Вижте къде няма да има вода в четвъртък в София

"Софийска вода" ще осигури водоноски за засегнатите
1 ное 2017 12:17, Боряна Павлова
0
Вижте къде няма да има вода в четвъртък в София
Снимка: Софийска вода


"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 2 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен  кран  на бул. "Александър Стамболийски“ в жк. "Разсадника – Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Александър Стамболийски“ от ул. "Алеко Туранджа“ до бул. "Константин Величков“ /нечетни номера/

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Александър Стамболийски“ на кръстовището с ул. "Надежда“.

На 2 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. "Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в: ул. 2 от ул. 61 до бул. "Ботевградско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2 пред № 29.

На 2 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. "Пчеларска“ и на ул. "Латинка“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между": ул. "Витошко лале“, ул. "Чипровица“, ул. "Васил Левски“ и ул. "Ивайло“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. "Витошко лале“ на кръстовището с ул. "Ивайло“.

На 2 ноември 2017 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. "Никола Й. Вапцаров“ № 2 в Промишлена зона "Хладилника“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Шиварски път“ и Тенис клуб "Малееви“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Атанас Дуков“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари