Отново протест срещу строеж в "Младост", този път с насилие

Две жени бяха влечени, едната застанала срещу багер
16
Отново протест срещу строеж в "Младост", този път с насилие
Кадър БНТ2

Две жени бяха влачени при протеста им срещу поставяне на метални заграждения за място, за което е плануван спорен строеж. Това стана в столичния квартал "Младост 1",  където на полянката срещу блок 70 строител и инвеститор направиха опит да възобновят строителните действия.

Още по темата

Едната жена е легнала, за да попречи на поставянето на загражденията, а другата е застанала срещу самия багер, а работници са инвеститора са упражнили насилието срещу тях, съобщи БНТ.

Малко по-късно от столичния район връчиха констативен протокол на строителя.

През октомври 2016 г. след спонтанен протест бяха свалени оградите.

Няколко месеца по-късно се прави повторен опит. Хората излязоха на спонтанен протест за да кажат "Не" на това строителство.

На 16 декември 2016 година районният кмет Десислава Иванчева атакува решението за строеж на това място с мотив, че има порочност при издаване на разрешително за строеж.

Към момента инвеститорът обеща да не строи и да провери издаденият му днес документ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: младостстроежбагер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 7 години
В тази градинка никога не са играли деца и никога няма да играят! В Младост1 има една единствена площадка за игра, изпочупена , *** и опасна. Аз имам 3 деца под 5 години и съм до болка запозната с гнусните зелени площи, пълни с фасове,бутилки.... Вместо да направят площите поне за игра те замазват очите с някакви безумни аргументи. Защо не оправят достъпа до общинската Детска кухня, там е невъзможно да се минава? Г-жа Кметицата освен да се появява по телевизията , нищо друго не прави.
14
1
 
2
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Вината за тази ситуация е в ССО - Скотовете от Столична община
13
3
 
5
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 7 години
Какво да говорим, като самия кмет на Младост е едно протестиращо недоразумение?!
12
3
 
16
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Не ги ли виждате "строителите " -"Шведи" от Максуда . Тези за 50 лева цял ден ще я влачат женицата по ливадата. Ако ,че е незаконно !
11
10
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Отново Иванчева манипулира хората и те и повярваха.Отново се разигра сцената от протестите с които тя стана кмет.В същото време Кметицата преговаря с Гаранти Коза за обекта им от 250 000 кв. м. застрояване и сънува как ще я направят богата.Защо този протест не е на тяхния обект .........
10
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фризьорката да не е била в саЛУУна на работа?
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Журналистката" Цветанова явно има проблеми с някои глаголни форми-"влечени", влачени. Грешката е в лийда.
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2"Влачени, неграмотници, влачени !"---Така е, но Камелчето си я ВЛЕЧЕ да прави правописни грешки.Колко пъти съм я насочвал към учебника по български език за 6-ти клас, ама тя се инати, не ще да го погледне. :) Пък и колегите й - и те.:)
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как е новата кметица? Харесва ли ви
6
7
 
19
 
! Отговори
123 преди 7 години
Капитализмът убива!
5
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смЕхНе,знаеш кво ще стане.Баровецът ще им прати мутри да им палят децата на хората или да ги осакатяват ,куките ще си правят пас щот са купени и не им се занимава,а съдът ще ги пусне поради липса на доказателства щото освен на хранилка над тях има и политически чадър.Кога последните 40 години е било различно?
4
5
 
42
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Интересно ми е ,ако гражданите се съберат и започнат да влачат така наречените работници барабар с инвеститора прокуратурата дали ли ще се направи на разсеяна???
3
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никва жал за тия.Като свърши строежът баровецът ще им бие шута и те ще зареват че ги е преебал.Ама когато трябва да бият невинни хора защото са се осмелили да протестират срещу престъпление го правят за една евтина бира,нали?Нищо,в един момент пазарът ще се насити и такива изпълнителни *** ще изпукат от глад.Ако не се изтрепат преди тва по строежите.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Влачени, неграмотници, влачени !
1
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За въпросните строители- наглостта на *** на богаташите няма край.Няма друга държава в която ратая,слугата тъй ревностно ще защитава престъпника, който им дава жълти стотинки и ги клати отзад по същото време.