Майка на приближен до Митьо Очите скочи от Моста в Бургас

Според полицията вероятно става въпрос за самоубийство
Обновена: 24 апр 2012 17:09 | 24 апр 2012 16:51,
43
Майка на приближен до Митьо Очите скочи от Моста в Бургас
Снимка: Булфото

Възрастна жена се хвърли от Моста в Бургас и се удави пред очите на разхождащите се в близост хора. Инцидентът е станал около 12:30 ч. по обед.

По думите на очевидци жената не е дала никакви индикации, че има намерение да слага край на живота си.

В един момент обаче тя се надвесила над парапета и се хвърлила в морето.

Макар на мостика да е имало хора, никой не е скочил след нея, за да я спаси. Веднага е подаден сигнал до спешен номер 112.

Пристигналите на място медицински екип и полиция само установили смъртта на възрастната жена.

За нещастието научил и съпругът на удавницата, който също пристигнал. По предварителна информация става въпрос за самоубийство.

Полицията в Бургас вече извади тялото на удавницата. Установено е, че това е 67-годишна бургазлийка.

Тя е майка на криминално проявения Кристиян Коджуклиев, сочен за приближен до Митьо Очите.

От половин година синът на починалата е в затвора заради изнудване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Бургасудавенсамоубиец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
4
 
! Отговори
^3DAttack преди 11 години
до 27 какво общо има политиката със смърта на една стара жена.. :( Жената просто не е могла да понесе срама от това че синат и е ..... какво ли не правят родителите за децата си .. сигурен съм че жената е била добър и честен човек .. смърта и ще тежиу на съвеста на синат и .. :( и донякъде на сапругат и защото е е трябвало да я подкрепи в този труден момент а тя не е била толкова възрастна
28
0
 
5
 
! Отговори
Шистакович преди 11 години
Аз като ви казвам ,че нямам шест апартамента,доказвам че тъщата има шест.
27
2
 
7
 
! Отговори
Факт! преди 11 години
Престъпността е преборена окончателно!ЦвЦв лично унищожи всички престъпници!Но пък самоубийците, кой знае защо, се увеличават!
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за тази майка! Никой не е застрахован, че от децата му ще излязат свестни хора. А че не е скочил никой във водата, също жалко. Все е имало разхождащи се, които е умеят да плуват. Но да се говори е лесно, не се знае ние как бихме се държали в такъв момент.
25
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един крадец бил осъден на смърт чрез обесване.Попитали го за последното му желание,той поискал да целуне майка си,като я целунал отхапал езикът и,попитали го защо,той отговорил,когато бях малък,ако ме беше учила,че да крадеш е много лошо нещо,сега нямаше да умра!
24
2
 
9
 
! Отговори
JO преди 11 години
Еее , много бързо забравихме как момиче се удави в Созопол миналата година, докато полицаи я гледаха 20 минути как се бори за живота си. Господ да пази
23
9
 
28
 
! Отговори
Disaster преди 11 години
"Макар на мостика да е имало хора, никой не е скочил след нея, за да я спаси." - Що за хора има!??!?! Седяли и сеир гледали!? Браво, евалата, как ще влезне някой във водата, сакън да не се измокри...!? Ужас, може и мнението да ми е прекалено крайно, но постъпката на "свидетелите" е отвратителна...тъжно, адски тъжно.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много тъжно човек да не вижда никакъв друг изход освен да си сложи край на живота,така ще е занапред народа ни се овълчи и гледа само как да печели от нещастието на околните,дааа борбата е безмилостно жестока за жалост...
21
0
 
7
 
! Отговори
! преди 11 години
Абе- ние в тази държава не е криминално проявени или недушевноболни самоубийци имаме ли?! То както се самоубива и се убива този криминален контингент, вече да се е елеминирал сам за радост на Цецко! Горката жена- тя си знаела какво и беше!
20
2
 
8
 
! Отговори
Родната полиция преди 11 години
Отново нашата полиция блести ! Как само се е досетила , че става въпрос за самоубийство. Хурейшу пасти да яде, ей !
19
2
 
9
 
! Отговори
Митьо Очите преди 11 години
Вече може да ми викате Митьо-нежния или Митьо-женския,заслужих тези титли в пандиза,обслужвайки банда роми.
18
3
 
49
 
! Отговори
с. преди 11 години
Познавам големи *** с невероятно свестни родители!Рано или късно идва момент когато родителя е безсилен да въздейства кой знае колко на детето си!Има си хора,които са си родени за побойници,престъпници и ***!След като жената си е посегнала явно е била със съвест и я е тормозело чувство на вина или нещо друго!*** и престъпниците обикновено са себични егоисти без особени скрупули и не си посягат на животеца!Никой не е застрахован от драми и нещастия!Не плюйте женицата!
17
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало възмотения не всички могат да плуват толкова добре, че да могат да извадят потъващ човек от тия ледени води
16
12
 
25
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Ето, това сме българите! Гледаме безучастно! Ние станахме оскотял народ! Да се погледнем, бе, хора, ние не бяхме такива, бяхме сочени за пример за гостоприемство и добронамереност, а сега пред очите ни се самоубиват хора, а ние даже може и да му ръкопляскаме! Жалка картинка сме българската нация! Мазохисти!И всички онези, които говорят, че синът е престъпник, те знаят ли децата им с какво се занимават навън? Писна ми от хора, които обсъждат другите, сякаш те са идеални!
15
0
 
3
 
! Отговори
ми преди 11 години
Природна даденост ли е това-убийства .лъжа.измама и най-лошо става за тези които не са с електпониката непрекъснато в ръце!Ще заговори ли съвест болна и недоволна у някого за да не сме като овце?Магията на магиците-резултати са все такива....Ограмотете ни -нищо против ще си върнем изгубеното и отнетото от измамника поне!
14
0
 
1
 
! Отговори
с.до Вагнер преди 11 години
Себастиан Бах!
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бог да я прости жената.Но защо се крие самоличността на другата жертва от вчера,хвърлила се под влака?Защо е този двоен аршин?И в смъртта ли ще делим хората?
12
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какво като е майка на престъпник. От къде знаете, че жената го е направила престъпник ?От къде знаете какво точно се е случило, че да я съдите ?
11
17
 
15
 
! Отговори
Роман Майевски преди 11 години
Много се извинявам, но тази жена защо не се самоуби когато синът и с години продаваше наркотици ??? Тогава всичко е било наред ??? Синчето е бил успешен бизнесмен ??? Сега е пандизан и това е "несправедливост" ???
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Глупости.От къде знаеш, че сина и има нещо общо ?