БСП-София: Не приемаме решенията на НС, нелегитимни са

Уставът и правилникът бяха много безцеремонно потъпкани
28 фев 2024 18:11, Анисия Иванова
18
БСП-София: Не приемаме решенията на НС, нелегитимни са
Снимка: БГНЕС

Имаше изключително много неистини, които се казаха от неделя досега във връзка с Националния съвет на БСП, който не се проведе заради липса на кворум. Аз и голяма част от нашите колеги не приемаме решенията на Националния съвет в неделя, тъй като за нас те са нелегитимни. Искам категорично да заявя, че кворум нямаше. Това може да се види и на видеозаписите, които бяха заснети.

Това заяви председателят на БСП-София Иван Таков, цитиран от БГНЕС

„За нас уставът и правилникът на Националния съвет бяха много безцеремонно потъпкани“, каза Таков и добави, че градската организация на БПС е пуснала сигнал с всички нарушения към общопартийната контролна организация.

„Ние сме задължени да продължим да изпълняваме своите функции. Пред нас след по-малко от 3 месеца предстои началото на кампанията на евроизборите“, посочи той и допълни, че в СОС предстои да се гледа бюджетът, освен това групата на БСП в СОС е внесла референдум за Паметника на Съветската армия.

За него е непонятно защо в навечерието на евроизборите и отчетни избори в партията се получава това нещо.

„Моите колеги няма да могат да се кандидатират на позициите, за които са легитимно избрани“, коментира още Таков и подчерта, че по-тежко наказание за градската организация от това не може да има.

Той добави, че предстоят много важни седмици и месеци пред цялата градска организация на БСП.

„Вече се чудя как да обясня на моите колеги това ли е наградата, така ли ги награждава ръководството на партията, че не могат отново да се кандидатират за постовете, за които те са избрани напълно легитимно“, каза още председателят на БСП-София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: БСП-Софияиван таков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
= преди 1 месец
Внук на масови убийци и син на контрабандист на кожуси
14
1
 
1
 
! Отговори
До:13 преди 1 месец
С п.росташкия си коментар само доказвате, че не ставате за нищо, освен за интриги и простотии. Жалко, че използвате БСП като смокинов лист за грозните си дела. Тези имена, които сте изброили, на представители на така нар. левица, са известни, че искат да са вечни, но редовите членове не ги приемат. Ако ги приемаха щяха да гласуват за тях, когато се кандидатираха за председатели на БСП!.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Истина ли е? Румен Овчаров да си гледа фаворитката, която ТОй, а не Паскалев, Миков, Пирински, Станишев, Манолова и т.н. , доведе за армаган от СДС в БСП и която ТОЙ, Симов, Свиленски, злобният професор Р.Гечев и НС защитават с пяна на уста. Защо: защото Нинова искала Свиленски, в краен случай Симов, а не Ваня Григорова да бъде кандидатурата за кмет от БСП! А народа никой от НС, нито Нинова не го пита!
12
2
 
3
 
! Отговори
До:10 Алекс преди 1 месец
Не, Нинова ви е виновна. Народът не ви вярва - на никого, а най-малко на разни евродепутати! Не се морете с шаблонни приказки.
11
2
 
3
 
! Отговори
Любопитен преди 1 месец
Таков да каже колко апартамента имат с другарката Милка Христова в сградите на АРТЕКС? За подобни деяния един гербаджия беше изхвърлен от политиката завинаги!
10
2
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Наближават Евроизбори.Най-голямата и авторитетна организация в София се цепи от партията.Бездарен цирк под режисурата на др.Нинова.Изборният провал е очакван.За пореден път под "мъдрото" ръководство на др.Нинова.
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борбата между социалистите(комунисти) е кой да се уреди за евродепутат.
8
1
 
9
 
! Отговори
Стил преди 1 месец
Ако може всички червени кхмери да се избиете помежду си и да ни избавите от присъствието си вовеки!!
7
2
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Плещенето за евроизбори няма да ви помогне. Никой от вас не работи за интересите на мнозинството българи. Мислите само за избори и да се доберете до депутатско място.
6
5
 
6
 
! Отговори
Истина ли е? преди 1 месец
Истина ли е това, което каза Р.Овчаров, че сте се продали на брокерите К.Добрев и К.Черния?
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като не ги приемате, ще танцувате още малко и после чао.
4
2
 
8
 
! Отговори
Читател преди 1 месец
Абкохолът и самозабравянето не прощавата.
3
2
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
Таков, я дай по-кротко! Трагнал по пътя на предшественика си. Съветите, които ти дава мъжлето на кандидат-кметицата, ще те провалят.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо си мислите, че от нас нещо зависи? Девет комуняжки тръгнали да събарят държавата, я по-кротко!
1
2
 
6
 
! Отговори
незнайко преди 1 месец
Ний ,НЕ ПРИЕМАМЕ,вас,но кой ни пита.тъй,че не ривете,а работете,ЗА ПОЛЗА РОДУ!!!