Отново: "Красна поляна" на протест, ще чисти на 31-и

Протестите им ще продължават, докато не видят истински мерки
13 мар 2018 10:15,
14

Хората от "Красна поляна" излизат тази вечер на пореден протест срещу "бездействието на общината в казуса с "Виетнамските общежития" и напразните обещания, давани от Столичната община в продължение на година".

Още по темата

Този път организаторите избраха нестандартен начин да привлекат вниманието на своите съкварталци и медиите, като облепиха с плакати старите автобусни спирки и други места на квартала си.

Протестът ще се състои отново на кръстовището между бул. "Никола Мушанов" и ул. "Добротич", където днес пред камерата на Bulgaria ON AIR част от организаторите съобщиха:

"На 31 март ще почистим квартала си. Ще чистим и около "Виетнамските общежития", и агитираме жителите им да се включат в инициативата, за да покажат, че са съвестни граждани", коментираха протестиращите.

Те бяха категорични, че ще продължават с протестите дотогава, докато не видят конкретни мерки за справяне с проблема в "Красна поляна".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТО МИ ПРОТЕСТИРАШ ПЕНКЕ ЛЕ, КОЙ ЛИ ТЕ ЧУВА.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе ще им чистят!!! Да изкарат картофената обелка с всички общински далавераджии около нея и да хващат метлите, а хората да ги контролират какво ще свършат в края на краищата всички ние сме работодатели на общинските плъхове.
6
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
защо не мислите когато тичате по избори а сега врещите кои ще ви чуе и коиго интересува не разбрахте ли че в бьлгария няма правила и ред всеки си гледадалаверата пьрво бяха сдс сега герб
5
0
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
До Анонименда, данъчните и частните изпълнители.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този, който е дал идеята да им се чисти да ходи той да им изчисти.
3
0
 
9
 
! Отговори
Щели преди 6 години
да чистят около общежитията!? Бе те добре ли са? Докато чистят, онези, населяващите ги, ще си умират от кеф, а на втория ден пак ще е същото!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Апетитно място.
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли институция в Република България, която си върши работата?