Несебър в Топ 10 на островните градчета в света

Той заема почетното 5 място в класация на "Touropia"
13 авг 2015 13:35,
26
Несебър в Топ 10 на островните градчета в света
Снимка: Flickr

Курортният ни град Несебър се оказа едно от най-китните островни градчета в света.

Любителска класация на "Touropia" го нарежда на 5 място, определяйки го като "перлата на Черно море".

В статията Несебър е представен като изключително богат на история град, проследяваща почече от три хилядолетия.

"Най-забележителен е Старият град, който носи със себе си сведения за различни цивилизации, населяващи през времето острова. Мост, построен от хората, свързва старата с новата част на града и прави достъпно предвижването до него", пишат авторите й.

Несебър често е смятан и за град с най-много църкви на глава от населението.

Преди Несебър в класацията са подредени град Флорес, Мале – столицата на Малдивите, второто място заема Манхатън, а за най-хубав островен град е определен Венеция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: несебър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да бе мътни води и олющени сгради, ето това е Венеция, как щяла да се сравнява с Несебър?
9
3
 
7
 
! Отговори
Готина снимка 2 преди 8 години
Само да завърша с пожелания за успех на всички запътили се натам! Аз през живота си повече няма да стъпя там. На 6-7 мия ден в такова състояние не мислех, че ще оцелея. Беше същински ад - близо 40 градуса температура, адски болки в корема и сране през 10 мин. Нямах време да легна. Тамън да изляза от тоалетната и да си легна да си почина от мъките, и пак трябваше да се връщам във WC-то. Така се получава като плуваш в !!!
8
4
 
6
 
! Отговори
Готина снимка преди 8 години
Е в онова заливче в ляво на снимката, където се вижда едно малко ъглово плажче, преди 7-8 години улових такова животно, че има чувството, че умирам. Като ходя на море, обичам да се гмуркам и там ходихме с приятелката ми. Бяхме отседнали близо до това плажче и само там ходихме. Такъв вирус/бактерия улових, че после 10 дни не станах от тоалетната чиния. 10 дни без нито залък в устата, средно по 20 пъти дневно в тоалетната и през останалото време с 40 градуса температура в леглото.
7
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако тези които правят тези класации отидат да видят на живо за какво става дума тогава НисИебър нямаше да е стотицата.Безподобен *** като цялото Бг.
6
16
 
7
 
! Отговори
SS преди 8 години
Хубаво,ама само да го гледаш на снимка,влееш ли вътре те засипва смрад,сергий пълни със всякакви китайски *** и викачи пред заведенията,който търчат след теб до като избягаш със сетни сили от тях ...
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Krasota!
4
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако бяха минали да видят върволицата от сергии с ***, потници, плажни атрибути и т.н. из стария град, както и да видят незаконните надстройки на почти всяка стара къща там не биха си и помислили да го включат в класации
3
23
 
27
 
! Отговори
Баш комОниЗ преди 8 години
А бе турете отдолу надпис "платена реклама" бе! Ни колата можеш да си оставиш, ни да си починеш от тарапаната там, навсякъде скъпотия, кич, чалга, та кое му е хубавото не разбрах?!?!? Я пак обяснете моля!
2
10
 
36
 
! Отговори
Messi преди 8 години
Тая снимка е от преди 30 години.
1
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
любителска класация може да постави кИнефа на 1во място то качество на живот, но затова има акредитирани агенции и индекси които го поставят на 5то място но отзад напред