Елис Гури падна от Дзейниченка на 1/4-финалите

Българинът загуби своя мач с 0:2 части срещу представителя на Беларус
Обновена: 7 авг 2012 20:03 | 7 авг 2012 17:39, Георги Пешев
30
Елис Гури падна от Дзейниченка на 1/4-финалите
Снимка: Булфото

Българинът Елис Гури загуби от Цимафей Дзейниченка (Беларус) с  0:2 части (0:1, 0:3) в категория до 96 килограма на четвъртфиналите по класическа борба на летните олимпийски игри в Лондон.

Нашият състезател започна срещата много добре и не позволяваше на своя опонент да пробие защитата му. След минута и половина на здрава борба представителят на Беларус бе поставен в партер.

Елис направи майсторски захват, вдигна противника си във въздуха и за малко да го изхвърли от тепиха, когато 30-те секунди изтекоха и така Цимафей поведе с 1:0 части.

Във втората част Гури отново се защитаваше прекрасно, но не можеше да осъществи добра атака. След 90 секунди нашето момче се оказа в партер и задължително трябваше да удържи атаките на своя опонент.

Той обаче не успя, пропуквайки се след едва петнайсетина секунди, в които бе в "клещите" на съперника си.

Елис Гури позволи на Дзейниченка да го прехвърли с огромна лекота и така трите точки отидоха за състезателя на Беларус, който спечели срещата с 2:0 части и продължава напред във фазата на полуфиналите.

Още олимпийски новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Наталия Воробьова преди 11 години
Да се готви Станка Златева.
21
1
 
0
 
! Отговори
бивш борец преди 11 години
Тоя Елис Гури е голем българин ша знаеш, гордеем се с него!
20
0
 
3
 
! Отговори
паро преди 11 години
Кви щангисти,кви борци кви 5 лева бе хора-болшинството от спортистите ни карат мерцедеси последен модел и перат милиони от дрога и проституция.Борят се да,но с руската и останали мафии-това е истината!
19
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мачкай,Гришо !
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турция и Аржентина са по-богати от България, но това не значи, че самите държави инвестират много пари в спорт. Спортът в тези държави е главно на търговска основа и много комерсиализиран и зависи главно от частни инвеститори. Когато и те липсват, резултатите са още по-плачевни и от България, където постоянно намалява финансирането от държавата както преди 1989 г. и също се крайно комерсиализира.
17
1
 
8
 
! Отговори
Калофер преди 11 години
"Карък, карък", ама милионите ги излапаха...До спортистите нищо не стига. Горките ни спортисти, гледам и усещам срама им по терените...Като бепризорни са. Съдба.Крадците и без друго ще отидат в затвора и то съвсем скоро!
16
1
 
8
 
! Отговори
бОЖЕЕЕЕЕ, преди 11 години
къв тоя наш карък, кви са тия некадърници, дето ги пратиха на олимпиадата?срам!
15
4
 
7
 
! Отговори
todor преди 11 години
Много плюете , но не виждате че държави като Турция и Аржентина са с по 1 бронз , а това са огромни държави. Какво сме инвестирали ние ,че имаме такива големи очаквания? Всичко е съсипано в държавата и пари за спорт няма , така че забравете за постивенията ни от предни олимпиади
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичко в смотаната ни държава е пред затриване. Чалга, противоестествени закони, ментално унищожение на младите хора и т.н. започнаха да връщат "плодовете". Коренна промяна (не само политическа) или нищо добро не ни чака и то съвсем скоро.
13
0
 
7
 
! Отговори
???????????????????? преди 11 години
???КОЙ ТРИЕ ТОЛКОВА ГОТИНИ КОМЕНТАРИ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИТЕ ФЕДЕРАЦИИ, ПРЕДСТАВЕНИ НА ОЛИМПИАДАТА???
12
1
 
13
 
! Отговори
ТАТО преди 11 години
Летни олимпийски игри 1976, МОНРЕАЛБългария общо 22 медала,от които 6 златниЛетни олимпийски игри 1980, МОСКВАБългария 41 медала, от които 8 златни и 16 сребърниЛетни олимпийски игри 1988, СЕУЛБългария 35 медала, от които 10 златни, 12 сребърни и .н.Летни олимпийски игри 1992, БАРСЕЛОНАБългария 16 медала, от които 3 златниЛетни олимпийски игри 1996, АТЛАНТАБългария 16 медала, от които 3 златни.Летни олимпийски игри 2000, СИДНИБългария 14 медала, от които 5 златни, 8 сребърни
11
2
 
10
 
! Отговори
ядосан преди 11 години
Някой говори по-долу за оставки.Аз мисля,че като за начало е нужна една оставка- на видния спортист и псевдополитик Б.Б.Така ще започнат да се изчистват нещата.Банкянският хитрец не отива да се срещне с волейболистите ни, защото го е страх да не им налее олово в краката.Но при успех, какво пъчене ще падне. Срам и резил за българския спорт и националното ни самочувствие.
10
0
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
ами то пишат и че турския е официален в БГ-верно ли е????или че всичките ни жени са ***-и тва пишат??и то ЗАПАДНИ И ЩАТСКИ МЕДИИ?та кой каза че живеел в пещери?Тука има пълни ***!
9
0
 
8
 
! Отговори
от народа преди 11 години
Утре Р.Плевнелиев ще бъде в GREAT BRITAIN за деня на РБг на олимпиадата LONDON 2012. И какво от това? Може би ще даде прием, за да похарчи за лудо още малко пари.Може би няма да се види и с БМБорисов, който пък няма да има да време да се види с тези спортисти, мъчещи се ни представят в добра светлина пред Европа.Но, каквото е управлението, такива са и постиженията му- ниски заплати, ниски пенсии, нисък стандарт на живот. Е, при толкова минуси,как да се правят рекорди и получават медали
8
1
 
13
 
! Отговори
Хитлер преди 11 години
Вън всички федерации
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скоро медал няма да видите, освен да се връщат бързо от Лондон и да почват веднага подготовката за зимната олимпиада през 2014 г. в Сочи, Русия.
6
1
 
6
 
! Отговори
ТАТО преди 11 години
БРАВО 7Много точен коментар.
5
0
 
8
 
! Отговори
до 4 преди 11 години
Най-лошото в случая е ,че не живеят в пещери вече...
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Направо ми е жал за нашите олимпийци, ще ги изядат направо като се приберат!Може и със право,но ще е нещо страшно!
3
7
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 11 години
***. Пука ми дали имаме или нямаме медали. На ония китайци, дето писаха че живеят в пещери по-леко ли им става, че са първи по медали в света?