Взрив на бойлер уби мъж в плевенско село

Техническа неизправност причинила трагичния инцидент
Обновена: 11 фев 2012 18:28 | 11 фев 2012 16:51,
15
Взрив на бойлер уби мъж в плевенско село
Снимка: архив, Булфото

Взрив на електрически бойлер уби собственика на къща в плевенското село Новачене, съобщиха от полицията. 

Техническа неизправност на електрическия бойлер е причина за експлозията. Сигналът за инцидента е получен в служба "Пожарна безопасност и защита на населението" в Никопол в 7.40 ч. тази сутрин.
 
Веднага на място са изпратени огнеборци със специализиран автомобил. При огледа са открили затрупан собственика, загинал в леглото. Той е 52-годишен мъж, който живеел сам.
 
При взрива е разрушено помещение от 50 квадратни метра и домашното имущество. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: бойлервзрив
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
до 12 преди 12 години
В баща ми има един ЕлПром-ски бойлер още 1984та - още от както се бяхме нанесели в апаратмента. За сефте отказа миналата година - за 30 лв му смених цялата ел. карантия + нов предпазен клапан. Бойлер не гърми току-така - или не е монтиран правилно или не е ремонтиран правилно!
10
0
 
2
 
! Отговори
коко преди 12 години
До 3 Ако си мислиш,це си оригинален като се правиш на остроумен с хорското нещастие грешиш.Не е лошо да отидеш на психиатър да ти изпише хапчета.
9
1
 
2
 
! Отговори
коко преди 12 години
ЕДИНСТВЕНИТЕ БОЙЛЕРИ ,ПРОДАВАНИ В БЪЛГАРИЯ,КОИТО НЕ ГЪРМЯТ ПРИ ОТКАЗАЛИ ВСИЧКИ ЗАЩИТИ СА ПРОИЗВОДСТВО НА "ЕЛДОМ"-ВАРНА.Те са с оригинална конструкция на фланеца,който изпуска повишеното налягане.Всички бойлери,които имат фланец,закрепен с болтове са потенциални БОМБИ.А майстор Спиро от една реклама може да Ви омайва както си иска...
8
0
 
4
 
! Отговори
DeDe преди 12 години
Никога ,ама никога не купувайте български бойлер.Това е равно на смърт.Мой приятел си купи бойлер от кореком преди 25 години от пропадналата капиталистическа ГФР и работи безупречно още.
7
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
съседа е сложил дървен и сме спокойни с жена му като се къпем за кецане
6
3
 
1
 
! Отговори
водещи новини преди 12 години
Никой не го интересува , в София само бяхме над 12 000 . Долу следенето на свободни граждани , долу корпоративните интереси , които правят хората роби!
5
0
 
18
 
! Отговори
Пострадала преди 12 години
Анонимен не си прав, аз преди 2 години си закупих хубав и скъп бойлер, българска марка с 10 години гаранция. Тази година новия ми и скъп бойлер щеше да гръмне. Единствено ме спаси, че не си бяхме легнали още иго хванахме на време кога започна да пуши и да пука. Чаках да дойдат от фирмения сервиз една седмица и майстора каза, е и този водонагревател може да се пробие защото били китайско изпълнение и с ниско качество. Не са стари бойлерите които гърмят просто са некачествени.
4
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Техническа неизправност на електрическия бойлер е причина за експлозията."Бедноятията и мизерията е причина за експлозията! Кой го кефи да си държи стар и неизправен бойлер вкъщи? То излиза че хората са садо-мазо и от кеф се взривяват...
3
3
 
14
 
! Отговори
..... преди 12 години
Хора, вие сте деградирали тотално, вижте се какви глупости само пишете, а става дума за смъртен случей......
2
11
 
2
 
! Отговори
с. преди 12 години
Тия бойлери са мега гадна история!Ама по селата няма как!Кой знае до какво състояние е бил докаран за да гръмне!Тия неща трябва да се поддържат и сменят своевременно!Бантустанците сменят печки,бойлери и хладилници на 40 години!Е,не става така!
1
4
 
18
 
! Отговори
До 2 преди 12 години
Я бягай да се кланяш на някой плакат на Бойко,и остави хората да си пишат каквото искат!Ако ти е нервно(съдя по командите) пий хапче и лягай!Пишат за убит човек ти занимаваш с Бойко!