Какво представлява акумулаторът, когато говорим за спорт?

Обновена: 9 май 2023 18:05 | 26 яну 2021 16:40, Александър Попов
Какво представлява акумулаторът, когато говорим за спорт?

Букмейкърите винаги намират най-различни възможности за интегрирането на специален залог, опитват се да предложат нови и още по-интересни възможности, с които да спечелят вниманието на своите клиенти, а най-важното е, че иновациите никога не закъсняват и даже са готови да променят облика на стандартната игра по най-добрия възможен начин.

Когато говорим за акумулатор, не трябва да мислим за онази част от автомобила, която събира електричество и поддържа електронните части на автомобила. Акумулаторът или така нареченият множествен залог, дава възможност на един спортен фен да убедени своите залози, маркирайки няколко събития и на база направения залог, да се възползва от много по-висок коефициент.

С други думи, ако в следващата седмица открием няколко футболни дербита, за които сме сигурни в крайния резултат, можем много лесно и бързо да маркираме и трите срещи, да изберем краен резултат или да направим друга прогноза, а печалбата да се формира на база общия им коефициент, който ще бъде сравнително по-висок спрямо единичния.

Самото име трябва да ни подсказва и вида на залога. Акумулаторът идва от английското „accumulate” което в превод означава „събиране на множество числа на едно място“, а както вече споменахме, другото име е така нареченият множествен залог или „права колонка“, защото избраните срещи се нареждат една под друга и коефициентът на всяка следваща се натрупва към общия.

Всеки спортен фен се е възползвал често от тази възможност за поставяне на прогнози, а можем да забележим в анализа на Bet365 Casino на silentbet.com, че в тази платформа са налични някои по-специални условия за игра. Ако погледнем някои от новите и подобрени условия за различните спортни дисциплини, шансовете за поставянето на успешен множествен залог ще накарат всеки спортен почитател да бъде малко по-смел в играта си. Не трябва да забравяме, че някои фенове могат да се възползват и от опции като кеш-аут, който позволява затварянето на залога, преди да бъде изиграна последната среща.

Като цяло можем да забележим, че този вид залози са известни на клиентите, особено след като предлагат големи печалби, но с тях винаги идва и очаквано високият риск. Точно по тази причина можем да открием, че запалянковците обръщат много внимание на прогнозите и рискът, който предприемат. От една страна винаги можем да инкасираме по-сериозни победи, но колкото повече срещи изберем, толкова по-сериозен става и рискът.

Точно по тази причина можем да видим, че само по-опитните клиенти на бранда обръщат внимание на този вид прогнози. Можем да видим, че множественият залог може да се направи не само за краен резултат, но и за всеки друг по-интересен белег, както във футбола, така и в баскетбола, тениса и прочие. Преди няколко години забелязахме, че спортен фен заявява, че в следващите 10 срещи ще има поне един жълт картон. Използвайки акумулаторен залог, запалянкото се настанява пред телевизора и чака по-агресивните играчи да свършат своята работа.

Скромният залог обаче се оправдава с множествен залог и много скоро, когато съдията започнал да изпълнява функцията, играта станала много по-вълнуваща. Акумулаторните залози определено доставят сериозна емоция за запалянковците, но същевременно крият рискове. Колкото повече срещи присъстват в електронния фиш, толкова повече изненади могат да се случат на терена. Някои експерти препоръчват първите стъпки в това предизвикателство да започнат с една две срещи и едва тогава да се насочим към по-смелите прогнози.

Можем да бъдем категорични в едно, акумулаторът е рецепта за сериозен спортен адреналин, който със сигурност ще зарадва всеки спортен фен!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирани публикации