Левски има 24 победи и 14 загуби с треньор Гонзо

Равенствата на "сините" при Георги Иванов са пет
6 апр 2012 15:48, Георги Пешев
6
Левски има 24 победи и 14 загуби с треньор Гонзо
Снимка: Булфото

Отборът на Левски е изиграл общо 43 мача с Георги Иванов-Гонзо като старши треньор. Начело на "сините" Гонзо има 24 победи, 5 равенства и 14 загуби.

Според статистиката в "А" група Левски с треньор Георги Иванов има 21 победи, 5 хикса и 9 поражения (през сезон 2009/2010 - 14 победи, 5 равенства и 3 загуби, а през сезон 2011/2012 - 7 победи, 0 равенства и 6 поражения).

За Купата на България "сините" са изиграли само 2 мача под ръководството на Гонзо - 1 победа и 1 загуба през сезон 2009/2010.

В евротурнирите бившият вече спортен директор и наставник на Левски е водил тима в 6 срещи.

През сезон 2009/2010 балансът е 1 победа и 3 загуби, а през сезон 2011/2012 - 1 пълен успех и 1 поражение.

Собственикът на Левски Тодор Батков пък за пореден път коментира оставката на Георги Иванов.

Адвокатът призна, че съжалява за оттеглянето на Гонзо, но вратата на „Герена” винаги ще остане отворена за него и сега той ще трябва да помисли и да си вземе заслужена почивка.

„Съжалявам за Гонзо, единици са хората, които могат да се мерят с него по всеотдайност и загриженост за Левски. Можеше и да не му приема оставката, но вратата на Левски винаги остава отворена за него", заяви адвокатът.

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЛевскиГеорги Иванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Само Левски! преди 12 години
Откакто влатта в Изпълкома на БФС беше взета от героите от САЩ 94, много добре се очерта факта, че на повечето футболисти акълът им е не в главата, а в краката, и когато такива администратори се обединят с опитни и обиграни чиновници като Б.Попов и с висши съдии като Икономов от ВАС, от такава смес може да се очаква всичко. Хванали недоизглозгания кокал вече втори мандат, нагли до предел, та дори и превишили отдавна нормите на приличие, тези хора не само съсипаха българския футбол, но вече се борят да съсипят и отборите, които все още се занимават с футбол! Ами да се хванат Перуката,Б.Попов, Гигов, Лечков , Сираков и Кучев, да спрат първенстото и да обявят за шампион Левски, а останалите отбори да ритат за здраве! Нали това е целта!
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТУК МОЖЕТЕ ДА СИ ИСКАРВАТЕ ОТ 10$ ДО 50$ НА ДЕН ЗАВИСИ ОТ ПОСТОЯНСТВОТО ВИ . УСПЕХ TIREDPROFESSOR
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стига сте критикували Гонзо. И в ЦСКА е аналогично положенето. Като и прибавим чалгарският манталитет картината се получава.Скоро успехи няма да видим в Левски, ЦСКА и на национално ниво.
1
2
 
3
 
! Отговори
али преди 12 години
Гонзо е пич и голям левскар!