СДВР с мерки за охрана на обществения ред по време на ЦСКА-Левски

Всички посетители на мача ще бъдат щатно проверявани
12
СДВР с мерки за охрана на обществения ред по време на ЦСКА-Левски
Снимка: БГНЕС

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящото дерби на 7 октомври /събота/ от 14.45 часа на Национален стадион „Васил Левски“ между отборите на ЦСКА и Левски.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща, полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, от СДВР приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона - 12.45 часа.

По предварителна информация фенове на домакините ще се съберат в 12.00 часа на кръстовището на бул. „Патриарх Евтимий“ и ул. „Фритьоф Нансен“ от страната на НДК и около 13.00 часа ще се отправят към сектор А на Национален стадион „Васил Левски“. Привържениците на гостуващия отбор ще тръгнат към стадиона около 13.00 часа от фен клуба си на бул. „Тодор Александров“.

Във връзка с провежданото спортно мероприятие е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част, отбелязват от СДВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 7 месеца
Аман от тия. Всеки път тълпи, викове, бомбички, чупене и опикаване на квартала..
10
2
 
4
 
! Отговори
... преди 7 месеца
докога ден от почивните през уикенда ще затваряте целия център за някакви, където ритат топка и други явно по- ограничени и от ритащите, които наблюдават това в захлас ?! почивен ден, а затворен център и задръствания и миризми на алкохол, мръсотия и наркотици!?
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
софийските фенчета освен да трошът друго не могат да правят
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Няма да гласувам,март месец подадохме молба за по евтини дърва ,85 лв кубик ,5 месеца минаха дърва няма ,нищо че съм в списъка ,в момента карат дърва на всички служители в община Ловеч ,Хем че не им се полага ,мошеници
7
0
 
1
 
! Отговори
Гришо преди 7 месеца
Оглеждайте се за *** в центъра!Много муууууучат и са рогати!
6
1
 
5
 
! Отговори
Пффф, преди 7 месеца
че кой изобщо би платил да гледа тия театрални представления... Истинския футбол умря през далечната 1998 година с подаряването на Световната купа на франчулята! А Бг футбола - след САЩ 94-та...
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да сложат няколко бутилки в ложата и обилно количество лед. Боби е жаден.
4
0
 
3
 
! Отговори
Хемус преди 7 месеца
Тия стюарди по-входовете вкарват пиротехническите изделия на стадионите!
3
0
 
2
 
! Отговори
Ехее преди 7 месеца
Нямам търпение да видя поредния равен резултат!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Само в БГ ще видите полицай с тумбак до коленете. Така е като едно време за милиционер приемаха всеки, стига да има завършен 4 клас.
1
6
 
3
 
! Отговори
да пазят преди 7 месеца
да им вземат пиратките . Да огледат и за коне дето обикалят . Левски ще победи .