Гришо срещу Ноле на стадион "Академик"

Sofia Rocks кани феновете да гледат полуфинала на "Уимбълдън"
12
Гришо срещу Ноле на стадион "Академик"
Снимка: Reuters

Организаторите на фестивала Sofia Rocks се включиха в еуфорията от доброто представяне на Григор Димитров в Англия.

Те канят всички желаещи на стадион "Aкадемик" да станат част от най-голямото групово гледане на битката на първата ни ракета срещу Новак Джокович от турнира "Уимбълдън" .
 
"Очакваме всички фенове на тениса утре, 4 юли, на стадиона, където вече се поставят два големи екрана. Входът за всички ще бъде свободен. Зелена морава, възможност за пикник под слънчевите лъчи, свежи напитки и храна ще очакват всички", обявиха от Болкън Ентъртеймънт.

Мачът започва точно в 15 часа, а вратите на стадиона ще бъдат отворени за посетители час по-рано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Ива преди 9 години
Това е страхотна идея за хората, които не са на работа :)
9
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заповядайте на стадион Академик за да гледате на гоУем Икран как Лайнишо шъ съ ОдришУ.
8
4
 
18
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Гришо има нужда от подкрепата на всички българи. Всички българи имаме нужда от победите на Гришо.Давай, момче- имаш още само два мача през този турнир!Ladies and gentlemen, silence please. Tournament point for Mr. Grigor Dimitrov.
7
0
 
3
 
! Отговори
иванова преди 9 години
момчета, излагате се!
6
2
 
6
 
! Отговори
до третия умчник преди 9 години
ако искаш после като хапнеш и пиинеш без пари и нещо да боднеш ама пак без пари .........ГАНЬООООООООООО що не си мърмориш на майка си пу....
5
1
 
17
 
! Отговори
с. преди 9 години
До nqkoiТо пък умрял някой да му стискаш ръката!Няма по-големи ревльвци от бантустанците!Нима някой е длъжен да ти плаща за кефа и масрафа бе,пич!?А евентуално безплатен билет в бизнес класа и лачено хотелче за да повикаш за нашия не искаш ли?Освен това няма нищо лошо тия от София Рокс да изкарат някой лев!Ти явно нямаш и най-бегла представа колко струва организацията на подобно събитие!Аее...
4
2
 
34
 
! Отговори
Jj преди 9 години
До 3: И защо точно да ги пускат свободно?! Кой е длъжен да осигурява безплатна храна и пиене на всички? Като не искаш да си купуваш и да пиеш, ми не го правиш. Никой не кара хората да идват на този стадион. Кой според теб плаща за поддръжката и за почистването след това. Стига вече с този саможертвен морал - скалата за добро или лошо не се определя от това дали някой трябва да пожертва себе си за другите. Иначе успех на Гришо! Давай напред и нагоре!
3
25
 
14
 
! Отговори
nqkoi преди 9 години
БРАВО Гришо. Уникален успех на българина и за България. Хиените от София рокс, веднага видяха възможност за някой бърз лев. Вход свободен и Ви "очакват" много напитки и храна. Пуснете и напитките и храната свободно и ще Ви стисна ръката тогава.
2
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПОЖЕЛАВАМ МУ УСПЕХ!!! НО ДОРИ И ДА ПАДНЕ, УСПЕХ Е САМИЯТ ПОЛУФИНАЛ ЗА ГРИШО.
1
1
 
41
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 9 години
УСПЕХ