Вижте къде спира водата в София на 2 юни

Причините са строително-ремонтни дейности
Обновена: 1 юни 2017 10:57 | 1 юни 2017 10:57, Елка Василева
0
Вижте къде спира водата в София на 2 юни
Снимка: "Софийска вода"

На 2 юни 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на редуктор за налягане на ул. "Йордан Бакалов - Стубел“ кв. "Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. "Луи Айер“   от  ул. "Шарл Шампо“ до  ул. "Спас Соколов“ , ул. "420“
по  ул. "Васил Стефанов “ от  ул . "Луи  Айер“  до  ул.  " Тодор  Попов “
ул. " Георги  Тутев “,  ул. "Димитър Сагаев“, ул.  "Йордан Бакалов-Стубел“  , ул. "Георги  Чергин " , ул. "Борис   Ибришимов “ и ул. 18

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: последна спирка на автобус №65.

На 2 юни 2017 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. "Св. Климент Охридски“ жк. "Дървеница“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 16:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:
по бул. "Св. Климент Охридски“   от  бул. "Андрей Ляпчев“  до  ул. "Канарче“
бул. "Св. Климент Охридски“ №12, бензиностанция OMV.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Св. Климент Охридски“ №31.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари