Шофьорът от инцидента: Протестиращи ме заплашваха 4 часа без вина!

Халед Мохи: Това ли е начинът за протест, да разбивате коли?
281
Шофьорът от инцидента: Протестиращи ме заплашваха 4 часа без вина!
Снимка: Facebook

Шофьорът на автомобила, участвал в инцидент с протестиращ снощи, разказва от първо лице за случая.

В емоционален пост в социалната мрежа Халед Мохи пише, че не е видял или усетил да е минал през крака на човек.

Още по темата
"С момчето, предявило претенция, че съм му минал по стъпалото, стиснахме ръце пред всички без претенции от двете страни, но аз продължавах да бъда блокиран от протестиращите", обяснява той за часовете, прекарани на кръстовището на бул. „Цар Освободител” и бул. „Васил Левски”.

Пътят е бил отворен, както обясниха по-рано и от СДВР, когато автомобилът му е бил спрян и нападнат от група протестиращи, които изскочили на пътното платно.

"Тълпа от хора беше запушила пътя към Орлов мост, исках да избегна контакт с протестиращите, единственият свободен път беше надясно по бул. "Васил Левски", накъдето тръгнах да завивам, но пред автомобила скочиха хора, аз спрях, около мен се събраха група протестиращи, които започнаха да удрят по колата, да ме обиждат и отправят заплахи. При така възникналата ситуация, реших да се изтегля с колата назад, за да се спася. В този момент се чу вик, момче от тълпата предяви претенция, че докато съм извършвал маневрата, съм минал с колата през крака му", разказва водачът, според когото на един от клиповете се вижда, че си е дръпнал крака, когато колата тръгва на заден ход.

По думите му е жив и здрав благодарение на бързата реакция на органите на реда, а пробите му за алкохол и наркотици са отрицателни.

"Бях задържан и обграден от протестиращите против моята воля близо 4 ч., без да съм виновен или нарушил закона. През цялото време получавах заплахи за саморазправа и убийство. Аз винаги съм бил и ще бъда на страната на справедливостта, за която се борят уж протестиращите. Но нека да попитам това ли е начинът за протест?! Да разбивате колите на хората?! Нали са мирни протести?! След като искате справедливост, защо се лъже, че съм прегазил човек, а реално не съм, доказано от органите на реда и камерите?! Промяната няма да дойде, докато не разберем, че само всеки със своя личен пример може да я доведе", заявява Халед Мохи.

Той е подал жалба за заплахите и щетите по колата. Мъжът признава и че се притеснява за живота си след прочетеното в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Да не забравяме, че горкичкият е мюсюлманин-правоверен, а ние християните -рая.
225
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ден 21: 140 000 души протестират в София, блокират се кръстовища, издигат палатков лагер пред МС, десетки хиляди викат Оставка! в над 10 града /на живо/
224
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черепа почерпи ли торта, викахте ли ЧРД
223
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смешници протестиращи. Добре, че за сега полицията ви пази. Продължавайте да провокирате, че времето изтича утре КС ще се произнесе за фигуранта. Впрочем, защо не е на протеста
222
5
 
0
 
! Отговори
Да те питам преди 3 години
До Тато из ПравецДо четвърти клас, защо не успя да изкараш бе, комунистически чехъл?
221
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зщо този индивид е минал от там, а да, търсил е пряк път :) Колкото и да го обичате Бойко, от малцинството, не трябва да газите българите, може да пострадате!Българите гледат мирно да протестират, но разпалиш ли злобата, спирачки няма :))
220
5
 
5
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Оставка съд затвор и конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук!!!
219
7
 
6
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Не е видял!!! Като е кьорав да върне книжката! И без това сигурно я е купил!!!???
218
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне на един "протестиращ" трябва да му се стъпи на врата с коляното. Другите нека "дишат"!
217
9
 
9
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Червените и платени протестърчета да бъдат газени, удряни с гумени и електрошокови палки, а накрая стреляни с гумени куршуми. Бойко, и преди съм ти го казвала:пускай баретите в пълно бойно снаряжение!
216
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видях един мургавичък, сега и аз съм такъв, ходих на плаж :)))Да се прави че случайно е търсил път, както и случайно е видял много хора....:) Може ли случайно без да искам да го пребия :)
215
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Халедчо, внимавай къде караш и къде паркираш!Тук е България, а не арабска пустиня.
214
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няколко наркомана се виждат като 10000, кофти дрога са ви бутнати от Бсп- то на Черепа/ радевТрябва да протестираме пред 4- ти километър защо не си прибират откачените- зависими, а са ги отвързали да безчинствата в центъра?!?
213
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това имагинерно протестче не може да накара Борисов да предаде България.
212
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави Трифонов ще да е май беше в чужбина тия дни!Може би това е новия месия!(опазил ни бог)!
211
4
 
6
 
! Отговори
Наивни душички преди 3 години
Бройте се маргинали, стотици хиляди ще се изкарате ли? А!? Как? Поне милион.Утре ще хлъцнете. Следете сайта на КС. Интересно, като го изкарват с белезници, дали ще е свил пак юмручетата?
210
4
 
2
 
! Отговори
Баба Ванга преди 3 години
"Висок човек от чужбина ще се появи и той ще оправи България."НЯКОЙ ОТ ВЪРНАЛИТЕ СЕ СТУДЕНТИ ЩЕ ДА Е - ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА.
209
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тлъстуша Бойко къде се е скрил като мики маус?
208
11
 
5
 
! Отговори
Грешник преди 3 години
Голяма грешка, че не му разцепиха стъклата и муцуната на тва нагло комунистче.
207
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!!Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙКО !!! Само БОЙ