"Гола" глоба в Бургас: По бански в центъра – 300 лева

Морският град е на път да таксува неприлично облечените
14 юли 2016 09:07,
22
"Гола" глоба в Бургас: По бански в центъра – 300 лева
Снимка: Reuters, архив

Месец след като Бургас забрани бурките, морският град е на път да забрани и шортите, и банските в центъра на града.

Най-младият общински съветник в града има амбицията да въведе истински дрескод. Ако местният парламент приеме предложението, от началото на месец август всеки мъж, който се движи по шорти по централните улици на Бургас без тениска, ще получи глоба между 100 и 300 лева. Същото важи и за дамите, които са решили да се разходят единствено по бански костюм.

Глобата, която предлагат съветниците за неприлично облечените, ще бъде от 100 до 300 лева, съобщи Нова тв. Във Франция например глобата за тези, които се разхождат разголени стига до 15 хиляди евро.

Дали общинските съветници в морския град ще гласуват предложението, предстои да разберем в края на месец юли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това важи и за децата, не забравяйте! Всяко момченце или момиченце по шорти, трябва да бъде глобявано.Най-добре всички с бурки ....така на най-младия общинар ще му е кеф.
18
1
 
3
 
! Отговори
Робърт Дениров преди 7 години
Общинарите да въведат глоба за възраст над 30 год. и Индекс на телесна маса (ИТМ) извън интервала от 20 до 25.Колкото е по-голяма възрастта и (или) ИТМ - толкова по-големи глоби .
17
0
 
9
 
! Отговори
Чикън преди 7 години
Еееее, сега батките как ще дефилират по центъра голи до кръста като терзановци.А без "адидас" ще може ли да се минава или ще има глоба?
16
1
 
17
 
! Отговори
Тракийски преди 7 години
Номер 17 е напълно прав. Демокрация не означава да ми се налага да ти гледам шкембето/***, защото така ти е кефнало. Научете се да правите разлика между свободия и демокрация. Целият град не е плаж. И стига сте ми обяснявали колко турци има в Бургас, защото заразлика от доста други големи градове нямаме изцъфарени джамии в на най-възловите места.
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъпотии.
14
2
 
11
 
! Отговори
Пипи преди 7 години
Тоя, най-младия, да не е от левия бряг на морето?
13
2
 
7
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Батките как сега ще пъчат гърди и татуси по Бургаският край !? Ааааааааааа махааааааааааа еничарите от властта не са помислили за електората тип БАТКА :( .
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееехх....колко жалко....Сега стероидните татуирани батковци как ще си показват мускулите и епилираните телца ? Целия напън им обезмисляте.....
11
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичката Мара втасала, за облекло ще глобява.
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що бе, нали сме християне, християнете може да ходиме голи, нали бурката такова забранихме, България е християнска държава.
9
3
 
16
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Ами нормално, на плажа е едно, но в центъра на града си е селяния да ходиш по банкси.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шортите и без тениска трябва наистина да бъдат глобени. Банско обаче не, трябва да видим всичко преди да поканим една жена за вечеря.
7
3
 
5
 
! Отговори
Миро преди 7 години
Не си играят с глобите.Директно 300 лева за най малкото провинение.После се чудите от къде са всичките тези злата по телата на държавните служители....От банички разбира се.
6
1
 
15
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Крайно време е да се глобяват модни тенденции - сандали с чорапи , дънки с ръб , плетени обувки във всичките им разновидности
5
1
 
24
 
! Отговори
. преди 7 години
Нацепените бургашки батки, които не носят Адидас, ще бъдат принудително връщани по родните си странджански села или в Ямбол, Елхово и Сливен...
4
6
 
9
 
! Отговори
Ненацепена батка преди 7 години
До Нацепина баткаПич, предстоити да откриеш вълшебния свят на изпълнителното производство в България. Свали си банските, кажи им да ти вземат парите и после наблюдавай как и панаталоните ще ти приберат ако се наложи. П.П. Въпрос мога ли да попитам както ми се разхождате боси и голи и гледате лошо, ако ви кажа, че сте прасета, а после ви счупя бутилка от бира в краката ...имате ли стероиди разработени за подобна ситуация?
3
2
 
16
 
! Отговори
Нацепина батка преди 7 години
Направо свалям банските и да си вземат парите за глобата.
2
0
 
13
 
! Отговори
До Фотболист преди 7 години
Този дрескод е запазен за Валери Божинов.
1
1
 
22
 
! Отговори
Фотболист преди 7 години
А с ботонки и тениска на Кристеано Роналдо може ли?