Тежка катастрофа: Автобус се вряза в стълб, има ранени

8 от пострадалите са оставени за лечение в болницата във Варна
Обновена: 21 май 2016 15:31 | 21 май 2016 14:45,
10

Снимка: Булфото

Автобус от градския транспорт във Варна се удари в електрически стълб.  По време на инцидента в превозното средство имало около 20-има души. Шофьорът на автобуса и още 7 пътници са ранени, някои от тях по-тежко. Жертви, за щастие, няма.

Общо 8 от ранените са оставени за лечение в болница. Сред тях е и шофьорът на автобуса, съобщи "Нова телевизия".

Около 12.40 часа, на бул. "Осми Приморски полк", преди кръстовището с бул. "Чаталджа", в посока центъра на града, 52-годишният водач на автобус, обслужващ линия между град Варна и близки села, губи контрол над превозното средство, излиза извън платното за движение и се блъска в стълб.

Вследствие на инцидента водачът на автобусът е получил фрактура на крака. Жена на 43 години е получила фрактура на подбедрица, а 69-годишна пътничка е настанена в болничното заведение с травма на главата, има още петима пострадали пътници на възраст между 67 и 85 годин.

Според очевидци при сблъсъка автобусът се е движил с не повече от 40км/ч. Вероятна причина за инцидента е прилошаване на шофьора.

Предницата на автобуса е размазана до неузнаваемост. След сблъсъка със стълба, автобусът е останал върху велоалеята, съобщи "Дарик".

Автобусът е с номер №28/26 и се движи от центъра на Варна, през "Виница" и местностите около Златни пясъци и стига до селата Кичево, Орешак и Осеново.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе е е от "арменските на транстриумф", а на Делтакар.
7
3
 
4
 
! Отговори
;) преди 7 години
Квартал виница бивше село кестрич откъдето идва израза баба ти от кестрич
6
3
 
10
 
! Отговори
Атанас преди 7 години
Във Варна доста лоши неща станаха само за ден.
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този е от арменските на транстриумф ...
4
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В тези дни когато планетите се събират на една линия катастрофите са неизбежни. Слънцето Меркурий, Венера и Юпитер са в една линия. Някои скептици не вярват в това но правилата на играта са такива че ние сме зависими от планетите. Най малкото ни влияят на психиката и организма. На някои хора организмите им са по чувствителни и усещат тези аномалий по силно а други по малко. Но при всички положения имаме влияние от планетите от слънчевата система.
3
3
 
10
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Шофьора на колко е бил? 65?
2
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвсем на скоро шофьор на 102 в софия почина на волана.Натоварванетов градският транспорт е огромно,няма желаещи за работа и хората въртят геврека до припадак. ,
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не достигат шофьори и частниците наемат евтини пенсионери с фалшиви медицински.