Учение за действия при земетресение в София

Идеята е на столичния кмет и на шефа на Пожарната
16
Учение за действия при земетресение в София
Снимка: БГНЕС

Мащабно учение за действия при евентуално земетресение се провежда днес в София.

Учението е по идея на кмета на столицата Йорданка Фандъкова и на главен комисар Александър Джартов, директор на пожарната.

Целта на учението е да се провери как се изпълняват плановете за действие при земетресения, готовността на кризисния щаб, органите и структурите за реагиране и взаимодействие в критична ситуация и овладяване и ликвидиране на последствията от евентуално земетресение.

По време на учението структурите на единната спасителна система в координация с дирекция "Аварийна помощ и превенция" ще покажат как действат при земетресение.

В учението ще вземат участие екипи на пожарната, СДВР, Столичната община и други служби.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: земетресение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Ваня преди 10 месеца
Климатичният цербер с всеки изминал ден набира сила. Очевидно е, че ако не предприемаме никакви действия, цялото човечесттво е обречено. За да не допуснем фаталното развитие на ситуацията и да разбереш какво ТИ можеш да направиш, за да спасим човечеството, гледай международния онлайн форум "Глобална криза. Изход има." Разкаи за този форум на всички платформи, във всички сициални мрежи! Всеки човек трябва да научи за него. creativesociety. БЪДЕЩЕТО ЗАВИСИ ОТ ЛИЧНИЯ ИЗБОР НА ВСЕКИ!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То да не дава Господ че никакви учения не помагат да му мислим на етажите ще скачаме като заици
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 9 В някои блокове се правят на ударени и искат месечните разходи за асансьор да се делят на броя на асансьорите, а не на броя на лицата, живеещи във входа и ползващи асансьора. Така излиза, че семейство с три деца, които целодвено се забавляват, като непрекъснато се "возят на асансьор" ще плаща колкото сам човек, живеещ на втория етаж и нарочно не ползващ асансьор /за да се движи повече предпочита да се качва и да слиза по стълбите/.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Поредното занимание за безделници и хора, които "усвояват" пари за глупости. Какви учения могат да те подготвят за земетресение?! Всичко става най много за минута и толкоз. Просто трябва да се кръстим и да викаме "пази боже", нищо друго не помага. Ние от едно наводнение 10 години не можем се оправи, а от земетресение? Не ми се мисли
10
0
 
2
 
! Отговори
до 10 преди 10 месеца
Не е на Сачева,а клати оная дето се разведе с мъжа си и прави рецептите на сладоледите ''Рафи'',нейни са.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да направят учение в метрото, това в Люлин е някаква акция замаскирана в учение. Сигурно да открият дилърите и да ги вкарат в база данни на районното без да се усетят
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Расторантьорчето е мъжът на Сачева
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Я да направят една проверка на домоуправителите в Люлин така и така и са там какви пари събират за премествания, чистачи, асансьор и т.н. и колко пари са откраднати от сметките за облагородяване. Вчера една домоуправителка ми искаше 29 лева в Люлин за използването на асансьора.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Фандъка като го дадоха по телевизора,зад нея се пъчеше оня мазниик ресторантьорчето,дето е свикнал на държавна помощ.Какво прави там е загадка,освен,ако не отговаря за изхранването,нищо,че е ''частник'' уж!Така оцеляват комунистите на пазара,с държавна помощ!''Научил се поп,да яде боб.Свършил се боб,отучил се поп!'',казва народът!
5
0
 
2
 
! Отговори
Серсем преди 10 месеца
А кой ще симулира земни трусове? Иначе учението няма да бъде адекватно.
4
1
 
0
 
! Отговори
Смучи преди 10 месеца
Хемороидите на дьртите пачаври
3
0
 
0
 
! Отговори
Така преди 10 месеца
Се преврьща
2
0
 
0
 
! Отговори
Още преди 10 месеца
Диктувай и носи си и в службата орьст от гробищата
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
В строителните вузове е професорска тайна какво ги чака софияците при земетръс (какъвто неминуемо ще се случи в обозримо бъдеще), че инак ще секне наратива на светлия развит евроатлантизм и банково-строителния спекулативен финансов диктат