъчаване на планинските пътища - Драгалевци - Алеко и Бояна - Златни мостове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Софияснягснегорини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ei mnogo kamioni mngo texnika be bra4e; a kogato imaxme nyzda pri navodneniata zashto ne gi pysnaxa-ili sa 4asni i nemoze a da cocat darzavni pari stava
31
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей сега един комшия дето работи в чистотата на въпроса: Пешо що не почистите и другите улици? Каза: Заповядано ни е само главните!По тая логика останалите да не плащаме данъци, а?
30
0
 
10
 
! Отговори
kings преди 9 години
Някой да даде идеи как да се почисти сняг, който натрупва през 10-15 минути, като същевременно всичко е в задръстване, а половината шоферчета са с летни или стари зимни гуми? Важното е държавата да е виновна във всяко положение.
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боби, а като изчистиш тротоара, а снега не се извозва се пита къде отива?Не се опитвай да мислиш никъде на отива - остава купове, докато се стопи, а едни пари отиват от нашия джоб (чрез любезното съдействие на общината) в един друг джоб. не 168, а 268 са били даже я да им платим сега. а като са 168, защо няма почистени 168 улици, а ако вземем да сметнем на изборите няма да има кебабчета!
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боико лие Министър Председател сме спокоини за всичко.Хоръта спокоино си работят живеят всичко върви на добро.Благодарни сме на гн Борисов че изрита тази троина *** която краднеха като за последно,и се оправдаваха със Русия като Доган Сидерефенди и Стани6евгеи.Всичко си отиде по место.Боико дае жив и по здрав амин.Боико сие стар Софиянец и знае на всички мафиоти бандитските номера.Никои друг неможе6е дасе оправи със троината мафя само гн Министър Председателят Боико Методиев Борисов.МА4КАИГИ ГЕНЕРАЛЕ.
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
stiga ste myrkali v bialite strani horata si ostaviat kolite v ky6ti i otivat s avtobus na rabota - KATO predi tova sa si iz4istili trotoarite, a dr. obrazuvat grupi i karat samo 1 kola taka snegorinite imat miasto za 4istene, ama pust bylgarski mantalitet vse drugite vinovni.
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До bobyРазбирам, че Кончита вурст е твоя идол, но парите на сорос ще секнат и с клавиатура и липса на мозъчни гънки накъде?
25
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даам на 10 улици на асфалт се падат 110 поне без почистване, пита се как стигаш до асфалта. А и снега има свойството да вали навсякъде - тротоараи, алеи, спирки стълбища на подлези. Та ако си пенсионер общо взето все едно не е чистено въобще. Ама само ПР и крадене не може, хайде и малко работа.
24
2
 
1
 
! Отговори
до 24 преди 9 години
Напротив! Извън централната част не е така.
23
2
 
1
 
! Отговори
Нали снощи... преди 9 години
... бяха 170!? само баламосване а ла ГЕРБ и пунтиране на някаква дейност.
22
2
 
17
 
! Отговори
браво преди 9 години
Сутринта излизах да карам детето на курсове и мога да кажа , че всички централни улици са на асфалт , това е истината ....След 10 часа снеговалеж , си е похвално , без значение кой е кмет , важното е че от няколко години София се чисти до асфалт , няколко часа след снега е чисто все едно дъжд е валял. Факт.Не ме интересува кмета от ГЕРБ ли е от БСП ли е , ако си върши работата заслужава похвали , ако не критики , но тези оплюващите коментари политически и предизборни не ми допадат
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4istst pred drugarkata fandakova i milizionera zz.
20
14
 
10
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Кога ще изчистят кварталната ми улица, която е на 300 метра от бул.Борис III? Досега не са го правило никога ! Снегът не е замръзнал, лесно се чисти, но няма НИКОЙ ! Тая Фандъковица е крайно некадърно същество и заслужава съд за неизпълнени служебни задължения по контрол и организация на почистването. То всички тиквови кадри са такива !
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и тука май има дежурни герберасти, които да величаят вождовете и да цъкат минуси...елате ми повече
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Даам и при предходният снеговалеж същото беше. Посбутаха снега, а заледените улици итротоари ги оставиха в очакване на хубавото време. Междувременно се потрошиха сума ти хора на леда. От друга страна пък сбутаният сняг и изчистеният от гражданите беше натрупан в синя и зелена зона, за които общината скубе пари, но да ги почисти не желае!По зле са от *** дето лежат под палмите!
17
1
 
13
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
Какъв проблем може да бъде 10см. сняг но за бездарни шофери и летни гуми е голям!
16
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютната некадърност в управлението на общината лъсна отново с поредния сняг! Горе-долу са почистени улиците, по които се движи градския транспорт - останалите не са пипани. Подлези и пешеходни зони нищо. Най-важното снега само се сбутва, а не се извозва това е престъпно - оградва се бюджета, а иначе се чака на времето да стопи снега. За това ли плащаме да крадете и да си финансирате изборите! Ще ни довършите бе некадърници!
15
0
 
6
 
! Отговори
Мира преди 9 години
Хахаха ами то в София има всичко:парламент пълен с карета,съд пълен с *** улици с преходани,катуни с талибани и т.н.,и т.н.
14
6
 
9
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Вчера като заваля разтояние което нормално взимам за 30 мин.взех за 2 ч.7-8 см.сняг се оказва голям проблем.Защо чакат да завали и тогава чистят? В съседни държави като очакват сняг обработват пътя с химикали преди да е заваляло.На Подуене беше страшно, бутахме коли в подлеза по посока тв. кулата.Към редута автобусите бяха закъсали.Незнам при 30 см. какво ще стане.Иначе снегорините добре ги паркират на Сливница в бус лентата, хем пречат хем са опасни в завоя под моста.
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
sofiqnci si mislqt 4e Bilgariq se namira v sofiq