Спират водата в част от ж.к. "Младост 4" и ж.к. "Лозенец"

Ограничението ще бъде на 25 май
23 май 2022 16:44, Красимир Ангелов
7
Спират водата в част от ж.к. "Младост 4" и ж.к. "Лозенец"

На 25 май 2022 г. (сряда) във връзка с извършване на строително-монтажни работи до бл. 401, ж.к. „Младост 4“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на
ул. „Божан Ангелов“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „Акад. Румен Цанев“ и ул. „Д-р Атанас Москов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 415.

На 25 май 2022 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателни кранове в ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Бряст“ и ул. „Света гора“ от ул. „Кръстьо Сарафов“ до бул. „Свети Наум“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бряст“ на кръстовището с ул. „Света гора“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството
дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


7
Още по темата: Софийска водабез вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 1 Редно е да се плаща само по показанията на водомерите, каква е тази вода която е прибавят от общият водомер? Ние собствениците знаем ли колко показва общият водомер и колко кубика ни надписват? Софийска вода са абсолютни мошеници и трябва да ги осъдим.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коментарите от 1 до 4 ги има и под вчерашното съобщение за ремонтите на "Софийска вода".
5
0
 
9
 
! Отговори
тъй де преди 1 месец
Миналата седмица платих сметката за водата.Платих и общо потребление от 6,383 куб.м., а даже не знам къде е общото чучурче!
4
5
 
4
 
! Отговори
преди 1 месец
гербаджии сър
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Следете си показанията на водомерите и ще забележите, че ви надписват много кубици вода в София. Имам имоти и в провинцията и там нямам такива проблеми, колкото кубика показва на водомера толкова плащам.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1 Плащаме не само течовете, но и водата, която ползват екзотичните ни сънародници от маалите. В и К не приема тази загуба за своя сметка и я разпределя по сметките на всички нас, които сме коректни платци.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Направете постъпки за премахване на т.нар. такса "обща вода". Не съм била в апартамента маса време, двата водомера за топла и студена вода отчитат 0 , обща вода 50 лв. Защо??? Какви са тези простотии или течовете по водопроводната мрежа сме длъжни ние да ви я плащаме? Софийска вода са най големите крадци.