Ливърпул и Сити продължават бясната надпревара

Клоп полудя след обрата с Фулъм
4 дек 2023 09:05, Петър Бойчев
3
Ливърпул и Сити продължават бясната надпревара
Снимка: БГНЕС

Ливърпул спечели с 4:3 след луд обрат срещу Фулъм в мач от английското първенство, който феновете ще помнят дълго време, заяви мениджърът Юрген Клоп след победата. Неговият отбор вкара два гола в последните четири минути на редовното време.
 

"Чувството е страхотно. Имахме и малко късмет, от който се възползвахме", заяви Клоп след мача, цитиран от ДПА. "Лично аз никога не съм гледал двубой с толкова много изпълнения от световна класа. Говоря за удара на Трент (Алекзандър-Арнолд), волето на Мака (Алексис Мак Алистър) и други".
 

Ливърпул е втори в генералното класиране с две точки зад лидера Арсенал и една пред шампиона Манчестър Сити, който завърши 3:3 също в луд мач с Тотнъм Хотспър. Хьон-Мин Сон се превърна от герой в грешник за своя тим в рамките на секунди, тъй като първо откри резултата за своя тим, а след това изравни резултата с автогол.
Фил Фоудън по-късно преобърна развоя на мача в полза на „гражданите“, завършвайки една страхотна многоходова атака.

След почивката Джовани Ло Селсо възстанови равенството с прецизен удар от дистанция, а Джак Грийлиш изравни, за да сложи край на „сухата“ си пред гола след няколкомесечно чакане. В последните секунди на редовното време Деян Кулушевски блесна ярко с гол с глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
топчия преди 4 месеца
До Ром"с ... е точно те уредиха Арсенал напред.
1
1
 
2
 
! Отговори
Ром"с преди 4 месеца
МанСити -Тотнъм бе по-хубавият мач..