Кевин Джонсън: Кобрата е анимационен герой!

"В петък ще го разбия и ще го накарам да се откаже", заяви американецът
27 апр 2017 17:00, Веселин Коларов
44
Кевин Джонсън: Кобрата е анимационен герой!
Снимка: Bulphoto.com

Ден преди боксовата гала вечер "Последното отброяване" американският боксьор Кевин Джонсън се закани да победи българския шампион Кубрат Пулев и да го накара да се откаже на мача за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация в тежка категория. Зрелищният двубой ще се състои на 28 април в зала "Арена Армеец" в София. 

"Не ме е страх от Пулев", заяви Кевин Джонсън (30-7-1, 14 нокаута). "Той е анимационен герой", каза съперникът на Кобрата.
 
"В петък ще го разбия и ще го накарам да се откаже. Може да се пробва много пъти, но ще дойде момент, в който ще си каже "стига толкова". Може това да се случи в петия рунд, може да се случи в седмия или пък в 12-тия. Единственото, което има значение, е, че ще отнеса колана у дома", категоричен бе Джонсън. 
 
По време на боксовата гала вечер Кубрат Пулев (24-1, 13 нокаута) ще бъде подкрепен от своите верни български фенове. 37-годишният американец обаче планира да използва това в своя полза, като се опита да съживи кариерата си с победа срещу задължителния претендент на Международната боксова федерация.
 
"Колкото по-шумни са те и колкото повече викат за Кубрат Пулев, толкова повече енергия ще получавам", каза Джонсън.
 
"Може да скандират името му, но аз ще открадна тази енергия и когато той загуби, какво ще кажат те тогава? Хората по-добре да започнат да ме подкрепят сега, защото знам, че имам фенове тук", казва още американецът. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Кевин Джонсън ще се бие ли наистина, или ще се разхожда по ринга като предишния "тежък съперник" ??
34
3
 
3
 
! Отговори
да знаете преди 6 години
Кобърчо вече е платил на Кевин за да му полегне,че да не се изложи пред родна публика.
33
3
 
2
 
! Отговори
Джошуа преди 6 години
Ако беше казал истината пред всички българии нямаше да се стига до тази огромна излагация. Ти посрами всички българи. Ако беше си признал, че се страхуваш за живота си щях да те разбера. Но да лъжеш и криеш истината... О, не! Не си познал. И аз имам пари да си платя и да кажа моята истина. Нали?
32
3
 
2
 
! Отговори
Джошуа преди 6 години
Българи, дигам само на телефона на Кубрат.Само, че той се е покрил и се готви за пенсионерски бокс.
31
3
 
2
 
! Отговори
Джошуа преди 6 години
+44.1483307527Питай Андреа, как цивреше и се молеше да се откажа от боя с теб. Обади се когато се престрашиш. Аз съм дал 500 паунда да се бъзикам. Чакам да ми се обадиш да видим как си с английския. Ако си така и с бокса пиши се пътник при евентуална среща с мен - ДЖОШУА.И следващия път не лъжи журналистите, а си признай, ЧЕ ОТКАЗА ДВУБОЙ С МЕН.
30
3
 
1
 
! Отговори
Ппп преди 6 години
Оульо моли се да не се срещнеш с Джошуа щото той не е като Кличко да прави шоу.Джошуа ще те УБИЕ на ринга. Няма нито една загуба. Всички побеждава с нокаут. Физиката му е по-добра от тази на Кличко. По-млад е от него.Джошуа ти даде шанс. Молеше ти се да играеш с него. Защо трябваше да се извиняваш с Андреа и че си нямал деца.Хайде избирай си една жена да ти роди дете и отивай да се биеш с Джошуа. Срамът е голям. По-голям и от загубата от Клочко.ПОРЕДНИЯ ГЕРБАДЖИЯ С ПЕД***ФИЛСКИ МЕРАЦИ.
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Джонсън не го знам в каква спортна форма е в момента,но когато беше в най-силните си години помня как се би с великият Виталий Кличко 2010-та година. Тогава Джонсън беше на 31 години а Виталий на 39 години и беше в края на кариерата си.И въпреки това успя да му надуе кофата и да го победи по точки както беше на 39. Някои ще кажат че това все пак е Виталий,а не Кубрат, но сега пък Джонсън е на 38 години вече, а Кубрат е с 2 години по-млад. В оня мач с Виталий тоя Джонсън имаше бетонна глава
28
3
 
2
 
! Отговори
Пульо преди 6 години
Как може да си по - тежък от пенсионера с три кг? До там ли я докара? Мазнини, мазнини... Къде са мусколите? Страхуваш се от истински жени. Плющитиш едно @!*:!@ с детски мерки. Една жена с голям дирник ти трябва. Да миже да ти роди три деца и да те @!*: с часове докато свят ти се завие. Тогава ще отслабнеш и ще победиш Джошуа.Отърви се от пед***филските мераци.Вземи си жена с голям дирник. Да те направи мъж. Да докажеш на всички, че си мъж. Да ти изгледа децата. НЕ БЪДИ ЕГОИСТ.
27
5
 
2
 
! Отговори
vvv преди 6 години
Тоя Джонсън май иска да внуши на всички и на себе си, че ще победи.
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Психичноболното сидни пак се развихри
25
5
 
8
 
! Отговори
Джошуа 3 преди 6 години
Искам ясно бг медиите да заявят истината. ПЪЛЕВ СЕ ОТКАЗА ОТ ДВУБОЙ С МЕН. МЕНИДЖЪРТИТЕ РЕШИХА, ЧЕ ЩЕ УБИЯ НА РИНГА ПУЛЕВ. НАКРАЯ И АЗ СЕ ОТКАЗАХ, ЗАЩОТО АНДРЕА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е РОДИЛА.АЗ НЕ ИСКАМ ДА УБИВАМ ПУЛЕВ. ТОЙ ОЩЕ НЯМА ДОРИ ДЕТЕ. НЕ ИСКАМ ДА УНИЩОЖАВАМ ЦЯЛ ЕДИН РОД.НЕКА БГ МЕДИИТЕ ЯСНО ДА ЗАЯВЯТ, ЧЕ ПЪЛЕВ СЕ ОТКАЗА ОТ ДВУБОЙ С МЕН И ПРЕДПОЧЕТЕ ЕДИН ПЕНСИОНЕР.ВЕЧЕ РАЗБИРАМ. ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПРЕДСТОИ ДА ВИДЯТ ВТОРАТА ПЕНСИОНЕРСКА СРЕЩА НА БОКСОВ МАЧ МЕЖДУ ПУЛЕВ И НЕГОВИЯ ОПОНЕНТ-ПЕНСИЯ
24
3
 
5
 
! Отговори
Гуфи преди 6 години
И аз отдавна си го мислех,но чаках някой друг да го каже!
23
5
 
5
 
! Отговори
Джоуа 2 преди 6 години
Бикой не иска да става убиец. Аз се обадих на неговата приятелка. В началото простонискахме да го подразним. Казах и, че разбирам, защо Пулев ОТКАЗВА ДА СЕ БИЕ С МЕН. Директно и заявих:" Знам, че Пулев няма децанот теб. Когато родиш и шом Пулев преодолее страха от смъртта ще си получи боя".Аз винаги съм бил готов да се бия с Пулев и не разбрах, защо медиите в България не показаха ясно моето мнение. Затова и сега платих на преводач. Къде са бг медиите? Икам ясно да се чуе. ПУЛЕВ ОТКАЗА ДА СЕ
22
4
 
10
 
! Отговори
Джошуа 1 преди 6 години
Поздрави от Англия. Аз съм Джошуа. Платих на преводач 500 евро, защото искам да покажа, че българските медии продължават да лъжат. Ето я цялата истина.Преди Кличко да се съгласи буквално молех Пулев да се съгласи на двубой с мен. Той отказа. Неговия мениджър познава моя стил. Всички знаеха, че трябва да прескочим Пулев и директно да се бия с Кличко.Проблема не беше в организацията или парите. Просто Пулев и неговия мениджър знаеха, че мога ДА УБИЯ ПЪЛЕВ на ринга.Никой не иска , дори и аз н
21
3
 
12
 
! Отговори
Сульо преди 6 години
Пульо е ***!Всички в ГЕРБ са анимационни герои!
20
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като всяка добре организирана схема , играчите се сменяват след определен период от време , пример : бг мафията :) , ролята на братя кличко свърши , трябва нови лица да поемат щафетата , даваме злато на канада , тя ни дава визи , слушаме европа те ни дават шампион или по точно спечелена битка :) , винаги сме печелели битките но не и войните :)
19
6
 
6
 
! Отговори
Горан преди 6 години
То не е лошо, да е анимационен герой, те не умират! :))) И боя никак не им влияе...
18
5
 
9
 
! Отговори
До 19 преди 6 години
Много сте прав, нашият псевдобоксьор целува отдавна шлифера на Баце и му се дава медиен комфорт. Ако не целуваше щеше да е незнаен и г-н никой, независимо че се прави на шампион.
17
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Кобрата не беше гербераст, Тиквено-Прасешките медии едва ли биха ни занимавали всеки ден с него. Ще рече човек че е новият Роки Марчано.А той си е просто един средностатистически ***-нар и чал-гар с 2 грама мозък в черепната си кутия.Кличко макар и в пенсионна възраст му нашока здраво канчето.След това само му водят някакви седморазрядни нег-ра, които никой никъде не е чувал.
16
4
 
19
 
! Отговори
www преди 6 години
ПОРЕДНИЯТ ПЕНСИОНЕР КОЙТО КОБРАТА ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗДИГНЕ - РЕШИХА ОТ СВЕТОВНАТА СПОРТНА ФЕДЕРАЦИЯ... А АКО РЕШАТ ТОЙ ДАЖЕ ЩЕ ПОБЕДИ И ДЖОШУА...

Спонсорирани публикации